Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát a vezérlés miatt 10 alatt tuti nem jön ki errefelé:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát a vezérlés miatt 10 alatt tuti nem jön ki errefelé:S Hát nem dö lá lé? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát sajnos nem, mert most jön ugyebár a tél:S aztán én nem is melózok, csak gyakra jártam, és ma reggel 8tol este fél6 ig egyfolytába megállás nélkül kereket cseréltem:S és kaptam kemény 600Ft ot nah ebből nem lesz még uj termosztát sem:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát sajnos nem, mert most jön ugyebár a tél:S aztán én nem is melózok, csak gyakra jártam, és ma reggel 8tol este fél6 ig egyfolytába megállás nélkül kereket cseréltem:S és kaptam kemény 600Ft ot nah ebből nem lesz még uj termosztát sem:S :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 neves ki :( netem se lessz bazzeg sőtt még a ládát se tudtam megcsinálni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 neves ki :( netem se lessz bazzeg sőtt még a ládát se tudtam megcsinálni :P Milyen ládát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 almásládát :( tudod amit egy magára valamit is adó fiatal tesz a csomagtartóba :D:D:D:D:D:D:D egyébként tényleg csinálni akartam egy mélynyomóládát, mert eddig is volt, csak eladtam, mert kellett másra a lé most tervezgettem egy uj ládát, hogy csinálok, de pénzem is elfogyott, meg a joidő is lemult :cry: nem kell azt hinni hogy olyan vagyok, aki inkább nemcserél olajat de vesz alupedált ;) én mindent magam csinálok, ami átalakítás van a kocsiba alupedált is szeretnék, mert az ugy jo :P de nem fogok se piacon 2ezerért venni tescosat!! meg 10 ezrekért sparcosat se van ######a teraplemez, meg sima alulemez is 3mmes majd abbol kreálok valami szíípet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 a kuki másféle megnevezéséért bocsesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 a kuki másféle megnevezéséért bocsesz :( Azt jól teszed, mert a multkor az egyik modi nagyon hatékony volt. :P :cry: Amúgy nálam is az a helyzet, ha én nem csinálom meg akkor senki, mert szerelőre mani az nyista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát jaja egyedül, meg a vezérlésbe nem akarok belefogni, hiába mndja mindneki azt hogy alol meg felül is van egy jel, de azt se tudom hol, milyen szoval gríz ez igy de a termosztátot csak ki kéne cserélni, mert ma direkt huzattam de nagyon nem melegedik, szoval tutis rossza termosztát, ja és még a kéket se hagyja el, de már melegszik még a hűtő is, szoval nem csak a kis körben megy a vizem:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 hát jaja egyedül, meg a vezérlésbe nem akarok belefogni, hiába mndja mindneki azt hogy alol meg felül is van egy jel, de azt se tudom hol, milyen szoval gríz ez igy de a termosztátot csak ki kéne cserélni, mert ma direkt huzattam de nagyon nem melegedik, szoval tutis rossza termosztát, ja és még a kéket se hagyja el, de már melegszik még a hűtő is, szoval nem csak a kis körben megy a vizem:S A vezérmű kerekén van egy sugárirányú beütött jel, azt a borítás tetelyén levő kivágáshoz állítod. Ekkor a főtengely jele (nyíl alakú) közel függőleges lesz, rámutat az olajszivattyún levő jelre. Mit irogatok én itt. Töltsd le Mackósajt oldaláról a javítási könyvet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 én beállítottam jelre mindent, visszaraktam ahogy meg van írva, oszt mégse lett jó meg ha már leszeded, akkor illik cserélni is a szíjat meg a vízpumpát (mondjuk attól függ, mióta van benne a mostani) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 én beállítottam jelre mindent, visszaraktam ahogy meg van írva, oszt mégse lett jó meg ha már leszeded, akkor illik cserélni is a szíjat meg a vízpumpát (mondjuk attól függ, mióta van benne a mostani) hát igen ha eltekergeted nem lesz jó a vezérlés. Mivel négyütemű ugye