josh_ Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kinek volt már diagnosztikai mérése 93 évjárat C16NZ vagy 14NZ Mert nekem a haver nem tudott kommunikációt létrehozni vele, pedig minden opelt mér neki. De szerintem csak 96 utániakat. Néztem a neten 2 fajta müszert ODB2 10 átalakítóval, meg ODB1-t és ezt a válasz küldték vissza. üdv! ehhez inkább az euroscan lenne jó,viszont fölösleges lessz szerintem bármi is!ugyanis az a tipus még villogókódos!ki lehet villogtatni a hibáit! interfész legjobb esetben is max a vízhőmérsékletet fogja látni! opelek 1997-től diagnosztikázhatóak! vagy a gyári tech1 interfész az,ami többet tudna,de az nagyon húzós dolog!mondjuk nekem incs is,de vaterán legutóbb 600e-ért láttam! a villogtatásról van infóm a honlapon! ALDL interfészesa tiéd. A-Bpontokat kell összekötni az ALDL csatin és villogja is a check lámpával a betárolt hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 nincs mindig meg a 95, néha kevesebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 A lemezkannába a hőmérsékletváltozás miatt meglepő mennyiségű víz tud összegyűlni. Általában senki nem nézi meg, hogy milyen állapotú a kanna belseje. Ez tapasztalat. Mindenki csodálkozott, hogy miért dugul el a hajó benzincsőve. Hát a rengeteg dzsuvától, ami a kannákból került a tankba. Egyébként benzinszűrő cserénél rendszeresen van víz a szűrőben (nem a Dunából). Piros müanyag kannára is igaz ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Egy hete megvolt az alapjárati pucolás,ma lezártam az AGR-t.Alapjárat még mindig fura,le nem fullad,de eléggé berázza néha a kocsit.Még az elosztóba kellene belenéznem,mintha néha kihagyna az egyik henger,a kipuffnál is hallani ahogy "buffog".Ha odateszem a kezem,néha nem kifúj,hanem be akarja szívni a kezem :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 ...a kipuffnál is hallani ahogy "buffog".Ha odateszem a kezem,néha nem kifúj,hanem be akarja szívni a kezem :) . Ilyet az enyém is csinál, főleg hidegen, pedig új az elosztófedelem, szerelő srác azt mondta, szerinte valamelyik szelep nem zár rendesen. Lehet meg kéne próbálnod egy piros Protecet kijáratni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ilyet az enyém is csinál, főleg hidegen, pedig új az elosztófedelem, szerelő srác azt mondta, szerinte valamelyik szelep nem zár rendesen. Lehet meg kéne próbálnod egy piros Protecet kijáratni vele. Ki kéne venni a 316os tengelyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ki kéne venni a 316os tengelyt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ilyet az enyém is csinál, főleg hidegen, pedig új az elosztófedelem, szerelő srác azt mondta, szerinte valamelyik szelep nem zár rendesen. Lehet meg kéne próbálnod egy piros Protecet kijáratni vele. THX! A szelepre is gondoltam,de remélem nem az lesz. Nemrég kapott egy üveg Catacleant.Amúgy megy rendesen,teljesítményre nincs panasz :) .Lehet még gyertyakábel is,majd a héten megpróbálok rá fényt deríteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Állítólag nálunk,Kecskeméten a legolcsóbb az üa,a benzinkutak városa vagyunk.Van vagy 25 a városban,de lehet mégtöbb. Persze, olyan közel a szőkítés fellegvárához... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sziasztok. A SI motoroknak mi a motorkódjuk? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sziasztok. A SI motoroknak mi a motorkódjuk? köszi CxySE (xy- köbcenti száma) pl.: 1.6Si-nek C16SE vagy, ha irmscheres, akkor van a végén egy "i" is (C16SEI), de ezt nem mindíg tüntetik fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 oksa köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hm nálunk marha drága a benzin 297 volt szombat este 5 kor az a puffogó hang lehet a tűzgyűrű is, legalábbis nekem Gabi azt mondta, igaz az enyém még fiatal viszonylag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 az a puffogó hang lehet a tűzgyűrű is, legalábbis nekem Gabi azt mondta, igaz az enyém még fiatal viszonylag. tűzkarika, de annak csak annyi a szerepe a puffogásban, hogy az gyújtja a kikerülő elégetlen keveréket, ami a rossz szelepzárás miatt vagy a rossz gyújtás miatt kerül a kipufogóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ...ma lezártam az AGR-t. Megint én vagyok elmaradva? 16NZ-ben AGR? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Megint én vagyok elmaradva? 16NZ-ben AGR? :) Eeegen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Eeegen. :D Akkor nincs vita, az 1.4 8 szelep a legjobb motor az f-ben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Akkor nincs vita, az 1.4 8 szelep a legjobb motor az f-ben. :) Iiiiiiiiiigeeeeeeeeen. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 most akkor hogy is van ez? ha rossz a gyujtás az magátol nem javulmeg, a rosszul záró szelep lerakódás miatt is lehet, az meglehet hogy megszűnik?? mert nekem már rég puffogott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ha kihagy egyszer-egyszer a gyújtás valamelyik hengerben, az elég a puffogáshoz, ugyanis ilyenkor a benzin-levegő elegy a kipuffban durran el elvileg a tűzkarika jóvoltából. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ma vettem termosztátot, mert szombatra jó időt jósolnak. csak 1500 volt, töm gyűrűstől. :D Igen nagyot néztem, mert legalább egy ezressel többre számítottam. :) Jah Quinton Hazel márkájú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ma vettem termosztátot, mert szombatra jó időt jósolnak. csak 1500 volt, töm gyűrűstől. :D Igen nagyot néztem, mert legalább egy ezressel többre számítottam. :) Jah Quinton Hazel márkájú. Drukkolunk hogy jó idő legyen. :D De ha kicseréled, miről fogsz ide irni? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Drukkolunk hogy jó idő legyen. :D De ha kicseréled, miről fogsz ide irni? :) :D :P Lehet, hogy képekkel fogom illusztrálni a műveletet. Azután kiadom Opeles memoárjaimat szintén képekkel ellátva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lehet, hogy képekkel fogom illusztrálni a műveletet. Azután kiadom Opeles memoárjaimat szintén képekkel ellátva. :) OK. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 OK. :D Természetesen, csakis mások okulására...., hogy nem kell csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts