opel16v Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Az lehet,hogy szerencse volt, 3 hónapos, kárlenne érte. De a sok benyától teljesen elvolt rakódva legbelül, pedig csak tisztabenzint kapott. igaz sokat. Ha nem is égeti ki de rendesen kikell fuvatni levegővel a szondát. Én sem pucoltam egyből, hiba törlése. és utána mentem vele 20-20 km, de nem égette ki, visszajött mindig a hibakód. És milyen került bele? Gyári GM eredeti? (huszonpárezer forint)
aneleh Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 És milyen került bele? Gyári GM eredeti? (huszonpárezer forint) ÁÁÁÁÁ Csak 7500Ft A pontos tipust már nem tudom, de amerikai GM volt a dobozán. De én inkább univerzálisra tipelek ennyi pénzé.
opel16v Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Na akkó nem azé' volt a sárga lámpa, mer dzsuvás volt :D Még számíthatsz rá később is. :D
aneleh Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Na akkó nem azé' volt a sárga lámpa, mer dzsuvás volt :D Még számíthatsz rá később is. :D De én megitattam szegény kocsit meg a katalizátort 1/2 benyával, mert alsó O-gyürü megadtamagát. És mikor beindult rá nemsokára már villágitott is. És hiába mentemvele 40km visszadopta a hibát, csak a pucolás segített, pedig nemvolt egyáltalán kokszos, belül volt a sok benya berakódva és ezjött ki nekem féktisztítóval + levegő meg az ongyujtó. Innentól müködik, legalábbis hibát nem ír.
opel16v Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Majd kíváncsi vagyok, az elkövetkezendő pár hónapban hányszor fog még sárgát dobni :D
J0hnny Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Majd kíváncsi vagyok, az elkövetkezendő pár hónapban hányszor fog még sárgát dobni :D Pisilni? :D
josh_ Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 A MAP a nagy zöld csatis, ami a fityegő műanyag alatt van. :D Nem lehet rosszabb mint egy EGR lezárás. :D :D Akkor folyamatos padlógázt érzékel a MAP és benyafaló lesz.
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Akkor folyamatos padlógázt érzékel a MAP és benyafaló lesz. Mikor?
silverdome Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 sziasztok! némi információt / segítséget kérnék: '96-os F Astra 1.7 turbo diesel, német motoros X17DTL motorkódú, vezérműszíj csere esedékes, az a kérdésem, hogy a szíjfeszítő/vezető görgő cseréje milyen futásteljesítmény után esedékes? illetve ilyen motort régen szereltem én is, milyen szíjfeszességet kell beállítani, vagy teljesen automata? segítséget előre is köszi! további szép napot mindenkinek!
josh_ Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 sziasztok! némi információt / segítséget kérnék: '96-os F Astra 1.7 turbo diesel, német motoros X17DTL motorkódú, vezérműszíj csere esedékes, az a kérdésem, hogy a szíjfeszítő/vezető görgő cseréje milyen futásteljesítmény után esedékes? illetve ilyen motort régen szereltem én is, milyen szíjfeszességet kell beállítani, vagy teljesen automata? segítséget előre is köszi! további szép napot mindenkinek! A vezető és feszítő cseréje szíjjal esedékes, meg a vízpumpa is.
FPepe Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 A vezető és feszítő cseréje szíjjal esedékes, meg a vízpumpa is. Így van, és szíjból gyárit vagy Gates-et, vízpumpából és a görgőkből pedig gyárit érdemes venni, ha biztonságban akarod tudni a motort a következő cseréig :D
Tápiószecső Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 ha a mapról le van húzva a vákumcső Ok, de nem arról volt szó. :D
josh_ Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Ok, de nem arról volt szó. :D Akkor csúnyán benéztem.
bandras Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Srácok! x16szr motornál hogyan kell törölni a hibatárt? Lekötöttem az aksit kb 5 percre de még mindíg dobálta a benne lévő hibákat... (Ebben 16 csatis csatlakozó van a biztosíték táblánáll)
bandras Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Akkor ez nem megy, a "hagyományos" módon...? Köszi.
FPepe Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Akkor ez nem megy, a "hagyományos" módon...? Köszi. Bizonyos számú indítás után (ha jól rémlik 30) törlődnek azok a hibák, amik azóta nem álltak elő megint.
Szitamanó Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Ha széthúzom a lambdaszonda csatiját,és úgy megyek mondjuk 100km-t,akkor ez okozhat valami problémát? Kiváncsi lennék,úgy mennyit fogyaszt...
FPepe Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Ha széthúzom a lambdaszonda csatiját,és úgy megyek mondjuk 100km-t,akkor ez okozhat valami problémát? Kiváncsi lennék,úgy mennyit fogyaszt... Hibajelzést fog generálni, és vészüzemmódra kapcsol az ECU. Nagy fogyasztás esetén én először a kétvezetékes hőgombára gyanakodnék.
opel16v Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Nagyobb fogyasztást a lambda is tud generálni...
Szitamanó Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Hibajelzést fog generálni, és vészüzemmódra kapcsol az ECU. Nagy fogyasztás esetén én először a kétvezetékes hőgombára gyanakodnék. Azt már kimértem,jónak minősítettem :D . Ja,és nekem nem kapcsol a belső levegő keringtető kapcsoló. Ha mondjuk ott le van jőve egy levegőcső,akkor amiatt tud vajon falsot szívni a motor? :D
hening Elküldve Április13, 2008 Elküldve Április13, 2008 Azt már kimértem,jónak minősítettem :D . Ja,és nekem nem kapcsol a belső levegő keringtető kapcsoló. Ha mondjuk ott le van jőve egy levegőcső,akkor amiatt tud vajon falsot szívni a motor? :D Tud ám. :D Meg akkor is, ha nincs lejőve, csak el van repedve vhol. Azt alig lehet észrevenni. :D
Szitamanó Elküldve Április13, 2008 Elküldve Április13, 2008 Tud ám. :D Meg akkor is, ha nincs lejőve, csak el van repedve vhol. Azt alig lehet észrevenni. :D Köszi :D . Akkor majd megnézem,hol a bibi...
Recommended Posts