uhuhu Elküldve Szeptember25, 2004 Elküldve Szeptember25, 2004 uhuhu Köszi. És ennek a hőmérséklet jeladónak lehet köze a magas alapjárathoz? Üdv. Tiv. hát...... nem tóm.
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2004 Elküldve Szeptember25, 2004 lehet hülye kérdés..de nem lehet hogy a motor hQmérséklet jeladó xar és azért magas az alapjárat? ergo, nem-e azt hiszi h hideg a motor, és... de persze én nem vok szaki :shock: ez a MAP szenzor micsoda amúgy.. csak h okosodjak...
knight Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. Alatta megáll, városban éri el egyedül. Régen közúton 90, városban picivel felette volt. Mivel azóta nagyon keveset mentem vele fogyaszásnövekedést még nem vettem észre. A FACET (http://www.facet.it) honlapja szerint van külön vízhőfok érzékelő -gondolom a mutató számára, meg motorhő érzékelő az ECU számára. Csak erről az Így Csináldban semmi nincs, ott egy jeladóról van szó csak. Ma reggel néztem - a kék tartomány alján még hideg volt a hűtő, de a kék tartomány fölött - de azért a 90 alatt meg már meleg, s a fűtés is tök jó, szóval nem hinném, hogy a termosztát rossz. Ha az ECU érzékelője rossz, akkor gondolom a fogyasztásnak kéne nőnie. A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight
redline Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. dejoneked ugy irigyellek :? Nálam meg pont az a gond, hogy amig beérek a melohelyre (12-13 km) annyi idő alatt is felmegy annyira a vizhőfok, hogy bekapcsol a venti. Pedig nem nyomom neki, nem pörgetem, indulás előtt 1-2 percet járatom, nem is dugoban araszolok mert szerencsére aránylag jol tudok menni és mégis :) Pedig még meleg sincs kint! Mitől lehet?
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 Úgy kb. augusztus eleje óta közúton nem akarja a hőmérséklet mutató a 90-et elérni. Alatta megáll, városban éri el egyedül. Régen közúton 90, városban picivel felette volt. Mivel azóta nagyon keveset mentem vele fogyaszásnövekedést még nem vettem észre. A FACET (http://www.facet.it) honlapja szerint van külön vízhőfok érzékelő -gondolom a mutató számára, meg motorhő érzékelő az ECU számára. Csak erről az Így Csináldban semmi nincs, ott egy jeladóról van szó csak. Ma reggel néztem - a kék tartomány alján még hideg volt a hűtő, de a kék tartomány fölött - de azért a 90 alatt meg már meleg, s a fűtés is tök jó, szóval nem hinném, hogy a termosztát rossz. Ha az ECU érzékelője rossz, akkor gondolom a fogyasztásnak kéne nőnie. A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight Sajnos a termosztátok fáradnak. ez AZT jelenti, hogy nem rossz, csak elöbb nyit, és ezért nem megy fel 90 ig viz. Ha a ventilátorod ugyanott kapcso be mint eddig, de a vized hidegebb, akkor döglődik a termosztát. Cseréld ki, mert elöbb lesz meleg amotor, kevesebb ideig dusit, hamarabb lesz meleg és nem kopik annyira a motor. én pont 1 éve cseréltem gyári termosztátra az enyémet, és már most észre lehet venni, hogy egy picit lejjebbb áll menet közben a mutató. a ventilátor ugyanott kapcsol be. ugyhogy én is gondolkodom termosztát cserén.
GH Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 Nekem eddig olyan volt, hogy rendesen haladva 90fokon allt a mutato menet kozben, es pont 95nel kapcsolt az also fokozat a ventin. Aztan egyszercsak dugoban feltunt hogy nem kapcsol az also fokozat, a felso viszont 100nal igen. (halistennek) A klimaszervizben megneztek, es a motorterben jobboldalt a kis fekete dobozban kiegett egy biztositek vagy mi, es azt most kicsereltek (az alatta levo fekete foglalattal egyutt). Most olyat csinal, hogy indulas utan ahogy melegszik felmegy megallas nelkul 97-98fokra a mutato, majd rogton visszamegy 92-93-ra, es ezt tartja menet kozben. Az also fokozat most 97-98 foknal kapcsol be. Ez mitol lehet?
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 A baj igazából az, hogy az 1.4 16V-n máshol vannak ezek a jeladók, mint ami a könyvben van. Valaki esetleg tudja, hogy hol ? thx. knight Nekem ha szemben állsz a kocsival a moci bal oldalán a motor szélénél van mindkettö. 1 a müszernek, egy meg az ecunak. ott ahol kijön.. bemegy.. a hütö felöl, felé fent egy vastag csö... nálad nem tom.. de hátha :shock:
knight Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 thx mindenkinek :) most péntekig nem vagyok otthon, de akkor majd alaposabban megnézem... attől féltem én is, hogy a termosztát... meg mások is azt mondták egyből... evvan.
opel16v Elküldve Szeptember26, 2004 Elküldve Szeptember26, 2004 Gyurka! Vészprogramra csak akkor áll át tapasztalatom szerint, ha már meleg a motor, és megterheled kicsit egy nagyobb gyorsulással. Ha ilyenkor nem megy a km-óra, biztos a vészprogram. :)
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Gyurka! Most akkor mi is van??? Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Guruk! A bekeretezett rész milyen olajat takar?????????,
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Ezt most Te kérdezed tőlünk?? ÜDv.. Atommanó
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 hát, van amit még én sem tudok :) béldául ezt kódolni....
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Nézd meg ezt: http://www.gavex.hu/oldal_mobil_motorolajo...utemu_dizel.htm Sok sikert! Üdv.: Atommanó
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Guruk! A bekeretezett rész milyen olajat takar?????????,http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/olaj.jpg No Guru, mert én sem tóm...pontosan :) A3-nak eleget tesz a gyári opel olaj (rája írva vagyon). A viszkozitást a táblázat nem ez adja meg, asszem ez "csak" valami minőségi mutató :oops: Az A2 emékeim szerint egy szigorúbb szabvány, lehet utána olvasni az indexen olaj témákban. Anti is the fastest
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Vagy esetleg itt: http://www.ciao.de/Motorenol_Tipps_Tricks_...s__Test_2449789 Üdv.: Atommanó
Vktr Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Mittomén, longlife-ot neki 5W30asat! :twisted: :twisted:
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Na lehet akkor, hogy a mittudomén miatt nem passzolnak Nutty autójába sem a cuccok... :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Mittomén, longlife-ot neki 5W30asat! :twisted: :twisted: GYORS TÖRTÉNET. AZ ELŐZŐ MUNKAHELYEMEN AKCIOSAN LEHETETT KAPNI :) 0w40-es szintetikus MOL olajat. tapasztalat: 8.000 kmután az olaj még átlaátszó volt, és 1 csepp sem fogyott!!! most opel 10w40-es van benne. 3.000 km alatt elfogyott 1-2 deci, és fekete az olaj!!! ugyhogy asszem olajat kő váltani.......... és cserélni....... és azért nézegettem a táblázatoit, hogy milyen kell bele gyárilag.
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 most opel 10w40-es van benne. 3.000 km alatt elfogyott 1-2 deci, és fekete az olaj!!! :shock: :shock: :shock: Haverom 200e km feletti futású Corsa B GSi 1.6 16V-jében pedig ez a fajta van és azóta nem kopognak a hidrotőkék és alig fogy az oil. Az enyémben is ez van és azóta nekem is csak hidegen csattog kicsit. Fogyni fogy (~2,5l/15000), de ezt tudjuk be a 235e-nek :oops: Nem értem én ezt :?
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 :shock: :shock: :shock: Haverom 200e km feletti futású Corsa B GSi 1.6 16V-jében pedig ez a fajta van és azóta nem kopognak a hidrotőkék és alig fogy az oil. Az enyémben is ez van és azóta nekem is csak hidegen csattog kicsit. Fogyni fogy (~2,5l/15000), de ezt tudjuk be a 235e-nek :oops: Nem értem én ezt :? de az enyim tizenhat szelepes. a tijed meg nyóc. a géesiiit nem tudom megmagyarázni :oops:
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Az alig fogy az 1l/15e :) Ecotec/16V viszonylatban asszem elég jó érték :wink: Ha jól emléxem: 0,075l/1000km, azaz 15e alatt 1,125l. Akkor még a gyári alatt van :D
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 Az alig fogy az 1l/15e :D Ecotec/16V viszonylatban asszem elég jó érték :wink: áááááááááá dehogy jó. nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. és ezt a szintet megpróbálom tartani :)
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. :smt081
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Elküldve Szeptember27, 2004 áááááááááá dehogy jó. nekem az utolsó autóm egy skoda volt, amiből fogyott az olaj. és ezt a szintet megpróbálom tartani :) és idáig nem fogyott. csak miota az opel olaj van benne...
Recommended Posts