PetiGSI Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Nekem kis pilács nem világít..........viszont lassan átiratom az autó típusát Astra DSi -re. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker66 Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Az a sok az kb 11l!+a frdulatszám nem esik vissza rögtön,mikor felengedem a gázt,lehet ez is közrejátszik a nagy fogyasztásban.? UI.:köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Szonikkk!!! Mikor leszel kinn legközelebb meetingen? Mert lenne 1-2 dolog amiről kellene csacsogni! szerintem vagy szerdan, vagy pénteken vagy mind2 nap :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Sonique szólj ha mész. Megkérnélek,hogy hozz 16db jó hidrótőkét :) azt az ebay en is megveheted !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Sztem hidró sokaknak kellene :wink: :) De korán melózol Petya... hajtás van? vagy csak kivetett az ágy? :D Nekem is lesz vmi.. egyre sürübben kezd a kis sárga pilács pár másodpercre felvillanni.. a fene a pofáját :evil: biztos a katalizator szarakszik és nem tesz jot a lambdaszoondának tessék ki venni a kat ot és nem fog a sárga pilács felvillanni !! legtöbször ezért szokot fel fel villanni haveromnak is ki lett szedve és azota semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Joker! Motorhőjeladóra gyanakodnék első körben, otthon is tudod ellenőrizni: termosztátnál a kétvezetékes jeladóról lehúzod a csatit, és ellenállásméréssel kb. 2-3Kohm-ot kell mérned reggeli hidegben indítás előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 A vízhőfokjeladóra is tudod, hogy mennyinek kéne lennie ? Csak mer szerintem nekem az a szar... (vagy a műszer) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Bár ha jobban meggondolom sokra nem megyek vele, mert működik, csak kevesebbet mutat... azt meg kimérni nem fogom... szal úgyis csere lesz a vége... ha meg a műszer szar annak meg fordszámmérős óra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Joker! Motorhőjeladóra gyanakodnék első körben, otthon is tudod ellenőrizni: termosztátnál a kétvezetékes jeladóról lehúzod a csatit, és ellenállásméréssel kb. 2-3Kohm-ot kell mérned reggeli hidegben indítás előtt. Hőmérséklet emelkedésére növekszik vagy csökken az ohmikus ellenállás? Minap kiváncsiságból megnéztem napközben 5.5Kohm-volt kb. 11c foknál.Ez jó vagy már cserés a jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 yahh ebay röl jut eszembe sikerült 2 licitet megnyernem erre a lámpára ha kell valakinek az 1ik pár akkor jeletkezzen ugyan ilyen csak fekete a krom belsö helyett 226euro lett az ára +posta kóltség +az utalás költsége Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 yahh ebay röl jut eszembe sikerült 2 licitet megnyernem erre a lámpára ha kell valakinek az 1ik pár akkor jeletkezzen ugyan ilyen csak fekete a krom belsö helyett http://www.fk-automotive.de/data01/de/news...tra_f/img01.jpg http://www.fk-automotive.de/data01/de/news...tra_f/img03.jpg 226euro lett az ára +posta kóltség +az utalás költsége Ez igazán örvendetes tény, de megkérek mindekit, hogy a Sonique-nak szánt válaszokat az "Egyéb csevegés"-ben ejtsék meg, hiszen ott is szerepel egy majdnem ilyen hozzászólás. Köszii Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacss Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Az a sok az kb 11l!+a frdulatszám nem esik vissza rögtön,mikor felengedem a gázt,lehet ez is közrejátszik a nagy fogyasztásban.? UI.:köszi a választ! Az én 1.6 16V -m kb. 10,5l -t eszik városban 100 -on. Gyakori hidegindításokkal, rövid távokkal. Pedig kíméletesen hajtom, max 3-3500 -ig húzatom ki. Sárga lámpa nem világít, lambda-szonda, katalizátor szintén rendben. Ennyi. (Gépkönyv szerint 1.6 16V városi fogyasztása kisebb, mint az 1.4 16V -é.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Az én 1.6 16V -m kb. 10,5l -t eszik városban 100 -on. Gyakori hidegindításokkal, rövid távokkal. Pedig kíméletesen hajtom, max 3-3500 -ig húzatom ki. Sárga lámpa nem világít, lambda-szonda, katalizátor szintén rendben. Ennyi. (Gépkönyv szerint 1.6 16V városi fogyasztása kisebb, mint az 1.4 16V -é.) bazzeg, én nagyon szomoru lennék, ha ennyit fogyasztana az autóm..... mert az ugye egynyócas /c18xel/ és meg télen dugóban, -20 ban sem fogyasztott 9 /kilenc!!/ nél többet!!!! pedig óbuda - csepel utat teszi meg mindennap! a rakparton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacss Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 bazzeg, én nagyon szomoru lennék, ha ennyit fogyasztana az autóm..... mert az ugye egynyócas /c18xel/ és meg télen dugóban, -20 ban sem fogyasztott 9 /kilenc!!/ nél többet!!!! pedig óbuda - csepel utat teszi meg mindennap! a rakparton. Engem sem boldogít, hogy ennyi a fogyasztása... Nemrég lett kitisztítva az AGR szelep és környéke, a gyújtás újraprogramozva. Azóta most fogyasztom az 1. tank benzint. A mutató állásából valószínűsítem, hogy nem sokat javult a helyzet. Hamarosan a tankolásnál kapok konkrét értéket. Egyébként semmi nem utal rendellenes működésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 éjn is szomorkodnék 10,5 esetén... nekem a legnagyob fogyi idáig 11.3 volt bc szerint, de az autópálya 220 felett :) városban jó ha 10et megeszi, pedig nem papásan vezetek. mármint mikor éppen megy a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Akkor én most sírom el magam :) nekem 11Liter városban az alap....... A legtöbb 15.5-16Liter volt (230km/h)-nál :shock: Ezért soxor csak "maszírozom" a gázpedált mert különben behorpad a tank :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 nekem a 11.3 a mutatókiakasztásos műveletnél volt, ami 240 körül lehet, de ezt sokan kétségbevonták ezért írtam 220+-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Az igen.......240km/h. Nekem a vége 230km/h (195/60 R15)kerekekkel. És ott 15-16L es fogyit produkál ! Hogy lehet,hogy olyan "keveset" fogyaszt ekkora tempónál? Hol áll a ford. sz. mérő 240-nél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Ha megvannak a váltó áttétel adataid akkor ki lehet számolni hogy 230 nál mit pörög... Van is egy ilyen táblázatom, minnyá megkeresem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Az igen.......240km/h. Nekem a vége 230km/h (195/60 R15)kerekekkel. És ott 15-16L es fogyit produkál ! Hogy lehet,hogy olyan "keveset" fogyaszt ekkora tempónál? Hol áll a ford. sz. mérő 240-nél? :) ebből annyi fix, hogy haverom mellettem jött egy turbo volvoval 220al és elhúztam mellette. természetesen ez nekem egyszer volt, akkor nem a fordszám mérőt néztem, hanem a kormányt fogtam és paráztam, mert nem voltak a fékek a toppon... elöl 205/50/r16 és hátul 205/45r16, szóval biztosan csal a mutató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Teljes kitérésnél már nagyot csalhat az óra... Ami 100-nál 10, az 200-nál 20... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Ebben igazad van. Jómulkorában Szentendrén jártam a hajnali órákban és a főúton van egy sebességmérő. Szép nagy piros digites kijelzővel :) Gondoltam megnézem mit csal az óra. Érdekes volt a kisérlet. Ha ~60-at mutatott a mutató akkor 62-et mért a sebességmérő. Mikor ~120-at mért az órám akkor meg 123 volt a piros kijelzőn olvasható. Éjszaka érdemes arra menni és pár "karikát" tenni mert szerintem körübelüli képet kaphatunk arról,hogy mennyi is a "tényleges" sebességünk az órához képest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 Ebben igazad van. Jómulkorában Szentendrén jártam a hajnali órákban és a főúton van egy sebességmérő. hol van az a sebességmérő??? még soseláttam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 még soseláttam :shock: na ez az :shock: lehet csak Peti beszívott és itt meséli el látomásait :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október20, 2004 Megoszt Elküldve Október20, 2004 hol van az a sebességmérő??? még soseláttam :shock: Ez lehet Mo. első sebesség ellenőrzője.. 8) jó volna belőle több is... :wink: Peti...biztos vagy Te ebben? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts