afonya Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Készítettem képeket a lógó vezetékemről, bár csak telefonnal. Tehát a bal első reflektor mellett csatlakozik ki. Kb fél méteres. Két pólusú, a vezeték, barna és barna/sárga színű. A nagy bibliában láttam egy hasonló vezetékről egy képet, aminek a végére egy bisz-basz van dugva. Azzal lehet a benzinesnek az oktánszámot állítani. Ez lenne az? Ha az akkor eredetileg hol van a rögzítése? Az enyém diesel! (X17DTL) Azt elfelejtettem megnézni, hogy a másik oldalon van e párja. Bár szerintem a kerékig nem érne el. A szinek alapján ez a hűtőventillátorod kábele lesz, :huh: nem hiszem hogy mostnában hiányozni fog, mert nekem nyáron sem akar bekapcsolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hoszbol, csatlakozó pontokbol itélve meglehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hoszbol, csatlakozó pontokbol itélve meglehet :huh: Köszi! Elképzelhető. Majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Tehát a bal első reflektor mellett csatlakozik ki. Kb fél méteres. Két pólusú, a vezeték, barna és barna/sárga színű. A nagy bibliában láttam egy hasonló vezetékről egy képet, aminek a végére egy bisz-basz van dugva. Azzal lehet a benzinesnek az oktánszámot állítani. Ez lenne az? Ha az akkor eredetileg hol van a rögzítése? Az enyém diesel! (X17DTL) Azt elfelejtettem megnézni, hogy a másik oldalon van e párja. Bár szerintem a kerékig nem érne el. a nagy biblia az meg mi a szösz? :lol: Nem tudom mire jó de hol lehet azt beszerezni????????????????? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a nagy biblia az meg mi a szösz? :lol: Nem tudom mire jó de hol lehet azt beszerezni????????????????? :huh: :) gondolom az opelos könyv, kaphatos tesco cora, és egyébb könyvesboltokban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 gondolom az opelos könyv, kaphatos tesco cora, és egyébb könyvesboltokban is. Hááát, én még tesco-ban nem láttam. :huh: Inkább "egyéb" könyvesboltban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 a nagy biblia az meg mi a szösz? :lol: Nem tudom mire jó de hol lehet azt beszerezni????????????????? :huh: :) Igen a Mackósajt oldaláról való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A szinek alapján ez a hűtőventillátorod kábele lesz, :lol: nem hiszem hogy mostnában hiányozni fog, mert nekem nyáron sem akar bekapcsolni. :) Köszi afonya! Tiéd a pálma! A szerelőm nem nyomta vissza a helyére. Mint mondtam, (írtam) kezdő Opelos vagyok. De majd lassacskán belejövök. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 (naés az a 2 kiló :huh: ) Vélemény? Reggel kisz@rod magad rendessen indulás előtt? :lol: :) Az is kb. 2kg!Minden deka számít a városi racsinghoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 coraba tuti van az ertolt féle Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 coraba tuti van az ertolt féle Azt nem tom oda nem járunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Én innen rendeltem az "Így csináld..."-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Reggel kisz@rod magad rendessen indulás előtt? :huh: :lol: Az is kb. 2kg!Minden deka számít a városi racsinghoz! :) Akkor már 4 kiló lenne. :) De nemcsak a mennyiség számít, hanem az elhelyezkedés is. Az én sz*rom közel van az autó tömegközéppontjához, az akksiról ezt nem lehet elmondani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 coraba tuti van az ertolt féle ETZOLD!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 vártam már mikor pontositod... mi tartott eddig? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Igen a Mackósajt oldaláról való. letöltöttem! :lol: Sok hasznos dolgot olvastam amiröl nem tudtam eddig. Na de most! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Na azthiszem itt volt szó alapjárat ingadozásról.. Úgynézki az enyém megoldódott és remélhetőleg attól ami volt és nem magától :huh: Szóval a problema a lambdaszona körül volt és nem a lambda szondamaga hanem a csatlakozó, a középső érinkező ami az "apuka" két fél érintkezőből van kialakítva hogy ugye folyamatos kontaktust biztosítson a csatlakozónak namost nálam az egyik fél levolt gyűrve a másik meg gondolom nem a helyére csúszott és hol érinkezett hol pedíg nem, kiigazgattam az érintkezőt és összedugtam a csatit indítás,,, utána go le 6 os út kocsikáztam gyorsítottam motorfék stb... és nem ingadozik. Na csak azért írtam le hátha valakinek segíthet és neki is ilyen jellegű csak a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnt Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok 92-es C16NZ astrámhoz keresek bontott jó állapotban lévó szervó kormányművet. Ha valaki tud segíteni kérem írjon egy mailt nekem. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok 92-es C16NZ astrámhoz keresek bontott jó állapotban lévó szervó kormányművet. Ha valaki tud segíteni kérem írjon egy mailt nekem. Köszönöm Int figyi van egy olyan szekció hogy keresek... Sztem oda kellene beírnod nem ide :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Na azthiszem itt volt szó alapjárat ingadozásról.. Úgynézki az enyém megoldódott és remélhetőleg attól ami volt és nem magától :lol: Szóval a problema a lambdaszona körül volt és nem a lambda szondamaga hanem a csatlakozó, a középső érinkező ami az "apuka" két fél érintkezőből van kialakítva hogy ugye folyamatos kontaktust biztosítson a csatlakozónak namost nálam az egyik fél levolt gyűrve a másik meg gondolom nem a helyére csúszott és hol érinkezett hol pedíg nem, kiigazgattam az érintkezőt és összedugtam a csatit indítás,,, utána go le 6 os út kocsikáztam gyorsítottam motorfék stb... és nem ingadozik. Na csak azért írtam le hátha valakinek segíthet és neki is ilyen jellegű csak a probléma. Visszavonom grrrrrrrrrr mégsem lett jó... most megint ingadozik........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Az én sz*rom közel van az autó tömegközéppontjához Nem gondoltam volna,hogy a cipődbe tolod a tornyot! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem gondoltam volna,hogy a cipődbe tolod a tornyot! :huh: Nincs az olyan lenn. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem gondoltam volna,hogy a cipődbe tolod a tornyot! :huh: Némely vezetési stílus során bármi előfordulhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Némely vezetési stílus során bármi előfordulhat :) Hááááááátt,vittem már úgy körbe a városon ismerőst,hogy röhögött Dezsőn,hogy mit akarok én 60lóval,aztán eléggé elkerekedett a szeme a kanyarokban! :) A pályanapra készülök majd valami játszósgumival,az tuti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Az ablaktörlőn kívül van motor problémám is, mégpedig,hogy nagy sebességről nullára (vagy 10-20-30 km/h-ra) fékezéskor egyszerűen leáll. 90 km/h-->lakott terület-->körforgalom. Hidegen ,melegen is. Az utóbbi 2 hétben már 3-szor eljátszotta. Ez mitől lehet? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts