J0hnny Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 C16SE írta: A gazdája szerint nincs erő a teljesen felújított motorban. Mivel mindent átnéztünk, így csak arra tudok gondolni, hogy a gépműhelyben rossz vezérmű tengelyt tettek a hengerfejbe. Mivel a Dieselnél nincs ékelve a vezérműtengelyre a bordáskerék, a gépműhelyben kérdeztem a szakitól, hogy biztosan ez való bele, mert ebben benne van az illesztő retesz. Erre a válasz: "Biztos, hogy ez való bele, csak ki kell venni belőle a reteszt." :lol: Egyébként most mentem egy ugyanilyen Diesellel és semmivel sem megy jobban, mint a felújított. 60 LE-s motortól mit várjak? Lehet, hogy csak a gazdája vár többet ennyi pénzért? :lol: Nem tudom a gazdája mit vár 60le-től,de 30°C-os melegben erőtlen lesz. Tudtommal nem egyezik meg a bengás vezérműtengely a düzelével.
yooccoo Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 J0hnny írta: Nem tudom a gazdája mit vár 60le-től,de 30°C-os melegben erőtlen lesz. Tudtommal nem egyezik meg a bengás vezérműtengely a düzelével. tiltakozom, sose gyenge csak kímélő üzemmódban futtatjuk :lol:
J0hnny Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 yooccoo írta: tiltakozom, sose gyenge csak kímélő üzemmódban futtatjuk :lol: Na persze! :lol:
Guest Poetry Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Tudnátok nekem tanácsot adni? Tavasz vége felé bejött egy 0170-es és egy 0130-as hibakód. Akkor itt utánanéztem, és láttam, hogy a lambdaszonda cseréjét írtátok másnak. Azt csinálja az autó, hogy alapjáraton rángatózik, brummog. Motorféknél és gyorsításnál is rángat. Mindezt csak tankolás után, és addig, amíg dugóban áll. Ha kiér a dugóból, és rendes tempót tud menni, akkor egy idő után meg is szűnik a jelenség. A legközelebbi tankolásig. A benzin is eszünkbe jutott, de most direkt másik kútra (másik márkára) esett a választás. Vélemények, tapasztalatok? :lol:
Laci4 Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Vascona írta: Csak találtam egy érdekes dolgot amit még eddig talán még soha nem is....nem tudtam mire vélni,de talán lesz valaki aki megmagyarázza:) http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/235...80703115109.jpg az aminek látszik... :lol: jól látod.. C20xe moci.. magyarázat.. átépítés :lol:
Guest Sanci Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Vascona írta: Csak találtam egy érdekes dolgot amit még eddig talán még soha nem is....nem tudtam mire vélni,de talán lesz valaki aki megmagyarázza:) http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/235...80703115109.jpg az aminek látszik... :lol: A pócwágen az pócwágen, az Opel pedig GM -ergo megbízhatóbb. A melósomnak a 7 éves 4-es Golfjával több baja volt eddig mint nekem a 11 éves dízeltraktorommal.
Villi Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 tudja valaki hogy milyen gyertyakat erdemes venni x14nz-be? marka model tipus?
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Poetry írta: Tavasz vége felé bejött egy 0170-es és egy 0130-as hibakód. Akkor itt utánanéztem, és láttam, hogy a lambdaszonda cseréjét írtátok másnak. Azt csinálja az autó, hogy alapjáraton rángatózik, brummog. Motorféknél és gyorsításnál is rángat. Mindezt csak tankolás után, és addig, amíg dugóban áll. Ha kiér a dugóból, és rendes tempót tud menni, akkor egy idő után meg is szűnik a jelenség. A legközelebbi tankolásig. A benzin is eszünkbe jutott, de most direkt másik kútra (másik márkára) esett a választás. Vélemények, tapasztalatok? :lol: Cserélj lambdát, de csakis gyári eredetit vegyél. Villi írta: tudja valaki hogy milyen gyertyakat erdemes venni x14nz-be? marka model tipus? Egypólusú GM
autastra Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 nincs valakinek egy felesleges ékszíjfeszítő görgője ? az enyém kicsit eltér a párhuzamostól , és elkezdte enni a bordásszíj szélét X16XEL ,klímás szervós mocihoz
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ha eltér a párhuzamostól, akkor a feszítő konzollal lesz inkább a gond... egybe jó drága, valami 15-20ra emlékszem. Egyébként lehet kapni külön görgőt is, ha csak az lenne a gond, asszem 6e körül
Radó Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Sziasztok,egy régi gondom van ami kezd alakulni:cseréltem ac pumpát,ez már nem ereszti vissza a benzint+direktre kötöttem a relét,így gyújtásra nyomja az anyagot.De: első indításnál már elindul csak lefúllad,újrainditok és jó. Miért van ez?Csak 8-10-12 óra állás után és csak elösször,útána mindig jó. Injektorok cserélve nyomásszabályzó cserélve,alapjárati kipucolva.Astra f X16XEL Előre is köszi.
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 pedig akkor még mindig eleresztheti a nyomást... nézd meg, 8-12 óra állás után van-e még nyomás a hídban (rajta levő szelepen tudod megnézni). Lehet hogy a csereinjektorok is eresztenek, vagy a csere ac se olyan hűdejó.
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Megjött az ac pumpa beraktam a tankba, tankot fel a kocsira, összes csövet, csatit bekötöttem, benzint bele, kulcs elfordit.: ÉS MÜKÖDIK! :lol: Na ki a király Sanyi? 9-12-ig egyedül, akna nélkül. Mit tesz az emberrel a fórumozás! :lol:
Radó Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Köszi a választ.Amikor rányomom gyújtással direktbe,(akkor van nyomás a hídon)akkor is úgyanez a helyzet. ???? pedig akkor még mindig eleresztheti a nyomást... nézd meg, 8-12 óra állás után van-e még nyomás a hídban (rajta levő szelepen tudod megnézni). Lehet hogy a csereinjektorok is eresztenek, vagy a csere ac se olyan hűdejó.
