donpepe Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Fél éve vettem egy '94-es SI, 1.4-es astra. azóta mentem velem 6000Km-ert. eleinte nem volt vele semmi gond. 1000km-rel ezelött volt rajta olajcsere. és (kb 1 hónapja). Kb 1,5 hónapja vettem észre (de még olajcsere elött) hogy hideg motornál rángat az autó. Eleinte annyira nem érdekelt, gondoltam benzint nem tudja rendesen megszivni.(mert eleinte akkor csinálta ha már pirosban volt a mutató). Most ott tartunk hogy pl este 22 után ha beindittom akkor iszonyatosan rángat. ha délután 2kor indittom el akkor nem annyira vagy egyáltalán nem. eleinte 1-2 km után elmúlt. most már meleg motornál is lehet érezni hogy néha-néha rángatna. A legjobban talán ugy tudnám leeirni mint amikor az apám SAMARA-jan 100 méter után visszanyomnám a szivatót, és dadogna a motor. Fogyasztássával nincs gond. városon kivül 6liter, városban 9liter. Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt e már hasonlót? szerintetek mi lehet a gond?
Johnny82 Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. Fél éve vettem egy '94-es SI, 1.4-es astra. azóta mentem velem 6000Km-ert. eleinte nem volt vele semmi gond. 1000km-rel ezelött volt rajta olajcsere. és (kb 1 hónapja). Kb 1,5 hónapja vettem észre (de még olajcsere elött) hogy hideg motornál rángat az autó. Eleinte annyira nem érdekelt, gondoltam benzint nem tudja rendesen megszivni.(mert eleinte akkor csinálta ha már pirosban volt a mutató). Most ott tartunk hogy pl este 22 után ha beindittom akkor iszonyatosan rángat. ha délután 2kor indittom el akkor nem annyira vagy egyáltalán nem. eleinte 1-2 km után elmúlt. most már meleg motornál is lehet érezni hogy néha-néha rángatna. A legjobban talán ugy tudnám leeirni mint amikor az apám SAMARA-jan 100 méter után visszanyomnám a szivatót, és dadogna a motor. Fogyasztássával nincs gond. városon kivül 6liter, városban 9liter. Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt e már hasonlót? szerintetek mi lehet a gond? Szerintem cserélj gyertyát, (vagy legalább nézd meg, hogy nem kormosak-e) és gyújtókábeleket is nézd át. Nekem is voltak ilyesmi gondjaim, nekem a gyertyákat kormolta mint állat.
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 szűrőket se ártana cserélni, nem nagy tétel
donpepe Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Szerintem cserélj gyertyát, (vagy legalább nézd meg, hogy nem kormosak-e) és gyújtókábeleket is nézd át. Nekem is voltak ilyesmi gondjaim, nekem a gyertyákat kormolta mint állat. Köszönöm a választ. Remélem nálam is ez lesz a gond. holnap az lesz az első hogy megnézem.
donpepe Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 szűrőket se ártana cserélni, nem nagy tétel olajcserével ezek is megtörténtek.
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Apropó, x17dtl-nél is a tanknál van az AC, nem az adagoló szívja fel a naftalint? Mert körbe fésültem de még egy kóbor kábelt sem láttam oda menni vagy csak én vagyok vak?
afonya Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem. ....most már meleg motornál is lehet érezni hogy néha-néha rángatna. A legjobban talán ugy tudnám leeirni mint amikor az apám SAMARA-jan 100 méter után visszanyomnám a szivatót, és dadogna a motor. Fogyasztássával nincs gond. városon kivül 6liter, városban 9liter. Kérdésem az lenne hogy valaki tapasztalt e már hasonlót? szerintetek mi lehet a gond? Szerintem ki kellene cserélni a "kompjúter" vízhőfok jeladóját, és utána nem lesz gond a fogyasztással, rángatással. :lol: :lol: Szerintem.
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Apropó, x17dtl-nél is a tanknál van az AC, nem az adagoló szívja fel a naftalint? Mert körbe fésültem de még egy kóbor kábelt sem láttam oda menni vagy csak én vagyok vak? Ájjá má le ez nem bengás fis-fos,hogy minden elektromos legyen! :lol: Az adagoló szíjja a naftát! :lol:
zocsa Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma belekerült még 140 km szinte egyhuzamban és nem állt le,úgyhogy a problémát megoldottnak nyílvánítom. :lol: Köszi a segítséget. :lol: De van más problem, nem tudom,hogy a gyújtásmodul csere előtt kezdte vagy utána, de most meg egyenetlen az alapjárat,gyorsításnál torpan és rángat is picit, nameg puffog a kipufugóm,ez nem olyan vészes, de eddig nem csinálta. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma kétszer berángatott induláskor meg gyorsitáskor remélem nem az új ac pumpa szarakodik. A kutnál teletankoltam de csak 38 liter ment bele nem volt vészes. A régi pumpával gond nélkül mentem vele amikor csak 3l nafta volt a tankban. Hétvégén megyünk a Balcsira a családdal( meg a csónakkal :lol: ) remélem nem hagy cserben nagy szo*ás lenne.
Guest Sanci Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 ....Az adagoló szíjja a naftát! :lol: Akkor csak jól tudtam. Köszkepuszi! Nem félreérteni, a motor meleg, nem én...
yooccoo Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Akkor csak jól tudtam. Köszkepuszi! Nem félreérteni, a motor meleg, nem én... OFF ha elkezded magyarázni, még gyanúsabb a dolog :lol:
donpepe Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma belekerült még 140 km szinte egyhuzamban és nem állt le,úgyhogy a problémát megoldottnak nyílvánítom. :lol: Köszi a segítséget. :lol: De van más problem, nem tudom,hogy a gyújtásmodul csere előtt kezdte vagy utána, de most meg egyenetlen az alapjárat,gyorsításnál torpan és rángat is picit, nameg puffog a kipufugóm,ez nem olyan vészes, de eddig nem csinálta. :lol: bazz, mindenkinek rángat??? Nem lehet hogy levegő miatt csinálják? páratartalom stb...?
donpepe Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Ma kétszer berángatott induláskor meg gyorsitáskor remélem nem az új ac pumpa szarakodik. A kutnál teletankoltam de csak 38 liter ment bele nem volt vészes. A régi pumpával gond nélkül mentem vele amikor csak 3l nafta volt a tankban. Hétvégén megyünk a Balcsira a családdal( meg a csónakkal :lol: ) remélem nem hagy cserben nagy szo*ás lenne. szintén rángat
zocsa Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Nem lehet hogy levegő miatt csinálják? páratartalom stb...? Szerintem nem. :lol: hening,hol van pontosan a pollenszűrőnél az a vákumcső? Ha a szélvédőnél lévő műanyagot nem veszem le(oda van szilózva),csak az alatta lévőt,akkor is meg lehet találni?
hening Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Szerintem nem. :lol: hening,hol van pontosan a pollenszűrőnél az a vákumcső? Ha a szélvédőnél lévő műanyagot nem veszem le(oda van szilózva),csak az alatta lévőt,akkor is meg lehet találni? Elég levenni azt hozzá. Ott már látni fogod, hogy hol csatlakozik a cső.
zocsa Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Elég levenni azt hozzá. Ott már látni fogod, hogy hol csatlakozik a cső. ok,köszi. :lol:
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Szerintem nem. :lol: hening,hol van pontosan a pollenszűrőnél az a vákumcső? Ha a szélvédőnél lévő műanyagot nem veszem le(oda van szilózva),csak az alatta lévőt,akkor is meg lehet találni? Nem tudom melyik csőről van szó, de talán erről?
zocsa Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Nem tudom melyik csőről van szó, ... Hát azt még én sem,mert esik az eső , de úgy néz ki már nem sokáig. :lol:
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Hát azt még én sem... Szerintem te azt a csövet keresed ami a tűzfalon lévő vízkivezető "érdekes alakú" gumivalamibe csatlakozik. Nekem legalábbis ott van. Nézd meg nincs-e valami koszféle (falevél, egyéb hasonló cucc) benne, előfordul, hogy beránt egy-két apróságot.
epk947 Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Ájjá má le ez nem bengás fis-fos,hogy minden elektromos legyen! :lol: Az adagoló szíjja a naftát! :lol: Nem is, hanem a trágyalészivattyú és a traktor keveréke! :lol:
zocsa Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Szerintem te azt a csövet keresed ami a tűzfalon lévő vízkivezető "érdekes alakú" gumivalamibe csatlakozik. Nekem legalábbis ott van. Nézd meg nincs-e valami koszféle (falevél, egyéb hasonló cucc) benne, előfordul, hogy beránt egy-két apróságot. Megnéztem nincs lecsúszva,Laci4 képén a zöld-fekete az. Ki tudja mi ez a vezeték a gumicsőben?
yooccoo Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Kitakarítottam a bégett csonkot. Első lépésben kb 3,5-ös vagy 4-es fúrószárral (kézzel tekerve) kitakarítottam a nagyját ameddig ment, majd pumpával kifújtam a koszt. A furat kb 2cm után elvékonyodik, de egyenesen megy be a torokba. A vékonyabb rész 1,5 mm-es. Ide a madaras tesco-ban vettem "saslik tüskét" (240Ft 10db) és ezzel az acálos konyhai segédeszközzel finoman forgatva bejutottam a torokhoz. Ha a pillangószelepet elfordítjuk az üzemanyag rendszer felől akkor ez a kis furat tökéletesen látszik, persze előtte a befecskendező rendszeren lévő műa házat le kell venni. Kíváncsi leszek mi lesz a hatása, én azt várom, hogy meleg motornál az alapjárat egy kicsit lejebb jön, mert 950-nél tart már (a gyári 830-990). Üdv. most néztem meg, nekem vékonyabbik cső a szívó gyűjtőcsonkra megy de akkor mi az a gumicső, ami a multec aljára megy? :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 Megnéztem nincs lecsúszva,Laci4 képén a zöld-fekete az. Ki tudja mi ez a vezeték a gumicsőben? Hát én kicibálltam onnan mindent de nem láttam olyan drótot aminek piros szigszallag lenne a végén. :lol: Viccet félretéve nekem nincsen olyan ami gumicsőből jön ki. Akarsz tőle valamit, vagy csak úgy kérdezed?
Recommended Posts