gergolabs Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 Ma kiderült a tuti. :( Hengerfejes a kocsi, úgyhogy megint 1 "kis" kiadás.Viszont a termosztát már jó.Remélem már nem jön semmi ezután 1 ideig, mert kezedek belefáradni.
mackosajt Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 Ma kiderült a tuti. :( Hengerfejes a kocsi, úgyhogy megint 1 "kis" kiadás.Viszont a termosztát már jó.Remélem már nem jön semmi ezután 1 ideig, mert kezedek belefáradni. türelem, türelem. :P Valhol már én is belefáradtam, de a végén mindig oda lyukadok ki, hogy ami megbízható, az a 0 km-es, az meg nem az én autóm sem felszereltségben, sem pedig árban. Másik használt meg lutri. Szóval marad a jelenlegi, pláne, hogy már igencsak nehéz lenne megmondani, mi az, amihez még nem lett nyúlva rajta.
Kontárgyerek Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Ha elölről kezdted akkor így jártál, ha hátulról akkor benézted. :cry: Fene a jó dolgotokat: :D SE Na ezt már én is vártam, :( mert majd kiesett a szemem már anyit olvastam. :P Én aszem belevágok. Beszéltem egy emberkével nagyon ottvan opeles ügyekben. Kintről behoznak egy hasonló paraméterekkel bíró autót és ami kell, azt kiherélik belőlle. Egyuttal meglessz a kormányszervó is. 80.000-ra (anyaggal együtt) bealkudom a 2 műveletet, az korrekt ár enyiért? -aztán már csak a hátsó tárcsafék, ahoz végre felrakhatom az első brembokat, -a majdnem vége, pedig a belső kárpitozás: csontszinü bőrre gondoltam, az nagyon menne szerinem a szürke műanyagokhoz. Ezt a sogesz csinálja majd, ezért ez csak anyagár. nem-nem, nincs még vége.....
Novy Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 80ba szerintem igencsak megéri az anyag nem jön ki annyibol....
Silver79 Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fogy a hűtővizem.Kb 1 liter / 1000km, de nem találom sehol hogy folyna vagy szivárogna. Néztük az olajat de az meg igazából nem habos és nem is szaporodik. A betöltő nyillásnál van ilyen fehér "trutyi", de azt annak tudtam be hogy sokat járok hideg vagy kevésbé meleg motorral városon belűl rövid távok. :( Ötlet valakinek valami? Rejtett hely ahol nem nagyon látom hogy szivárog. Vagy lehet hogy az a trutyi az az lenne? Üdv
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Csináltam 3 képet kép1 kép2 kép3 Nem lehet, hogy nem zár rendesen a kupak, és szökik a víz (gőz). :( A képek alapján nekem úgy tűnik :P
Silver79 Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Nem lehet, hogy nem zár rendesen a kupak, és szökik a víz (gőz). :( A képek alapján nekem úgy tűnik :cry: Az az olajbetöltő kupak :P
ivannorbi Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Az az olajbetöltő kupak :( Valóban! Most, hogy mondod! :P :cry: :D Egy kicsit furcsa is volt a kupak, mert a víznél mintha menetes lenne. Ebből is látszik, mennyit járok a motortér környékén ;)
mackosajt Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Nem akarlak elkeseríterni, de ha sehol nem folyik (motortérben sehol, utastérben sem), akkor kezdj el felkészülni egy HF le-fel akcióra. Annyit még nézzetek meg, hogy nem lehet-e az, hogy olyan helyen csöpög, ahol egyből esetleg a kipuffra csepeghet, és el is párolog. Ha ez sem nyert, akkor tuti Hengerfejes lesz. Valószínű tömítés, de ilyenkor már akkor illik rendbevágni a HF-et kompletten.
Novy Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 vagy esetleg ha nem néztétek még nézzétek meg a vezérlés burkolata alatt, hogy a vizpumpánál nem csepeg e szép lassan, az szerintem nicsn annyira szem előtt, és lehet elkerülte a a figyelmeteket! ahh ma mentem kicist hosszabb távon is és a kartonpapirnak hála volt rendesfűtés is ilyen talán még sose volt :( :P :cry:
gergolabs Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fogy a hűtővizem.Kb 1 liter / 1000km, de nem találom sehol hogy folyna vagy szivárogna. Néztük az olajat de az meg igazából nem habos és nem is szaporodik. A betöltő nyillásnál van ilyen fehér "trutyi", de azt annak tudtam be hogy sokat járok hideg vagy kevésbé meleg motorral városon belűl rövid távok. :( Ötlet valakinek valami? Rejtett hely ahol nem nagyon látom hogy szivárog. Vagy lehet hogy az a trutyi az az lenne? Üdv Nekem is így kezdődött 1,5 hónapja a dolog.Nekem se látszott semmi az olajban, mert ugye nem is kell látszania, ha a hengerbe megy és nem az olajba. 1. Nem vetted észre, hogy jobban megy? 2. Egyenletes a járása a motornak?Ha néha kihagy és előtte nem tette, akkor ez is arra utal. 3. Nem füstöl jobban, mint eddig?Én ezt is tapasztaltam, igaz nem mindig. 4. A kipufogógáz szaga nem változott meg? Az enyém most lesz szétkapva, már a szerelőnél van. Te is tedd minnél előbb ezt, nehogy kuka legyen a motor.Gyorsan meghalhat így!
Novy Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 én azért megnézegetném még véletlenül nehogy mégiscsak eresszen valameik cső, vagy a vizpumpa véletlenül, és aztán ha sehol semmi, akkor tényleg HF
szobikari Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fogy a hűtővizem.Kb 1 liter / 1000km, de nem találom sehol hogy folyna vagy szivárogna. Néztük az olajat de az meg igazából nem habos és nem is szaporodik. A betöltő nyillásnál van ilyen fehér "trutyi", de azt annak tudtam be hogy sokat járok hideg vagy kevésbé meleg motorral városon belűl rövid távok. :( Ötlet valakinek valami? Rejtett hely ahol nem nagyon látom hogy szivárog. Vagy lehet hogy az a trutyi az az lenne? Üdv Hali. én sem akarlak elkeseríteni, de szerintem is hengerfej. 1000 L / km az bárhol csöpögne, meglátszana. Jut eszembe, nekem is fogy a hűtővizem, de nálam a motortér tűzfal felőli részén valami kis fűtéscsap környékén csöpög, de pont a kipuffa, így nincs folt, csak hidegen ( meleg kipuff ugye egyből elgőzöli... ). üdv
zocsa Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 1000 L / km az bárhol csöpögne, meglátszana. Az biztos :P :(
pjoc Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fogy a hűtővizem.Kb 1 liter / 1000km, de nem találom sehol hogy folyna vagy szivárogna. Néztük az olajat de az meg igazából nem habos és nem is szaporodik. A betöltő nyillásnál van ilyen fehér "trutyi", de azt annak tudtam be hogy sokat járok hideg vagy kevésbé meleg motorral városon belűl rövid távok. :( Ötlet valakinek valami? Rejtett hely ahol nem nagyon látom hogy szivárog. Vagy lehet hogy az a trutyi az az lenne? Üdv Vezérlés csere mikor volt? Mert ha jó régi benne a vízszivattyú, akkor annak a tengelyénél is el tud szökni a víz... és az annyira nem is feltűnő, nem látszik a vezérléstől és szépen megszárad a blokkon.
powerup Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fogy a hűtővizem.Kb 1 liter / 1000km, de nem találom sehol hogy folyna vagy szivárogna. Néztük az olajat de az meg igazából nem habos és nem is szaporodik. A betöltő nyillásnál van ilyen fehér "trutyi", de azt annak tudtam be hogy sokat járok hideg vagy kevésbé meleg motorral városon belűl rövid távok. :( Ötlet valakinek valami? Rejtett hely ahol nem nagyon látom hogy szivárog. Vagy lehet hogy az a trutyi az az lenne? Üdv Nekem is így kezdte.Kis vízfogyás ,kis trutyi az olajbetöltőn.Aztán nagy vízfogyás -nagy trutyi...-hengerfejtömítés csere.Ha vakuum van a rendszerben,(nehéz lecsavarni miatta a hűtővíz sapkáját) az már rossz jel.
Silver79 Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Hali. én sem akarlak elkeseríteni, de szerintem is hengerfej. 1000 L / km az bárhol csöpögne, meglátszana. Jut eszembe, nekem is fogy a hűtővizem, de nálam a motortér tűzfal felőli részén valami kis fűtéscsap környékén csöpög, de pont a kipuffa, így nincs folt, csak hidegen ( meleg kipuff ugye egyből elgőzöli... ). üdv Szia hol van az a kis csap? A fűtő radiátornál még nem is nézelődtem :( Azt hol és hogy tudom megnézni?
