mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Gyerekek! Kinek van tippje, hogy hogyan lehet feltúrbózni egy 1.6-os 8 szelepes 55kW-os 75 LE-s autót? Amióta megvan, olyan mintha disel-es autót vezetnék és néha amikor nem kéne olyan kis lomha! Chiptunning gondolom nem adna neki sokat... Motorcsere, autócsere :( Hopppp, már itt is van egy alternatíva : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ;) Mondjuk 1 se/si átépítés nem tooom mennyibe kerülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Motorcsere, autócsere :( Hopppp, már itt is van egy alternatíva : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ;) Mondjuk 1 se/si átépítés nem tooom mennyibe kerülne. Hát jó.. akkor beérem a hajlobogással (szálguldás nélkül). Az tuti nem lesz csere amíg élek! ITT DÚL A LOVE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Mondjuk 1 se/si átépítés nem tooom mennyibe kerülne. Bocccs nőből vagyok, de.. se/si? Pontosan ez mit is jelent? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Bocccs nőből vagyok, de.. se/si? Pontosan ez mit is jelent? :( 1.6 Si 100le volt sztem a tiédet nem érdemes tunningolni mert annyival jobb nem lesz mint amit belefektetsz...egyszerű motorcsere ;) főleg hogy te tudsz szépen mosolyogni a KPM-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1.6 Si 100le volt sztem a tiédet nem érdemes tunningolni mert annyival jobb nem lesz mint amit belefektetsz...egyszerű motorcsere :) főleg hogy te tudsz szépen mosolyogni a KPM-re :( Ohhh perszeee bevetünk mindent! ;) Ha kell! ;) Szóval a motorcsere olyan egyszerű dolog? Na idáig nem akarok elmenni, ez olyan mintha szegénynek a lelkét tépném ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ohhh perszeee bevetünk mindent! :( Ha kell! ;) Szóval a motorcsere olyan egyszerű dolog? Na idáig nem akarok elmenni, ez olyan mintha szegénynek a lelkét tépném ki :( akkor beállok KPM-esnek :) sztem egyszerűbb mint tuningolni...bár vannak hátulütői a dolognak, ahogy én bemutattam egy éve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 ....Ohhh perszeee bevetünk mindent!.... ....idáig nem akarok elmenni.... Némi ellentmondást vélek felfedezni :) Motorcsere ? Csupa móka és kacagás. Ugye Gellért ? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Motorcsere ? Csupa móka és kacagás. Ugye Gellért ? :( ;) basszus annyira tudtam hogy ezt fogod beírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 akkor beállok KPM-esnek :( sztem egyszerűbb mint tuningolni...bár vannak hátulütői a dolognak, ahogy én bemutattam egy éve ;) Ahha értem, akkor valamelyik topicban erre céloztak :) Nemrég kaptam ajánlatot az alábbiakra: Vezérműszíjcsere, vizpumpacsere, fékrendszer helyreállítás (ha kell persze) 96.000 Ft munkadíjjal. Álítólag ezt minden "új-használt" autónál érdemes megcsináltatni, mert ki tudja mikor voltak ezek cserélve, azt kinek hiányzik egy motor generál.. Főleg, hogy nálam a szervizkönyv sincs meg. Érdemes e ezeket kicseréltetni, ha nem tapasztalok semmi rosszat, kíváló az autó? És persze nem-e túl drága a díj?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Némi ellentmondást vélek felfedezni :( Motorcsere ? Csupa móka és kacagás. Ugye Gellért ? :( ;) NA! Jól vannna általában gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Ahha értem, akkor valamelyik topicban erre céloztak ;) Nemrég kaptam ajánlatot az alábbiakra: Vezérműszíjcsere, vizpumpacsere, fékrendszer helyreállítás (ha kell persze) 96.000 Ft munkadíjjal. Álítólag ezt minden "új-használt" autónál érdemes megcsináltatni, mert ki tudja mikor voltak ezek cserélve, azt kinek hiányzik egy motor generál.. Főleg, hogy nálam a szervizkönyv sincs meg. Érdemes e ezeket kicseréltetni, ha nem tapasztalok semmi rosszat, kíváló az autó? És persze nem-e túl drága a díj?! drága :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 NA! Jól vannna általában gondoltam :( Akkor időben szólj Gellértnek, hogy ne menjen kpmsnek ;) Az az ár, amit írtál sok. Vezérlést feltétlenül érdemes cseréltetni új kocsinál, féken pedig látszik, ha cserére szorul :) Mondjuk másik helyet is ahol meg tudod kérdezni ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Akkor időben szólj Gellértnek, hogy ne menjen kpmsnek :( Az az ár, amit írtál sok. Vezérlést feltétlenül érdemes cseréltetni új kocsinál, féken pedig látszik, ha cserére szorul ;) Mondjuk másik helyet is ahol meg tudod kérdezni ? :) Már kaptam privibe tippet, de természetesen szívesen venném, hiszen nem mindegy hogy 100e vagy alatta. Fáj a szívemnek ezt a sok pénzt ennyire elkölteni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Már kaptam privibe tippet, de természetesen szívesen venném, hiszen nem mindegy hogy 100e vagy alatta. Fáj a szívemnek ezt a sok pénzt ennyire elkölteni ;) Gellért nem mond általában hüleségeket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Gellért nem mond általában hüleségeket :( tiltakozom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 tiltakozom ;) Elutasítva :) Több lehetséges helyet is megjelöltél ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Több lehetséges helyet is megjelöltél ? ;) nem, maradtam annál mi ugyanabban a kerületben van ahol Loretta :) és ami olyan nagyon messze van tőlem :( én első körben oda mennék, mert jobbat nem tudok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 1.6 Si 100le volt sztem a tiédet nem érdemes tunningolni mert annyival jobb nem lesz mint amit belefektetsz...egyszerű motorcsere ;) főleg hogy te tudsz szépen mosolyogni a KPM-re :) Az 1.6Si-re (azaz hengerenkénti injektorosra) való átalakítás sztem nem egy olyan drága dolog, max. 50-ből ki kell, hogy jöjjön, persze ki kell fogni az alkatrészeket hozzá. Azért 25LE többlet már érezhető sztem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 nem, maradtam annál mi ugyanabban a kerületben van ahol Loretta ;) és ami olyan nagyon messze van tőlem :( én első körben oda mennék, mert jobbat nem tudok ;) Remélem itt már a mosolyom többet fog érni, mert ezek szerint a másik helyen nagyon nem jött be :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 lehet tulzottan is mosolylgtál, és ugy gondolták: nahát de szépen mosolyog, no majd akkor is mosolyítson ha adoma számlát :( am szerintem ezeket amiket leirtál, olyan 50 környékén jönne ki. mondjuk attol is függ milyen a fék az auton, elől hátul tárcsa, az drágít a dolgon, de ha csak sima elől tárcsa hátul dob, és nincsenek szét annyira hogy cserélni kellljen, akkor olyan 50 környéki az ár mivel a tiéd is csak 8 v. se si re visszatérve, szrintem se eccerű se bonyolult, de erről tápi tudna mesélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 mennyi volt a protech? 1 flakon 2.750 pénz. Spuri-adalékot én is használok folyamatosan. Este megtankoltam sima benyával. Majd most meglátjuk, végleg lemondhatok a leállásokról? Tapasztalatról majd írok még. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 lehet tulzottan is mosolylgtál, és ugy gondolták: nahát de szépen mosolyog, no majd akkor is mosolyítson ha adoma számlát :( am szerintem ezeket amiket leirtál, olyan 50 környékén jönne ki. mondjuk attol is függ milyen a fék az auton, elől hátul tárcsa, az drágít a dolgon, de ha csak sima elől tárcsa hátul dob, és nincsenek szét annyira hogy cserélni kellljen, akkor olyan 50 környéki az ár mivel a tiéd is csak 8 v. se si re visszatérve, szrintem se eccerű se bonyolult, de erről tápi tudna mesélni. A fék cuccal 1ütt érted, munkadíj nélkül ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Gyerekek! Kinek van tippje, hogy hogyan lehet feltúrbózni egy 1.6-os 8 szelepes 55kW-os 75 LE-s autót? Amióta megvan, olyan mintha disel-es autót vezetnék és néha amikor nem kéne olyan kis lomha! Chiptunning gondolom nem adna neki sokat... Ez is egy lehetőség... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 attol függ mit kell féken cserélni. mert ha szerencsés akkor semmit. és akkor a vezérlés kijön 50ből ha jol emlékszem az árakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 attol függ mit kell féken cserélni. mert ha szerencsés akkor semmit. és akkor a vezérlés kijön 50ből ha jol emlékszem az árakra. Nem kerül az annyiba, kb 30e-ből kijön a vezérlés a 8 szelepeseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts