Kzotya Elküldve Október1, 2007 Elküldve Október1, 2007 a helyedben inkább csak a gumitömítését venném meg. Nekem anno 100 Ft-ba került, és megoldotta minden bajom. (zörgött is picit, meg pár csepp olaj is volt) a burkolatot meg ahogy Gabi is írta, elől is illeszteni kell a helyére. :lol: Hali! Ma vettem olajbeöntő sapka tömítést, Opel szervízben 89,- Ft volt!
szobikari Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Hali! Ma vettem olajbeöntő sapka tömítést, Opel szervízben 89,- Ft volt! Akkor legközelebb majd okosabb leszek :lol: Már megvettem a sapkát, érdekes módon ez fekete színű, és más a gyártója is, mint azelőzőnek... a régi is megvan még, most már kíváncsiságból veszek egy tömítést bele, és megnézem, hogy miújság. Köszi és üdv
szobikari Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Szevasztok ! Elhatároztam, hogy kipróbálom a Protec adalékot, utána is olvasgattam a fórumon, de azt sehol nem találtam meg, hogy valójában hogy is kell csinálni :lol: ELmondom, hogy gondolom, és majd kijavítottok. Teletankolom az autót. Elmegyek venni szép, piros színű Protec injektor ( üzemanyagellátórendszer ) tisztító adalékot. Beleöntök belőle az autóba. Első kérdés, hogy mennyit ? Az autón nem tudom, volt-e ilyen adalék használva, az utóbbi 25ezer kmen biztos nem. Szóval beleöntöm a megfelelő keverési arányban. Kijárom belőle a tank benzint. Utána újra kell tankolnom :lol: Benzinszűrőt kell cserélni. Kb ennyi ? Benzinszűrőt akkor kell cserélni, ha kijártam a proteces tank benzint, vagy esetleg még egy teli tank benzin elfogyasztása után ? Köszi a segítéget, üdv
opel16v Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Elég a tankban 30L benya is. Ebbe beletöltöd a protecet, teljes dobozt. Ha a régi "konzervdobozt" kapod, akkor kell hozzá tölcsér is. Kijárod szinte teljesen, majd még egy tank sima benzint is kijársz. Utána szűrő csere.
gergolabs Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Megéri végrehajtani ezt műveletet?Mennyibe kerül ez a cucc?
opel16v Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Mindenképpen. 2-3ezer körül szokott lenni (piros protec)
gergolabs Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Mindenképpen. 2-3ezer körül szokott lenni (piros protec) Köszi.Lehet, hogy megkérem kedvenc szerelőnket, hogy akkor ezt is hajtsuk végre, úgyis nála van az autó.
szobikari Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Mindenképpen. 2-3ezer körül szokott lenni (piros protec) Szombaton rendeltem meg, szegedi opel márkakereskedés, 2400 Ft körül van, ha jól emlékszem. Ha megjön, majd beszámolok a tapasztalatokról. üdv
zocsa Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Sziasztok! Észrevettem,hogy elkezdett szivárogni az olaj (vagy mi :lol: )a képen látható helyeken (ez nem az én autóm képe): Ezt otthon meg tudom csinálni,vagy szerelő? köszi.
szobikari Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Sziasztok! Észrevettem,hogy elkezdett szivárogni az olaj (vagy mi :lol: )a képen látható helyeken (ez nem az én autóm képe): kép Ezt otthon meg tudom csinálni,vagy szerelő? köszi. Ez a szelepfedéltömítés lesz. Mondjuk - az én véleményem szerint - az autók 80%-nál szivárog ott az olaj ( még apósom 18ezer km-t futott KIA-jában is ). Ha nem vészes az olajfogyi, szerintem nem kell foglalkozni vele, de ha zavar, akkor sem egy nagy kaland kicserélni. Faterom 150ezret futott Suzukijában mióta nálunk van ( 7 éve ), azóta könnyezik. Eddig nem okozott különösebb gondot. Szerintem :lol: üdv
zocsa Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Köszi a választ, sztem kicserélem,mert eddig nem volt vele ilyen gond. üdv.
FPepe Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Köszi a választ, sztem kicserélem,mert eddig nem volt vele ilyen gond. üdv. Semmi nehézséget nem okoz a csere. Leakasztod a szelepfedélen levő lemezekről a gyújtókábeleket, hátul a kábelköteget, csavarokat kitekered és már lenn is van.