Silver79 Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Vezérlés csere mikor volt? Mert ha jó régi benne a vízszivattyú, akkor annak a tengelyénél is el tud szökni a víz... és az annyira nem is feltűnő, nem látszik a vezérléstől és szépen megszárad a blokkon. vezérlés csere szíj,pumpa,feszítő kevesebb mint 40e km-el ezelőtt. :P EREDETIRE :(
J0hnny Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Ha vakuum van a rendszerben,(nehéz lecsavarni miatta a hűtővíz sapkáját) az már rossz jel. Alapesetben túlnyomás van a hütőrendszerben,de a vákumot hogy állapítod meg?
Kontárgyerek Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Nézd meg a nívópálcán milyen az olaj, ha az is fehéres, meg se mocanj tovább vele (fehéres habos ahogy összedolgozza a vizet meg az olajat). Lehet, hogy csak a páralecsapódás miatt olyan a kupakod az egyik képen, meg a lefojás az olajbeöntőnél, de nagyon gyanus. a víz még elszivároghat a dugattyuk felé is, bár azt könyen észreveheted mert felpumpálja nyomással a vizes rendszeredet. ... ha ezen dolgok valamelyike áll fent, mielöbb hengerfejtömítés csere. De addig, amíg csak azt kell! Mert, aztán 70-80 ezerbe is belekerül a többi mutatvány. ...föztem már meg a mocimat én is...
szobikari Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Az biztos :P :( off ehh :cry: ;) azért milyen kellemes perceket szereztem ezzel annak, aki egy kicsit utánaszámol, és van fantáziája :D off vége
szobikari Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Szia hol van az a kis csap? A fűtő radiátornál még nem is nézelődtem :( Azt hol és hogy tudom megnézni? szembeállsz a kocsival, átmész a bal kezednél lévő részhez, és oldalról bekukkantsz kb a szívósor alá. ( az ablakmosótartály felőli résznél ). nekem ott van vmi 3ágú bizbasz gumicső, bilincsekkel rögzítve valamihez :D ott csöpög a vizecske, szépen a kipufogóra. hidegen nyomot hagy a földön, de pár perc, és a kipuffról azonnal elpárolog a lecsöppenő víz. nézd meg, hátha ott a bibi üdv szerk. hú, bocs, az előbbi bakimtól sokkot kaptam, elfelejtettem szerkeszteni :P :cry:
hening Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 szembeállsz a kocsival, átmész a bal kezednél lévő részhez, és oldalról bekukkantsz kb a szívósor alá. ( az ablakmosótartály felőli résznél ). nekem ott van vmi 3ágú bizbasz gumicső, bilincsekkel rögzítve valamihez :cry: ott csöpög a vizecske, szépen a kipufogóra. hidegen nyomot hagy a földön, de pár perc, és a kipuffról azonnal elpárolog a lecsöppenő víz. nézd meg, hátha ott a bibi üdv szerk. hú, bocs, az előbbi bakimtól sokkot kaptam, elfelejtettem szerkeszteni :( :P Nekem nem rémlik, hogy a fűtésben lenne csap.
Silver79 Elküldve November24, 2007 Elküldve November24, 2007 Nézd meg a nívópálcán milyen az olaj, ha az is fehéres, meg se mocanj tovább vele (fehéres habos ahogy összedolgozza a vizet meg az olajat). Lehet, hogy csak a páralecsapódás miatt olyan a kupakod az egyik képen, meg a lefojás az olajbeöntőnél, de nagyon gyanus. a víz még elszivároghat a dugattyuk felé is, bár azt könyen észreveheted mert felpumpálja nyomással a vizes rendszeredet. ... ha ezen dolgok valamelyike áll fent, mielöbb hengerfejtömítés csere. De addig, amíg csak azt kell! Mert, aztán 70-80 ezerbe is belekerül a többi mutatvány. ...föztem már meg a mocimat én is... http://www.kepfeltoltes.hu/071124/2005.07....ltoltes.hu_.jpg Képpel nem idézünk!!! mackosajt Szia Azt nem tudom igazából hogy maga az olaj az tiszta, de néha onnan is sikerül egy kis fehér valamit kiszedni :( de nem maga az olaj olyan hanem gondolom a kis csőben van amiben van a pálca. NEm szeretném megfőzni a mocit az a baj igazából hogy munkaeszköz az autó.:P A radiátoron mindenképpen átmegy a víz?vagy csak ha fűt?
Recommended Posts