opel16v Elküldve Június23, 2008 Elküldve Június23, 2008 Sajnos ezt én szóltam el, mert opel négyhengeresnél mindig a 4-es felé esik a fékrásegítő vákumcső :rolleyes:
Sergei Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Azt amit írtál a gyújtás hibájára utal. A gyertya akkor kormosodik ha nem tudja begyújtani az üzemanyagot. A szelep hibája szerintem kizárható, lévén egy nyolc szelepes motorról beszélünk, és ezekre nem jellemző a dugó vs szelep összecsapás. Arról nem is beszélve, hogy ilyen esetben nagyokat durrogna a szívó, Óder, a kipufogócsonkba került el nem égett benga (pont). A helyedben végignézném, nézetném, (nekem dízelem van) a vilanyos cuccot, (trafó, elosztó, kábelek,). Lehet valahol sérült a kábel, vagy az elosztó van beégve, esetleg csapágyas. ;) És még reeeengeteg nagyon jó ötletem van ám. :rolleyes: szia.ezeket is aláírom.de akkor magasabb fordulaton miért üzemel a punnyado henger.
nagyPeti Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Sziasztok! DIS gyújtásnál (X14XE) hogy tudom levenni a trafó modult? Cserélt már ilyet valaki? Mennyire borsos az ára?
opel16v Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Sziasztok! DIS gyújtásnál (X14XE) hogy tudom levenni a trafó modult? Cserélt már ilyet valaki? Mennyire borsos az ára? 3 torx csavar fogja, egyszerű leszedni. csatija egy fémpatent oldással lehúzható, gyújtáskábeleket csak lehúzni kell. Miért akarod cserélni? Mert általában nem az szokott a hiba lenni... Bontóban amúgy 10 körül van az ára, újan elég borsos.
nagyPeti Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 3 torx csavar fogja, egyszerű leszedni. csatija egy fémpatent oldással lehúzható, gyújtáskábeleket csak lehúzni kell. Miért akarod cserélni? Mert általában nem az szokott a hiba lenni... Bontóban amúgy 10 körül van az ára, újan elég borsos. Köszi. Át akarom próbálni egy másik kocsiról ezt is meg a kábeleket is, mert elfogyott a tipp. Szinte új gyertyákkal bemelegedve rángat, mintha nem menne rendesen mindegyik henger.
opel16v Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Köszi. Át akarom próbálni egy másik kocsiról ezt is meg a kábeleket is, mert elfogyott a tipp. Szinte új gyertyákkal bemelegedve rángat, mintha nem menne rendesen mindegyik henger. Inkább a kábelek szoktak ludasak lenni, de multiméterrel meg is tudod mérni egyenként az ellenállásukat :rolleyes: Írd be ide, miket mértél ;)
nagyPeti Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Inkább a kábelek szoktak ludasak lenni, de multiméterrel meg is tudod mérni egyenként az ellenállásukat :rolleyes: Írd be ide, miket mértél ;) Mennyinek kell lennie? A könyv szerint max. 20 kOhm. Otthon megmérem midenképp.
afonya Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 szia.ezeket is aláírom.de akkor magasabb fordulaton miért üzemel a punnyado henger. A rövid válasz úgy hangzik, CSAK! :rolleyes: Az okát én sem tudom megmondani, talán a tekercs tehetetlensége miatt lehet, (A frekvencia változásával változik a trafó ellenállása is, ha jól rémlik amit az Apósom próbált megértetni velem.) meg kellene próbálni egy kölcsön darabbal.
Imi (Astra) Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Helló! Azt szeretném megkérdezni,hogy érdemes-e az autóba injektortisztító adalékot tenni?Egyébként Astra F 1.4 (C14NZ),az autóban körülbelül 124ezer km van,és még soha nem volt benne ilyen adalék.Megéri?Érdemes? Köszi:IMI
afonya Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Helló! Azt szeretném megkérdezni,hogy érdemes-e az autóba injektortisztító adalékot tenni?Egyébként Astra F 1.4 (C14NZ),az autóban körülbelül 124ezer km van,és még soha nem volt benne ilyen adalék.Megéri?Érdemes? Köszi:IMI Ugyan még nem használtam lévén az enyém diesel, de ártani biztosan nem fog neki.
yooccoo Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 ártani nem árt piros protecet érdemes beletenni (itt a legtöbben legalábbis azt használjuk)
epk947 Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Helló! Azt szeretném megkérdezni,hogy érdemes-e az autóba injektortisztító adalékot tenni?Egyébként Astra F 1.4 (C14NZ),az autóban körülbelül 124ezer km van,és még soha nem volt benne ilyen adalék.Megéri?Érdemes? Köszi:IMI 5000 km-ként ajánlatos! Nekem minden alkalommal megújul a motorom tőle, és 14 éve járok így.
nagyPeti Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Inkább a kábelek szoktak ludasak lenni, de multiméterrel meg is tudod mérni egyenként az ellenállásukat ;) Írd be ide, miket mértél :lol: A kábelcsere megoldotta a problémát. Hurrá. :rolleyes: Azért megmértem őket. 5-8 kOhm közöttiek, ami a könyv szerint elvileg jó, 20-ig. Na akkor? ;)
opel16v Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Mennyinek kell lennie? A könyv szerint max. 20 kOhm. Otthon megmérem midenképp. Inkább 4-6k között jó az, hossztól függően ;) A kábelcsere megoldotta a problémát. Hurrá. :rolleyes: Azért megmértem őket. 5-8 kOhm közöttiek, ami a könyv szerint elvileg jó, 20-ig. Na akkor? ;) 8-at már soknak mondanám, de másik baj még lehet az, hogy a szigetelése megrepedezett, és a szikra "kiugrál" belőle valamely közelben levő test felületre. Teljes sötétségben ilyenkor láthatóan ugrálnak kis szikrák a kábelből.
nagyPeti Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 8-at már soknak mondanám, de másik baj még lehet az, hogy a szigetelése megrepedezett, és a szikra "kiugrál" belőle valamely közelben levő test felületre. Teljes sötétségben ilyenkor láthatóan ugrálnak kis szikrák a kábelből. Hát ezért már nem hiszem, hogy visszarakom. :rolleyes: Most vettem csergőben ident-ből készletet, mert a gyári ára horror, de egyesével nem fogom cserélgetni. Viszont észrevettem, hogy az 1-es, és 2-es hossza ugyanaz. Mondom a fickónak, hogy ez nem lesz így jó, azt mondja, higgyem el, hogy jó lesz, rajta van, hogy 1, a másikon meg, hogy 2. Tegyem be, jó lesz. Délután bepróbálom, de szerintem akkor sem normális, ha 2 ugyanakkora. Van vagy 10 centi a két gyertya között. Normális ez? Mármint, hogy a két kábel hossza ugyanaz.
powerup Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Hát ezért már nem hiszem, hogy visszarakom. :rolleyes: Most vettem csergőben ident-ből készletet, mert a gyári ára horror, de egyesével nem fogom cserélgetni. Viszont észrevettem, hogy az 1-es, és 2-es hossza ugyanaz. Mondom a fickónak, hogy ez nem lesz így jó, azt mondja, higgyem el, hogy jó lesz, rajta van, hogy 1, a másikon meg, hogy 2. Tegyem be, jó lesz. Délután bepróbálom, de szerintem akkor sem normális, ha 2 ugyanakkora. Van vagy 10 centi a két gyertya között. Normális ez? Mármint, hogy a két kábel hossza ugyanaz. Az utángyártott kábelek általában hosszabbak mint a gyáriak.
nagyPeti Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 Az utángyártott kábelek általában hosszabbak mint a gyáriak. De ezt identnek adtál el, aztán bremi van ráírva, mindegyik ugyanaz a gyártó, és a cimke szerint is eltérő a méret, a valóságban meg 2 egyforma hosszú. És nem is pont ugynúgy néz ki, csak a 4-ből 3 egyforma.
powerup Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 De ezt identnek adtál el, aztán bremi van ráírva, mindegyik ugyanaz a gyártó, és a cimke szerint is eltérő a méret, a valóságban meg 2 egyforma hosszú. És nem is pont ugynúgy néz ki, csak a 4-ből 3 egyforma. Próbáld ki, ha megy vele jó lesz. Egyébként a gyári Beru szilikonosat már lehet szerezni a tiédhez olyan 31 körül.
afonya Elküldve Június25, 2008 Elküldve Június25, 2008 De ezt identnek adtál el, aztán bremi van ráírva, mindegyik ugyanaz a gyártó, és a cimke szerint is eltérő a méret, a valóságban meg 2 egyforma hosszú. És nem is pont ugynúgy néz ki, csak a 4-ből 3 egyforma. Ahogy Powerup is írta próbáld ki, ha nem megy, akkor sem a hossza miatt.
gr3ddy Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Sziasztok! A c14nz astrám, van kb jó fél éve, 92-es évjárat. A tegnapi eső miatt, reggelre mindig megmakacsolja magát, száraz időben nem. Hibajelenség: amíg hideg a motor le akar fulladni, teljes gázadáskor meg bizonyos fordulatszámnál berángat (hasonló effekt mint amit nemrég írtak pár postal arré;). Üzem meleg motornál meg már nem jelentkezik. Amikor megvettük volt levegőszűrő csere, vezérműszíj, gyertya, elosztókábel, most nemrég meg olajcsere szűrővel +pollenszűrő. A szerelő is mondta hagyjam ott átnézik, de csak eső után jön elő ez a hiba ami vicc. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 kontakthibára gyanakodnék első körben. moci beindít, aztán a gyújtókábelek kivételével minden elérhető csatlakozást mozgass meg. lehet az egyiknél előjön a hiba. :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Sziasztok! A c14nz astrám, van kb jó fél éve, 92-es évjárat. A tegnapi eső miatt, reggelre mindig megmakacsolja magát, száraz időben nem. Hibajelenség: amíg hideg a motor le akar fulladni, teljes gázadáskor meg bizonyos fordulatszámnál berángat (hasonló effekt mint amit nemrég írtak pár postal arré;). Üzem meleg motornál meg már nem jelentkezik. Amikor megvettük volt levegőszűrő csere, vezérműszíj, gyertya, elosztókábel, most nemrég meg olajcsere szűrővel +pollenszűrő. A szerelő is mondta hagyjam ott átnézik, de csak eső után jön elő ez a hiba ami vicc. :rolleyes: Mozgass végig minden biztosítékot, kábelcsatlakozásokat, minden elektromos vezetéket aminek köze van a mocihoz, valami kontakthiba lehet, én a hőgomba csatijával jártam úgy pár éve. X17DTL
gr3ddy Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 kontakthibára gyanakodnék első körben. moci beindít, aztán a gyújtókábelek kivételével minden elérhető csatlakozást mozgass meg. lehet az egyiknél előjön a hiba. ;) Most kaptam egy tippet, gyújtás elosztó fedél ha repedt akkor lehet ilyen hiba :rolleyes: Este kellett volna megnézni áthúz e valahol. Azért köszönöm.
yooccoo Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 lehet, hogy nem repedt, csak az illesztésnél nem fekszik fel de azért nem ez az egyetlen lehetséges ok, szóval a korábban írtakat is nézd emg
gr3ddy Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 lehet, hogy nem repedt, csak az illesztésnél nem fekszik fel de azért nem ez az egyetlen lehetséges ok, szóval a korábban írtakat is nézd emg Mindenféleképp. :rolleyes:
Recommended Posts