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Radó írta: Köszi a választ.Amikor rányomom gyújtással direktbe,(akkor van nyomás a hídon)akkor is úgyanez a helyzet. ???? és gyújtáson vársz eleget ilyenkor? mert ha fellevegősödik, akár 15mp is kell neki, mire átforgatja.
Radó Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 opel16v írta: és gyújtáson vársz eleget ilyenkor? mert ha fellevegősödik, akár 15mp is kell neki, mire átforgatja. Kiprobálom,+megnézem állás után van e nyomás.Köszi a gyors választ.Üdv.
szobikari Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 zotya975 írta: Na ki a király Sanyi? Kokó... :lol: Meg Lallli :lol:
hala Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 hala írta: Sziasztok A TotalCar "Bödön"-ös cikkét olvasva, majda kocsimban vizsgálódva kartergáz témában a következővel szembesültem. Előljáróban: a kocsim '92 1,6i 8V C16NZ és nem vagyok autószerelő, de azért tudom, hogy miről beszélek (remélem). :-) A kartergáz visszavezetése két ponton történik. Az egyik pont, egy vastag cső és befecskendező renszer tetején található műanyag házba megy. A másik egy vékonyabb cső, és ez a befecskendező rendszer alatt, a torokba van vezetve. És itt van az ami miatt terhellek Benneteket. Nekem ez a befecskendező alatti rész teljesen el van koszolódva (szerintem be is lehet égve) és így ez a "vékonyabb cső" nem is látja el a feladatát. Az érdekelne, hogy milyen módszerrel lehetne kipiszkálni illeve milyen irányba megy egyáltalán a furat, és van-e esélyem a tisztításra. Szerintem ennek a furatnak a tisztítása után az alapjárat is visszaállna, mert most egy kicsit magas. Eddig mindenféle helyes dologgal kipiszkáltam a nagyja koszt és csavarlazítót is fulytam be oldószer gyanánt, de még mindíg nem szelel afurat. Talán valakinek van 5lete? A válaszokat előre is köszönöm. Kitakarítottam a bégett csonkot. Első lépésben kb 3,5-ös vagy 4-es fúrószárral (kézzel tekerve) kitakarítottam a nagyját ameddig ment, majd pumpával kifújtam a koszt. A furat kb 2cm után elvékonyodik, de egyenesen megy be a torokba. A vékonyabb rész 1,5 mm-es. Ide a madaras tesco-ban vettem "saslik tüskét" (240Ft 10db) és ezzel az acálos konyhai segédeszközzel finoman forgatva bejutottam a torokhoz. Ha a pillangószelepet elfordítjuk az üzemanyag rendszer felől akkor ez a kis furat tökéletesen látszik, persze előtte a befecskendező rendszeren lévő műa házat le kell venni. Kíváncsi leszek mi lesz a hatása, én azt várom, hogy meleg motornál az alapjárat egy kicsit lejebb jön, mert 950-nél tart már (a gyári 830-990). Üdv.
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 hala írta: Kitakarítottam a bégett csonkot. Első lépésben kb 3,5-ös vagy 4-es fúrószárral (kézzel tekerve) kitakarítottam a nagyját ameddig ment, majd pumpával kifújtam a koszt. A furat kb 2cm után elvékonyodik, de egyenesen megy be a torokba. A vékonyabb rész 1,5 mm-es. Ide a madaras tesco-ban vettem "saslik tüskét" (240Ft 10db) és ezzel az acálos konyhai segédeszközzel finoman forgatva bejutottam a torokhoz. Ha a pillangószelepet elfordítjuk az üzemanyag rendszer felől akkor ez a kis furat tökéletesen látszik, persze előtte a befecskendező rendszeren lévő műa házat le kell venni. Kíváncsi leszek mi lesz a hatása, én azt várom, hogy meleg motornál az alapjárat egy kicsit lejebb jön, mert 950-nél tart már (a gyári 830-990). Üdv. Én most takaritottam ki a kis likat hasonló eljárással. Semmi változást nem tapasztaltam. Mondjuk fordalatszámmérőm nincs, meg rutinom se, hogy a fordulatszám változást fülre felismerjem az alapjáratnál. :lol:
zocsa Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 Nos esetleg van más ötlet a problémámra? :lol: A gyújtásmodul csere nem jött be,megint leállt, :lol: szerencsére a ház előtt. Kb 30-40 perc mulva pöccre indul.
FPepe Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 zocsa001 írta: Nos esetleg van más ötlet a problémámra? :lol: A gyújtásmodul csere nem jött be,megint leállt, :lol: szerencsére a ház előtt. Kb 30-40 perc mulva pöccre indul. AC-relé.
zocsa Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 FPepe írta: AC-relé. De az gyújtáskor rendesen kattan,ahogy eddig is és mégse indul.
FPepe Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 zocsa001 írta: De az gyújtáskor rendesen kattan,ahogy eddig is és mégse indul. Az nem jelent semmit, attól még lehetnek beégve az érintkezői.
zocsa Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 FPepe írta: Az nem jelent semmit, attól még lehetnek beégve az érintkezői. Aham,köszi. Akkor hétfőn csere,egy próbát megér.
FPepe Elküldve Augusztus2, 2008 Elküldve Augusztus2, 2008 Sárga lámpa nem világított egyébként? Próbáltad kivillogtatni, van-e benne valami hibakód?
Recommended Posts