Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Gyerekek!

Kinek van tippje, hogy hogyan lehet feltúrbózni egy 1.6-os 8 szelepes 55kW-os 75 LE-s autót? Amióta megvan, olyan mintha disel-es autót vezetnék és néha amikor nem kéne olyan kis lomha!

Chiptunning gondolom nem adna neki sokat...

Motorcsere, autócsere :(

Hopppp, már itt is van egy alternatíva : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ;)

Mondjuk 1 se/si átépítés nem tooom mennyibe kerülne.

Megosztás:

1.6 Si 100le volt

sztem a tiédet nem érdemes tunningolni mert annyival jobb nem lesz mint amit belefektetsz...egyszerű motorcsere :)

főleg hogy te tudsz szépen mosolyogni a KPM-re :(

Ohhh perszeee bevetünk mindent! ;) Ha kell! ;)

Szóval a motorcsere olyan egyszerű dolog? Na idáig nem akarok elmenni, ez olyan mintha szegénynek a lelkét tépném ki :(

Megosztás:

Ohhh perszeee bevetünk mindent! :( Ha kell! ;)

Szóval a motorcsere olyan egyszerű dolog? Na idáig nem akarok elmenni, ez olyan mintha szegénynek a lelkét tépném ki :(

akkor beállok KPM-esnek :)

sztem egyszerűbb mint tuningolni...bár vannak hátulütői a dolognak, ahogy én bemutattam egy éve ;)

Megosztás:

akkor beállok KPM-esnek :(

sztem egyszerűbb mint tuningolni...bár vannak hátulütői a dolognak, ahogy én bemutattam egy éve ;)

Ahha értem, akkor valamelyik topicban erre céloztak :)

Nemrég kaptam ajánlatot az alábbiakra:

Vezérműszíjcsere, vizpumpacsere, fékrendszer helyreállítás (ha kell persze) 96.000 Ft munkadíjjal.

Álítólag ezt minden "új-használt" autónál érdemes megcsináltatni, mert ki tudja mikor voltak ezek cserélve, azt kinek hiányzik egy motor generál.. Főleg, hogy nálam a szervizkönyv sincs meg.

Érdemes e ezeket kicseréltetni, ha nem tapasztalok semmi rosszat, kíváló az autó? És persze nem-e túl drága a díj?!

Megosztás:

Ahha értem, akkor valamelyik topicban erre céloztak ;)

Nemrég kaptam ajánlatot az alábbiakra:

Vezérműszíjcsere, vizpumpacsere, fékrendszer helyreállítás (ha kell persze) 96.000 Ft munkadíjjal.

Álítólag ezt minden "új-használt" autónál érdemes megcsináltatni, mert ki tudja mikor voltak ezek cserélve, azt kinek hiányzik egy motor generál.. Főleg, hogy nálam a szervizkönyv sincs meg.

Érdemes e ezeket kicseréltetni, ha nem tapasztalok semmi rosszat, kíváló az autó? És persze nem-e túl drága a díj?!

drága :(

Megosztás:

Akkor időben szólj Gellértnek, hogy ne menjen kpmsnek :(

Az az ár, amit írtál sok.

Vezérlést feltétlenül érdemes cseréltetni új kocsinál, féken pedig látszik, ha cserére szorul ;)

Mondjuk másik helyet is ahol meg tudod kérdezni ? :)

Már kaptam privibe tippet, de természetesen szívesen venném, hiszen nem mindegy hogy 100e vagy alatta. Fáj a szívemnek ezt a sok pénzt ennyire elkölteni :(

Megosztás:

1.6 Si 100le volt

sztem a tiédet nem érdemes tunningolni mert annyival jobb nem lesz mint amit belefektetsz...egyszerű motorcsere ;)

főleg hogy te tudsz szépen mosolyogni a KPM-re :)

Az 1.6Si-re (azaz hengerenkénti injektorosra) való átalakítás sztem nem egy olyan drága dolog, max. 50-ből ki kell, hogy jöjjön, persze ki kell fogni az alkatrészeket hozzá. Azért 25LE többlet már érezhető sztem... :(

Megosztás:

lehet tulzottan is mosolylgtál, és ugy gondolták:

nahát de szépen mosolyog, no majd akkor is mosolyítson ha adoma számlát :(

am szerintem ezeket amiket leirtál, olyan 50 környékén jönne ki.

mondjuk attol is függ milyen a fék az auton, elől hátul tárcsa, az drágít a dolgon, de ha csak sima elől tárcsa hátul dob, és nincsenek szét annyira hogy cserélni kellljen, akkor olyan 50 környéki az ár mivel a tiéd is csak 8 v.

se si re visszatérve, szrintem se eccerű se bonyolult, de erről tápi tudna mesélni.

Megosztás:

lehet tulzottan is mosolylgtál, és ugy gondolták:

nahát de szépen mosolyog, no majd akkor is mosolyítson ha adoma számlát :(

am szerintem ezeket amiket leirtál, olyan 50 környékén jönne ki.

mondjuk attol is függ milyen a fék az auton, elől hátul tárcsa, az drágít a dolgon, de ha csak sima elől tárcsa hátul dob, és nincsenek szét annyira hogy cserélni kellljen, akkor olyan 50 környéki az ár mivel a tiéd is csak 8 v.

se si re visszatérve, szrintem se eccerű se bonyolult, de erről tápi tudna mesélni.

A fék cuccal 1ütt érted, munkadíj nélkül ugye? ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.