lucabrazi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Megnézted a csövét? a szivattyúnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ja. nincs kirepedve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lucabrazi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hogy nem repedt-e? Ha azt kérdezed, nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Akkor lehet hogy beállt az az AC, de akkor be is fog később is. Lehet nem érdemes visszarakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lucabrazi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Minden esetre egy próba erejéig összerakom, hogy egyáltalán ez volt-e a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Akkor menjen el péknek. B) Hali. Az a baj hogy egy fiatal srác volt, nem rég dolgozhat ott, és nem a góré nézte meg. Co-t is mért, meg rádugta a gépre, és ez mind ingyé volt. Opeléknél ezért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Majd számolj be az eredményekről! Nekem azért kicsit macerásnak tűnik... Leengedni, betenni, járni vele, újra leengedni, átmosni, visszatölteni... Persze, a teljes rendszert másképp nem tudod átmosni, hiába veszed ki a hűtőt is akár. Nem úgy érti, csak simán beleöntöd, jársz vele, és aztán, a cseréhez engeded le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szerintem lambda vagy gyújtókábel. A DIS hibát könnyebb kiszűrni, mert akkor egyszerre két henger nem megy, ha az szarakodik. Meg kéne mérned a gyújtókábelek ellenállását, illetve megnézni tök sötétben, hogy nem-e ugrál néha pici szikra belőlük a motorra. Hali. Az Unix-nál kapható gyujtókábelket érdemes lenne venni? Mert lassan itt a müszaki vizsga is... Meg a lambda is drága lesz a gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hali. Az Unix-nál kapható gyujtókábelket érdemes lenne venni?... Én asszem 6000-ért vettem a készletet Opel boltban, de nem tom, meddig fogja bírni B) . Mindenesetre itt nem ajánják az olcsó kábelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Majd számolj be az eredményekről! Nekem azért kicsit macerásnak tűnik... Leengedni, betenni, járni vele, újra leengedni, átmosni, visszatölteni... Persze, a teljes rendszert másképp nem tudod átmosni, hiába veszed ki a hűtőt is akár. Macera nélkül semmi nem megy! Még mindíg egyszerűbb, mint szétbontani minden hűtőcsövet és elemenként vinni a kádba és mosogatni. Persze az lenne az igazi! De az már igazi nagy macera. Az öcsém a Daihatsujával az utóbbit csinálta 280000 km után. Fél kiló trutyit szedett ki belőle. Majd beszámolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok! Na, úgynéz ki hogy összejön az F-es Astra... B) Tudnátok szerelőt mondani - jó szakit, aki tényleg ért a dolgokhoz - hogy kihez tudnám elvinni az autót??? Győrben vagyok és itt Győrben kéne egy igazi, jó megbízható szaki. Ill. egy jó karosszériás is kéne... Előre is köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Győrben vagyok és itt Győrben kéne egy igazi, jó megbízható szaki. Előre is köszönöm a segítségeteket! Hening Karcsi!Kapás van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hening Karcsi!Kapás van! B) És Powerup-nak is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 És Powerup-nak is B) Jó majd Sopronból leugrik. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hening Karcsi!Kapás van! B) Ki? Mi? Hol? Mikor? Kivel? Hogyan? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Sziasztok! Na, úgynéz ki hogy összejön az F-es Astra... B) Tudnátok szerelőt mondani - jó szakit, aki tényleg ért a dolgokhoz - hogy kihez tudnám elvinni az autót??? Győrben vagyok és itt Győrben kéne egy igazi, jó megbízható szaki. Ill. egy jó karosszériás is kéne... Előre is köszönöm a segítségeteket! Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 illetve megnézni tök sötétben, hogy nem-e ugrál néha pici szikra belőlük a motorra. Hali. Majdnem végig áthuznak pici szikrák a kábelek mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hali. Majdnem végig áthuznak pici szikrák a kábelek mellett. Csillagszoró? B) CSERE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hali. Ma reggeli inditásnál nem ment egy henger. (szerintem) Rángatozott, alapjárat stabil, lefulladni nem akar, buffogott a kipufogo. Bevittem egy szerelöhöz itt helyben, rádugta gépre, és nem dobott hibát. Még a 47-est sem amit egy hete igen. Szerinte vagy a lambda szonda rossz, vagy gyujtó trafó. Mérte a zöldkártyás géppel, és nagyon rossz értékeket mutatott. Igy hogy nincs hibakód, nem tud vele mit csinálni. ;) B) Én megméretném a lambdát egy erre megfelelő műszerrel ('szkóp) rendelkező mühelyben! Nekem is döglődött a szonda, igaz nem volt semmi lefulladás, meg rángatás, sőőt.. még talán jobban is ment,de zöldkártyán elhasalt a drága.. "gyors" vettem egy gyárit(ezért a drága :D ) és máris jó lett a zöldkari... Kiegyenlítő tartály: bázz.. jó ötletek!! Kár,hogy nem hamarabb volt róla szó.. Én is, termosztát, ill. vízpumpa csere elött takarítottam ki. Legalábbis próbáltam.. de pont a barlangos szerkezete miatt nem igazán sikerült.. nem voltak segédeszközök.. csak a zuhanycső.. nekem is randán le volt, van rakódva benne valami.. Lehet pár ezer km-er után lecserélem megint a vizet.. nem valami szép a színe B) És a hűtőfolyadék csere elött ilyen trutyi volt a tartályban.. nem tudom mi a szent ..ar lehetett.. (nem olaj, mert nem nyúlt mint a takony stb..) Elég randa,és ijesztő látvány! ;) Hali. Majdnem végig áthuznak pici szikrák a kábelek mellett. Ejj.. ezt csak most olvasom.. szal akkor.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Jó majd Sopronból leugrik. B) Ő nem Győrben lakik? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Lehet hogy hülye kérdés, de gyújtás ráadásakor mik mozdulnak meg? Ilyenre gondolok mint benzinpumpa, alapjárati motor... Mert tegnap megint hallottam valami rövid nyikorgás szerű hangot, de az alapjárati nem lehet, mert az új (eddig arra tippeltem...). Pedig a motortér felől hallottam B) . Világítás nem volt rajta, így a fényszórót is kizárnám. Mi a túró lehet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 "gyors" vettem egy gyárit(ezért a drága B) ) és máris jó lett a zöldkari... http://img5.tar.hu/laci4gsi/size2/34693376.jpg Hali. Mennyi volt a gyári lambda? Bár gondolom,C20XE-hez drágább. Nekem is ilyen trutyi volt benne, meg igy nézett ki a tartály, a 8-as anyák csodát tettek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Lehet hogy hülye kérdés, de gyújtás ráadásakor mik mozdulnak meg? Ilyenre gondolok mint benzinpumpa, alapjárati motor... Mert tegnap megint hallottam valami rövid nyikorgás szerű hangot, de az alapjárati nem lehet, mert az új (eddig arra tippeltem...). Pedig a motortér felől hallottam B) . Világítás nem volt rajta, így a fényszórót is kizárnám. Mi a túró lehet? B) Alapjárati lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 hali egy ideje folyik az olajam a blokk alja tiszta olaj kicsit a váltó is az olajteknő tömítést cseréltem akkor is folyt ismét szétszedtem megkentem sziloplasztal de így is folyik valahol ha sík terepen áll nem csöpög, de ha a kapubejátóban állok (kb 15 fokos emelkedő) akkor csöpög ha megy akkor nem látni hogy csepegne vízszintesen mi lehet a hiba???? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Hali. Mennyi volt a gyári lambda? Bár gondolom,C20XE-hez drágább. Nekem is ilyen trutyi volt benne, meg igy nézett ki a tartály, a 8-as anyák csodát tettek :D 30pénz B) kedvezménnyel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts