Tiv. Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 FPepe írta: Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :) :) És nem rohad be. :)
Szitamanó Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 takarp írta: Nézd meg sötétben, valószínű áthúz valahol a szikra, akkor azt rögtön kiszúrod! Nézegesd meg a gyújtókábeleket, pipákat, lehet már nem szigetelnek! Víz nem érhette mostanában az elosztót? Köszi a választ! :) Víz nem érte,az biztos,de a kábelek már lehet,hogy megértek a cserére.Majd kipróbálom azt az okosságot,amikor az akksi negatívjára kell kötni egy drótot és végighúzni a kábelek mellett (ha jól emékszem).
josh_ Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 yooccoo írta: éles logika, nem erre számítottam :) Szelepfedél tömítés ereszti az olajat
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 az a felső, ugye? nem a torx-csavaros, hanem ami a legtetején van?
J0hnny Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 FPepe írta: Arra, hogy a kezedben tartod, ha a helyén van, nem látszik a menet :D :) :) "Ki vagy te lovag,ki így értesz a tudományokhoz?" ®Gyalog Galopp :)
yooccoo Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 kéne némi komolyságot kérnék és segítséget .. :)
opelastras Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 yooccoo írta: a 3-4. gyertya menete csupa olaj ez mire utal? Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet.
FPepe Elküldve Február11, 2008 Elküldve Február11, 2008 opelastras írta: Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet. Ha a menetes rész olajos, az jó eséllyel nem az égőtér felől jutott oda, hanem kívülről, úgyhogy én is inkább a szelepfedél környékére gyanakodnék. Lehet, hogy csak akkor lett olajos, amikor kivetted a motorból: az olaj nem is a menetben volt, az csak akkor lett olajos, mikor kiemelted onnan az "üregből", ahová be van csavarva. Oda pedig leginkább a szelepfedéltömítés szivárgása esetén juthat olaj. Nem látszik, hol ereszt a tömítés?
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 az érdekes az, hogy az 1-esnél könnyezik egy kicsit, de ott sem vészes
C16SE Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 atis c14se írta: Igen az autot rövid távon használom, reggel 5km és utána este 5km.Az olajcsere már tervbe van. Metabondot szeretnék,ha kapok valahol, mert miskolcon nem nagyon lehet venni. Köszi a segitséget!!! Csőváz! Nem tudom, hogy van-e Miskolchoz közelebb, de Ózdon biztosan van egy Metabond raktár, ahol tudsz vásárolni. Az is igaz, hogy postán is kiszállítják. Ha rendelkezel vendégazonosítóval, akkor a www.metabond.hu oldalon saját magad is megrendelheted amire szükséged van.
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 opelastras írta: Ha az olajszint a nívópálca felső jelénél magasabban van, az a gyújtógyertya elolajosodásához vezethet. De csak az elektróda felől. Ha a menet olajos, az csak fentről jöhet, és a kivétel alatt lesz olajos. Ahogy FPepe írta :)
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 C16SE írta: Csőváz! Nem tudom, hogy van-e Miskolchoz közelebb, de Ózdon biztosan van egy Metabond raktár, ahol tudsz vásárolni. Az is igaz, hogy postán is kiszállítják. Ha rendelkezel vendégazonosítóval, akkor a www.metabond.hu oldalon saját magad is megrendelheted amire szükséged van. novyy kartárs úgy tudom, Miskolcon el tud látni Metabond termékkel :)
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 elektróda szép őzbarna Gabi: a felső vagy az alsó tömítés az, amelyiket kell cserélnem? az alsó a hengerfej, a felső a szelepfedél, ugye?
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 igen, a legfelső szelepfedél tömítés szokott ilyenkor gázos lenni, de 8v esetében esélyes lehet a vezérműház tömítés is (ahol külön van a vezérműház).
yooccoo Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :)
Tápiószecső Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 yooccoo írta: no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :) Gyújtás részen is van valami tömítés, nekem egyszer onnan szivárgott rendesen.
opel16v Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Nem a vezérműháznál? Gyertya fölött vagy alatt van ez?
hening Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 yooccoo írta: no, megnéztem közelebbről a hf tömítés lesz az, jobboldalt olajos :) viszont a gyertyák környéke tiszta, csak ugye a menet ... én vagyok a hozzá nem értő vagy tényleg van összefüggés a kettő között? :) Nem az elosztó alatt/környékén olajos? mert akkor esetleg megúszod egy töm. gyűrű cserével. Kb 4-500 pénz.
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Üdv! Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? thx
FPepe Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 loogan23 írta: Üdv! Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? thx Összeolajozza a motorteret.
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 hm... akkor gondolom olajfogyás mint olyan mindenféleképpen fennál mint mellékhatás esetleg ettől lehet hangosabb a motor?
FPepe Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 loogan23 írta: ...esetleg ettől lehet hangosabb a motor? Ha már mind elfogyott, akkor igen :) Sztem nem, de majd a hozzáértők megmondják a tutit :)
Tápiószecső Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 loogan23 írta: Szakadt kartelcsőnek milyen mellékhatásai lehetnek? A karteRgáz visszavezető csőre gondolsz? Olajfogyasztás szempontjából minimális a különbség, hogy a szívórendszerbe vagy a külvilágba löki az anyagot. Azonban innen is tud levegőt szívni, ami semmiképpen nem jó, még akkor sem ha az ott lévő olajréteg megköti a kosz egy részét. Ha pici a szakadás tekerd be szigetelőszalaggal, és ugyanolyan jó lesz, ha nagyobb a sérülés akkor cseréld ki, de addig is próbáld leszigetelni.
loogan23 Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Már megvettem az újat...sztem ki is cserélem mindjárt... A kérdés az, hogy ez magyarázhatja e az olajfogyásomat. Az öreg akitől vettem büszke volt rá, hogy hiába ecotec ebből még neki nem hiányzott olaj...aztán egyszer csak elkezdett fogyni belőle.Máshol nem látok erre utaló nyomokat. :)
Recommended Posts