Zsoltee Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Sziasztok. Nem tudná valaki valamilyen ábrával illusztrálni hogy az Astra F-ekben hol van a kilóméteróra spirálja rácsatizva a váltóra? Nézegettem a szerelési kézikönyvet de nem nagyon találtam ilyesmit... Előre is kösz. Zsolti
opel16v Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Csak egy pillantást vetsz a váltó difiházának tetejére, és máris meglátod :lol:
zocsa Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Semmi nehézséget nem okoz a csere. Leakasztod a szelepfedélen levő lemezekről a gyújtókábeleket, hátul a kábelköteget, csavarokat kitekered és már lenn is van. ok,köszi már meg is vettem.
J0hnny Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 csavarokat kitekered és már lenn is van. Ezért vakartam majdnem félórán át,mert úgy oda volt égve? :lol:
FPepe Elküldve Október8, 2007 Elküldve Október8, 2007 Ezért vakartam majdnem félórán át,mert úgy oda volt égve? :lol: A Tiéd olajkályha :lol: Az enyém most lett cserélve pár hónapja, és könnyen lejött, nem volt ráégve. Nyilván kortól, motortól, gyártótól... stb. függ.
Lacee Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Jó kérdés, Laci4 GSI -s kartárs asszem nemrég cserélte készített is róla "how to-t" ... nekem is aktuális lesz asszem mert vannak gondjaim a benzinnel is ... meg amúgy is. mennyibe kerül manapság egy üzemanyagszűrő?
zocsa Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Jó kérdés, Laci4 GSI -s kartárs asszem nemrég cserélte készített is róla "how to-t" ... nekem is aktuális lesz asszem mert vannak gondjaim a benzinnel is ... meg amúgy is. köszi. igen,olvastam, onnan kaptam kedvet. :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Sziasztok! Multkor vezérmű csere alaklmával a folytószelep környékét is kitakarította a szerelő. Hát lehet nem kellett volna. Most reggel indításkor nehezen találja az alapjárati fordulatot. :lol: Az alapjárati motort biztos nem takarította mert még a gyári piros festék sértetlen a csavarokon így ez rám vár. De hogy ne végezzek fél munkát kitakarítanám a pillangó szelep környékét is rendesen. X16XEL-nél nagyon szét kell dönteni, hogy hozzáférhető legyen? Más: A régóta remegő km mutatóm most már hangot is hallatot 1-2 hete. Így vettem is gyorsan egy új spirált. Régit kiszedtem és a két végén két darabban esett ki belőle a spirál. Ez bizony el volt már törve csak gondolom összeakadt és még hajtott. Újat berakatm, de egy nap (20km) után kezdett hangja lenni. Mérges voltam, hogy az új is :lol: De hétvégén szétszedtem és jól belefolyattam olajat és azóta csendben van. Lehet, hogy ezt gyárilag nem is kenik meg semmivel? (gyári gm matricásat vettem) Remélem nem tett benne kárt ez a 20km szárazon futás.
opel16v Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Multkor vezérmű csere alaklmával a folytószelep környékét is kitakarította a szerelő. Hát lehet nem kellett volna. Most reggel indításkor nehezen találja az alapjárati fordulatot. :lol: Az alapjárati motort biztos nem takarította mert még a gyári piros festék sértetlen a csavarokon így ez rám vár. De hogy ne végezzek fél munkát kitakarítanám a pillangó szelep környékét is rendesen. X16XEL-nél nagyon szét kell dönteni, hogy hozzáférhető legyen? Attól függ. Ha neked a felül kacskaringós szívósorod van, akkor mókás, mert nehéz jobb oldalt hozzáférni a folytószelepházhoz. De azért nem veszélyes.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október10, 2007 Elküldve Október10, 2007 Attól függ. Ha neked a felül kacskaringós szívósorod van, akkor mókás, mert nehéz jobb oldalt hozzáférni a folytószelepházhoz. De azért nem veszélyes. Igen kacskaringós. :lol: De mi van ha leveszem azt a kacskaringóst. Multkor szervizben levették... nem tűnt bonyolultnak és akkor már szabad az út a folytószelepházhoz.
opel16v Elküldve Október10, 2007 Elküldve Október10, 2007 így van, ezt lehet tenni. csak így már időigényesebb a művelet. és valszeg kell majd egy új tömítés is a szívósor két része közé.
Recommended Posts