a főtengelyen a jel stimmel minden fordulatnál egyszer de csak minden mádosiknál passzol a vezérléshez. anno lada motor összerakásnál tököltem vele eleget mire kisakkoztam hogyan is lesz jó. Hoszú agyalás után összeraktam és jó is lett. Ott az volt a gond, hogy motorgenerálnál szét lett döntve minden, de itt ha mindent úgy hagysz ahogy szétszedéskor volt és nem tekrgetsz el semmit akkor jelre állítva stimmelnie kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 én beállítottam jelre mindent, visszaraktam ahogy meg van írva, oszt mégse lett jó meg ha már leszeded, akkor illik cserélni is a szíjat meg a vízpumpát (mondjuk attól függ, mióta van benne a mostani) Na igen, tartani kell a jeleket. Ha meg cseréled a szíjat, akkor a feszítőt, meg a vízpumpát is kell. Mikor már össze van rakva, akkor inkább 2x ellenőrizni mielőtt ráindítassz, mert komoly bajok lehetnek belőle, ha elrakod a vezérlést. Én a nyáron cserltem a cuccot, ám most leszedtem a szíjat, mert fagyállót cseréltem (-16, meg öreg is volt már). Kb 3-4 óra alatt végeztem, úgy, hogy vissza kellett bontanom, mert a termosztátnál folyt az új fagyálló. Szal nem nagy ördöngősség. De ha nem vagy biztos benne, hogy meg tudod csinálni, akkor inkább hagydd arra, aki képes rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 én is ezen agyalok, hogy ha nem tekergetem el, és ovatosan huzom le az ékszijat 3ezer km, akkor nem lenne neki szabad hogy elmozduljon, de mi van ah mégis? :( egyébként a vizpumpát miért kell jelre forgatni??? előbb valaki azt irta és a főtengely jelével mi van? arrol szo se esett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 de esett, olvass figyelmesebben :( A 16v-nél pl nem tudod megakadályozni hogy elforduljon a vezérműtengely kicsit, mert a szelepek nyomják :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Én a vezérléssel úgy vagyok,hogy inkább olyas valaki csinálja meg,aki azért már rakott össze pár ilyet.Jobb a békesség! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Én a vezérléssel úgy vagyok,hogy inkább olyas valaki csinálja meg,aki azért már rakott össze pár ilyet.Jobb a békesség! :( Én már tudod hányszor raktam össze az astráét? :P A technic legóm nem volt ennyit nyüstölve kispöcs koromban :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 A technic legóm nem volt ennyit nyüstölve kispöcs koromban :P :cry: Azt hiszem egyikünk sem létra nélkül fest otthon mennyezetet,szal nem nőtünk mi abból még ki kolléga! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Én már tudod hányszor raktam össze az astráét? :P A technic legóm nem volt ennyit nyüstölve kispöcs koromban :cry: :D Akinek ilyen széthullós autója van! :( (nemmellreszívniám!!) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Akinek ilyen széthullós autója van! :( (nemmellreszívniám!!) ;) Pedig én már szivesen szívtanám mellre! :P Ugye Gabi? :D Ahogy Ford mondaná: "bedobunk egy hamburgert és jól érezzük magunkat" :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Akinek ilyen széthullós autója van! :( (nemmellreszívniám!!) :D Nem hullott az még szét soha :P Szépek is lennénk, ha seggencsúszva érkeznénk be a célba, kezemben egy kormánnyal, Sityu kezében meg az itinerrel :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Pedig én már szivesen szívtanám mellre! :( Ugye Gabi? :cry: Ahogy Ford mondaná: "bedobunk egy hamburgert és jól érezzük magunkat" :P Nana, nem fogdosni a seggemet gondolatban sem! :D Ez nem a "what is love" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nem hullott az még szét soha :P Szépek is lennénk, ha seggencsúszva érkeznénk be a célba, kezemben egy kormánnyal, Sityu kezében meg az itinerrel :cry: Kihagytad a törött lököst! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nana, nem fogdosni a seggemet gondolatban sem! :P Ez nem a "what is love" :cry: Mé?Kéne? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts