mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ez ennyiért OK. Azért nem árt az esetleges rozsdafoltok után érdeklődni. Van ismerősöd, aki forgalomba helyezi itthon? Egy 92-es Astra-t, hogy tudjátok forgalomba helyezni ? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 No igen, akkor lehet nézegetni otthon az udvaron... Nem oldották fel már az évjáratkorlátozást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 van még évjárat korlátozás?! azt hittem a regisztrációs adó bevezetésével annak vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ha ez így van nagyívben letehetek a behozatalról Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Vki okos válaszoljon, kérem! Van még évjáratkorlátozás, avagy nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ugy tudom, hogy nincs, de a regisztrácios adó összege függ a beéritett motor környezetvédelmi besorolásától is. azaz ugy rémlik, hogy az euro 1-es motorra annyi az adó, mit az autó értéke. még az euro 2-es is szar az euro 3-as elfogadható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Nincs évjáratkorlátozás, lehet hozni nyugodtan. Viszont a regisztrációs díja nem kismiska lesz, úgyhogy annak mindenképpen nézz utána! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 itt van a reg adó táblázat. csak két környezetvédelmi kategória van, egy előbbi linkem a táblázat, hogy melyikben mi van. http://www.eu2004.hu/index.php?op=kerdesva...s_valasz_id=655 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 tehát az astra 1,4 reg díja 270ezer, ezzel számoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Eszerint az autó ára megduplázódik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 hát még több, mivel 1000 euro alatt voltak amiket nézegettem, 92-93as astrák Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 :shock: akkor pl. x20xx motoros gép adója 810.000,- :shock: azta***** :evil: ennyit a behozható GSi-kről meg Calikról de szeretem az EU-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ezért kerestem eleve 1,4alattit és ha lehet euro IIest az astra nem felel meg, ezért 180 helyett, amennyi lenne köbcenti szerint, 270 neki a reg. adó...:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Eric! Ahogy elnézem nehéz ügy lesz SE-t találni 1k Euro alatt. Maradsz 60LE-nél? Ha ügyes vagy 600e HUF-ból megúszod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 jah, persze nekem elég nem száguldozni akarok, csak a mozgás szabadságra vágyom, kell egy eszköz amivel eljutok helyekre, kirándulás, stb. havi 25nél többét nem akarnék rá költeni üzemanyga, szerviz, biztosítások összeségében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Mi drukkolunk neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eric Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Sziasztok! Csak erdeklodeskeppen: Ha veszek kinn egy GSI-t (hugyert-sz@rert), akkor a regisztracios ado befizetese nelkul behozhatom, de nem helyezhetem forgalomba. Es mi van, ha szetszedem es alkatreszkent eladogatom? (Illetve kiszedem belole, amire nekem szukdegem van?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Semmi. Behozod rendszám nélkül tréleren, szétszeded, és senki nem szólhat bele. Azért nem árt, ha valami papír van róla, hogy azt hol vetted és mikor, kitől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Sziasztok! Csak erdeklodeskeppen: Ha veszek kinn egy GSI-t (hugyert-sz@rert), akkor a regisztracios ado befizetese nelkul behozhatom, de nem helyezhetem forgalomba. Es mi van, ha szetszedem es alkatreszkent eladogatom? (Illetve kiszedem belole, amire nekem szukdegem van?) Régi szép EU előtti időkben kellett egy bontóstól szándéknyilatkozat, hogy a veszélyes hulladéknak számító alkatrészeket majd ő kezelgeti... Tudja azt vki, hogy pl. kompletten (nem forgalombahelyezésre) hazahozott verdából származó motor átpakolásához milyen papírok kellenek? (új eredetvizsga, új műszaki vizsga, és ...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Köszi a gyors választ! Nem hittem volna, hogy ennyire egyszerűen működik a dolog. 1000-2000 Euro között már lehet GSI-ket találni a mobile-n. Egy-ketto a képek alapján nincs is rossz állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ha már így beszélgetünk, csak egy jó tanács: SOHA NE SZERELJETEK MŰSZERFALAT ÚGY, HOGY AZ AKSIRÓL NEM VESZITEK LE A SARUT!!! Én most Vasárnap futottam bele és 25 ezrem bánta a dolgot! :-((( (Generátor+feszültségszabályzó javítás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ha már így beszélgetünk, csak egy jó tanács: SOHA NE SZERELJETEK MŰSZERFALAT ÚGY, HOGY AZ AKSIRÓL NEM VESZITEK LE A SARUT!!! Én most Vasárnap futottam bele és 25 ezrem bánta a dolgot! :-((( (Generátor+feszültségszabályzó javítás) Bocsi, de az ótón semmit ne szerelj anélkül, hogy a testkákelt (a barnát) le ne szednéd. Csak kikapcsolt gyújtásnál lehet lekötni a kábelt :idea: egyébként tönkremehet az elektronika. Ezt ötezerért megmondtam volna :) :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 A környezetvédelmi besorolás a forgalmiban van az én dízelem EURO 2-es és négyes a besorolása. Szerintem az ecotec az Euro 3-as (logikusan 5-ös, nézzetek bele a forgalmiba lécci) és a most a H Astrával hozzánk kerülő Twinport motorok (kint már régebben kapható, kipufogógáz visszavezetéses ecotec) az Euro 4-esek. De nem értek igazán a benyás mocikhoz, a sűrűbb kőolajszörpit itatom a járgánnyal. Csövi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lizard Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Abban biztos vagyok hogy környezetvédelmi termékdíj már nincs! Eric- Eleresztenek németországban egy kocsival amire először fizetsz egy rendszámot, majd kötsz egy kétnapos biztosítást mert anélkül úgy megbüntetnek hogy még az unokád is az autobahnpolizeinak fog dolgozni, megtankolsz és egy teljesen ismertlen országban elindulsz hazafelé. Nagyszerűen hangzik. Nem elkeseríteni akarlak(bár lassan sikerül), csak gondolkozz! :idea: Utána a magyar határon jelentkezel belépésre és szembesülsz a magyar vendégszeretettel ez kb. 3 űrlap és némi kp. kapsz E rendszámot majd mehetsz a Mozaikba vizsgára, majd eredetvizsga, X. számú vámhivatal ahol befizeted a regisztrációs adót majd kötsz egy biztosítást, okmányiroda, és máris a tied a kocsi. Gyere mégegyszer :wink: Az 1,4 SE szerintem euro 2 szerintem 4-es besorolás mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts