Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát én kicibálltam onnan mindent de nem láttam olyan drótot aminek piros szigszallag lenne a végén. :lol: Viccet félretéve nekem nincsen olyan ami gumicsőből jön ki. Akarsz tőle valamit, vagy csak úgy kérdezed?

Csak kíváncsi vagyok,hogy miért van ott. :lol: :lol:

Megosztás:

Üdv!

Egyik cimborámnak van egy 1.4-es 8 szelepes astra-ja.

Az a gondja, hogy néha beszagatt, szerinte magas az alapjárat, bár szerintem normális, és sokat eszik.

Diesel létemre sok tanácsot nem tudtam adni neki, van valakinek valami ötlete?

Km van benne bőven.

Előre is KÖSZI!

Megosztás:

Hellotok! Ma délelőtt a motor 2. fokozattól felfele elkezdett kicsit rángatni /finoman/, meleg motornál, de váltáskor nem csinálta, legalábbis nem éreztem, majd kb. 1 km után abbahagyta. Mi a fene lehetett, tud valaki mondani rá valamit? Köszi!

Mostanában mindenkinek ilyen kinja van nekem is de elvitte a cica :lol: ! Elék sokmindentől lehet ahogy olvastam nekem valószinű a benzinnel volt vmi pl. viz mert ahogy rátankoltam megszünt. Mondjuk én leszedtem a tankot és mivel a kannák megteltek 3 ásványvizes flakont is befogtam. Lehet nem száradtak előtte ki? :lol:

Megosztás:

Hellotok! Ma délelőtt a motor 2. fokozattól felfele elkezdett kicsit rángatni /finoman/, meleg motornál, de váltáskor nem csinálta, legalábbis nem éreztem, majd kb. 1 km után abbahagyta. Mi a fene lehetett, tud valaki mondani rá valamit? Köszi!

Szia!

Nekem is ugyanez a gondom.

Csütörtökön annyira durva volt hogy már városoban nemtudtam vele menni 50-nel, mert annyira rángatott. Még aznap este elvitte meghajtani, hátha...

de péntek este újra produkálta.

tegnap, meg ma is mentem vele azóta semmi.

azóta beszéltem egyik ismerősömmel, neki is astárja van és az övé is csinálja, de még ő se tudja mi lehet a gond. ő azt mondta két éve is volt neki ugyanez, és kicserélt mindent rajta és semmi. de egyszer csak elmúlt.

olvasd vissza Nekem mit javasoltak!

amúgy neked mikor csinálja ezt? mert nekem mindig este 22kor :lol: (akkor végzek a melóval). mikor kinnt viszonylag hüvösebb a levegő. !DE reggel meg nem mindig.

Megosztás:

Mostanában mindenkinek ilyen kinja van nekem is de elvitte a cica :lol: ! Elék sokmindentől lehet ahogy olvastam nekem valószinű a benzinnel volt vmi pl. viz mert ahogy rátankoltam megszünt. Mondjuk én leszedtem a tankot és mivel a kannák megteltek 3 ásványvizes flakont is befogtam. Lehet nem száradtak előtte ki? :lol:

Amúgy holt tankolsz ha szabad kérdezni.

Mivel ez nem a reklám helye elég az első és az utolsó betú :lol:

Megosztás:

Üdv!

Az a gondja, hogy néha beszagatt, szerinte magas az alapjárat, bár szerintem normális, és sokat eszik.

Km van benne bőven.

Előre is KÖSZI!

Mennyi az a sokat eszik? meg milyen lába van?

Megosztás:

Üdv!

Km van benne bőven.

Előre is KÖSZI!

Hívd fel Udit!

Megosztás:

Amúgy holt tankolsz ha szabad kérdezni.

Mivel ez nem a reklám helye elég az első és az utolsó betú :lol:

Általában a T*S*O kútnál vagy a M*T*O kútnál. De most mivel nem volt sok benzin a tankban és az AC pumpát küldő cég min. fél tankot ajánlott első inditáskor eltekertem két kannával a faluba céget fejből nem tudom. Hiresen szar a benzinjük én csak fünyiróba meg kapálógépbe hordom, de ez vészhelyzet volt. De miután teletankoltam máshonnan többet nem rángatott kb. 300km-ert mentem azóta.

Megosztás:

Általában a T*S*O kútnál vagy a M*T*O kútnál. De most mivel nem volt sok benzin a tankban és az AC pumpát küldő cég min. fél tankot ajánlott első inditáskor eltekertem két kannával a faluba céget fejből nem tudom. Hiresen szar a benzinjük én csak fünyiróba meg kapálógépbe hordom, de ez vészhelyzet volt. De miután teletankoltam máshonnan többet nem rángatott kb. 300km-ert mentem azóta.

Hmm, jó kis Tesós benya. Régen én is azt raktam az Astrába, de 5-6 tankolás után leszoktam róla ( jelzem, nekem nem volt semmi gondom vele ).

Megosztás:

Én vagy a kagylós-ferraris-kérszkisautót? kútnál szoktam, vagy a MOL-nál, ha nincs kagylós-ferraris-kérszkisautót?-os :lol:

De általában a nagyforgalmú kutaknál ( akár márkától függetlenül is ) nagy gond nem lehet, ott forog a matéria :lol:

Az egészben a kisautó a legjobb, ugye? :lol:

Megosztás:

Az egészben a kisautó a legjobb, ugye? :lol:

Én még egyszer nem kértem el a kisautót, pedig mióta megjártam a tecsós anyaggal azóta csak itt tankolok. :D

Amúgy jó dolog ez a smart kártya is, csak sok szinte semmi értelmes dologra nem tudod költeni a pontjaidat. :lol:

Kivétel a grillcsire. :lol:

Megosztás:

Én még egyszer nem kértem el a kisautót, pedig mióta megjártam a tecsós anyaggal azóta csak itt tankolok. :D

Amúgy jó dolog ez a smart kártya is, csak sok szinte semmi értelmes dologra nem tudod költeni a pontjaidat. :lol:

kedvezményes tankolás? :D

én a gyerek maitt kértem autót, de csak olyat, amin nincs spoiler meg kiálló tükör :lol:

a fekete egész komoly, hangra is

Megosztás:

Neked milyen gondod volt a tecsos benzinnel? :lol:

Megosztás:

Én magamnak kértem...szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy felnőtt embernek van pár modellje a polcon. :lol:

(nekem speciel 105db van, persze eredeti csomagolásban)

én tényleg a gyereknek kértem, mert autómániás :lol:

kereke kb. fél óráig van, de nem az a lényeg, utána is megy :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.