opel16v Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Van Esztergom felé is az egyik faluban, valamint itt Budaörsön is a buszvégállomás előtt. Régebben volt az M0-án is. És ezek a közhiedelemmel ellentétben tényleg elég pontosan mérnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Lehet,hogy beszívtam :D Kb. 1hónapja még ott volt :P 11-es út Esztergom felé. (Én spec. Esztergom felől jöttem és az arcomba világított szép nagy,piros,számokkal) :) Ha arra mentek bizotos megfogjátok látni a lényeg,hogy gyorsabban menjetek 40-nél :D (nincs traffipax meg semmi.....szimpla mérő és visszajelző) Azért írtam az éjszakát mert akkor nincs vagy alig van forgalom így pár tesztmérés és forgolódás a 11-es úton belefér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Még annyi,hogy tök érdekes mikor mennek az emberek és hírtelen kivilágít akkor mindenki nyomja a féket :) Elötte pár 10-100méterrel ott van egy 40km/h-s tábla :D Szerintem ennek a pszihologiai hatása miatt van értelme mert sokan semmibe veszik a 40-es táblát viszont ha hírtelen kivilágít az 56km vagy 60km akkor a tag autómatikusan fékez :P Tehát akarva akaratlanul csökkenti a sebességét :D Ide tök szimpi a 100-120km/h-s sebesség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 A budaörsi 50 felett villog. Én még sosem láttam folyamatosan világítani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Itt sem világít csak ha gyorsabb vagy és írja menyi volt a sebesség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 És akkor most vissza is zökkenhetnénk a "motor" témakörbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ákos! Ez most akkor mit is jelent??? Tudod mértünk kompressziót... 3) Kompresszió-arány (e) osztályok: G: e £ 8.5 L: 8.8 < e £ 9.0 N: 9.0 < e £ 9.5 S: 9.5 < e £ 10.0 X: 10.0 < e £ 11.5 Y: 11.5 < e Bővebben itt Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ákos! Ez most akkor mit is jelent??? Tudod mértünk kompressziót... 3) Kompresszió-arány (e) osztályok: G: e £ 8.5 L: 8.8 < e £ 9.0 N: 9.0 < e £ 9.5 S: 9.5 < e £ 10.0 X: 10.0 < e £ 11.5 Y: 11.5 < e Bővebben itt Üdv.:Atommanó Mivel a motorszám-értelmezést linkelted, ezért gondolom azok a karakterek a motorkód 4. karakterét akarják jelenteni. Mivel neked C20XE-d van, ezért gondolom gyári adat szerint a kompressziódnak valahol 10.0 és 11.5 között kéne lennie. De ha nagyon mellényúltam és mégse ezt jelentené, akkor majd jönnek az okosok és kijavítanak. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Elvileg 10.5 és 10.9 közötti kompressziókat mértünk... Akkor úgy gondoltuk, hogy ez sz@r, de ezek szerint mégsem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Gyárinak elmegy, de nem cél a C20YE-s motor? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Elvileg 10.5 és 10.9 közötti kompressziókat mértünk... Akkor úgy gondoltuk, hogy ez sz@r, de ezek szerint mégsem... :wink: Üdv.: Atommanó szerintem ne örülj mert az amit fentebb le irtal az nem a kompresszio! hanem a sürités és az mas !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Akkor nézd már meg, hátha benne van a kisokosban... :wink: Küldtem P.Ü-t Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Akkor nézd már meg, hátha benne van a kisokosban... :wink: Küldtem P.Ü-t Üdv.: Atommanó szoval nem kell ehez kisokos http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...ngine_codes.htm ittvan Compression Ratio vagyis süritési arány a teljes lökettérfogatott pl 1:10 csak az 1 nincs kiirva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Számomra itt még mindig nem látszik, hogy mennyinek kéne lennie a kompressziónak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 ....szoval nem kell ehez kisokos.... Nézd csak meg a könyvben, ha már nálad van 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 a kompressiorol csak annyi van hogy 1,0bar bal a külömbség nem lehet nagyobb a legkisebb és legnagyobb érték közt az hogy mennyinek is kéne lennie az nem van ám benne az Opel astra IGY csinald könyvben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 de ha már nekem nem hisztek hehe :) most nezem 5% van még hatra a motorombol nekem ugyanis 20% a veszteség :evil: ez kibaszott RONDA DOLOG ÁM :evil: :twisted: 101 KB (103 613 bytes) lett volna ami még modemmel is letölthetö Eredeti méretben sorry a kép méretéért de igy legalabb olvashato Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ott van benne, hogy 12-15 között kellene lennie... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Ott van benne, hogy 12-15 között kellene lennie... Üdv.: Atommanó igen ebben benne van de a könyvben nincs na most a tied sincs 12 felet igy ez gaz mert valahol 14 lenne a JO motor 12meg a még elfogadható egyébként most melozol de nagyon mi ? :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 IOtt lapátolom a sok lóvét a GSI-be, hogy tudjam finanszírozni a generált... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 ....ez kib**** RONDA DOLOG ÁM :evil: :twisted: 101 KB (103 613 bytes) lett volna ami még modemmel is letölthetö Azért egy ilyen táblázat kapcsán kicsit túlzás a 1024 x 819, szétnyomja az egész oldalt. Szerintem 640X480-ban is jól látható, hogy mit akartál megmutatni, aki számára pedig nem, annak még mindig ott van a kép erdetei méretben, csak egy kattintás :wink: A beillsztett képek kapcsán jó lenne, ha mindeki némi önmérségletet tanusítana bizonyos témákban. Párszor már leírtam, hogy nyugodtan küldjétek el nekem a képet és átméretezem szívesen. ui: visszarakod a képet és a linket a hozzászólásodba ? vagy én kreáljak egy, új saját hozzászólást ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 :shock: Most akkor a kompresszió meg a sűrítési arány nem ugyanaz? :shock: (Főleg ángliusul compression ratio az mé' nem kompresszió?) Amúgy megnéztem az Így csináld... könyvben (igaz, nekem Vectra/Calibra van), a C20XE adatai ugyan ott sem szerepelnek a kompressziómérés c. fejezetben, de azt viszont a dízelmotornál írják, hogy az 20 felett már jónak számít. Akkor most mér kevés a benzinmotor 10-11-es kompressziója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Help :shock: Érdekes dolgot csinál a gép. Ha hírtelen rátaposok a gázra akkor "buborékosan" veszi a fordulatot. Utánna már jó de hírtelen gázadásnál eléggé érdekes a hangja. Mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Motormosás volt? Biztos vizezték a benyát :twisted: :oops: 8) Bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts