leslie Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 kérdezni szeretném hogy érdemes-e direktszűrőt rakni a gépbe,sokan mondják hogy bekoszolja a motort, egyébként volt már rajta de az egyik haverom lebeszélt aztán visszaraktam a gyárit. mik a tapasztalataitok, vajon tényleg koszolja a motort vagy nagy részben függ milyen a szűrő???? 1.4-re minek? Ha erősebb kocsi kell, akkor vegyél egy 1.8-2L-es gépet. Így viszont elmondhatod, h keveset eszik. :)
Emze Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 O.K.! Hetfon viszem a szerelohoz.Az lebontja,es megnezi,hogy mitol olajos! Baratom! Ha belegondolok,hogy 25 evig en javitottam a Skodaimat,ehhez meg hozza se tudok szagolni... :)
J0hnny Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 O.K.! Hetfon viszem a szerelohoz.Az lebontja,es megnezi,hogy mitol olajos! Baratom! Ha belegondolok,hogy 25 evig en javitottam a Skodaimat,ehhez meg hozza se tudok szagolni... :) Pedig hidd el egy kis utánaolvasással rájösz,hogy nem sokkal bonyolultabb ez sem! :)
szauter74 Elküldve Május6, 2006 Elküldve Május6, 2006 O.K.! Hetfon viszem a szerelohoz.Az lebontja,es megnezi,hogy mitol olajos! Baratom! Ha belegondolok,hogy 25 evig en javitottam a Skodaimat,ehhez meg hozza se tudok szagolni... :) Elsőre én is azt hittem. Mostmár azért másképp látom a helyzetet! :( Csak bátran! :)
szvpal Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Hali! Visszatérve a szeleplerakódási problémára, nálam ez úgy jelentkezett, hogy magasabb fordulatról alapjáratra visszavéve a fordulatot a motor 3-4 mp-ig dadogott, majd helyreállt. Később gyorsításkor , főleg hidegen nem volt benne erő. Az első javaslat az volt, hogy hajtsam meg 4000-es fordulaton tartosan, hogy kiégjen rendesen. Ez most még bejött, mert azóta ez a gond nem jelentkezett. De ha időben nem tisztul ki akkor hengerfej le - tisztít - hengerfej fel. Ez eléggé költséges, ja és hogy X16XEL tünet tipikusan, városi közlekedés esetén Pali
J0hnny Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Hali! Visszatérve a szeleplerakódási problémára, nálam ez úgy jelentkezett, hogy magasabb fordulatról alapjáratra visszavéve a fordulatot a motor 3-4 mp-ig dadogott, majd helyreállt. Később gyorsításkor , főleg hidegen nem volt benne erő. Az első javaslat az volt, hogy hajtsam meg 4000-es fordulaton tartosan, hogy kiégjen rendesen. Ez most még bejött, mert azóta ez a gond nem jelentkezett. De ha időben nem tisztul ki akkor hengerfej le - tisztít - hengerfej fel. Ez eléggé költséges, ja és hogy X16XEL tünet tipikusan, városi közlekedés esetén Pali Az tuti fix,hogy én ilyenért le nem venném a hengerfejet!Én azt csak indokolt esetben venném le!
szvpal Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Az tuti fix,hogy én ilyenért le nem venném a hengerfejet!Én azt csak indokolt esetben venném le! Az indokolt eset az ha már nem indul be a járgány, ilyennel is rémisztgettek
szauter74 Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Az indokolt eset az ha már nem indul be a járgány, ilyennel is rémisztgettek Nekem két henger nem ment emiatt. :)
opel16v Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Nem kell megijedni egy kis hengerfej-felújítástól... Egy jó szerelőt kell csak keresni, aki szakszerűen szereli le-fel a hengerfejet. A többit Szuromi bácsi megcsinálja mesteri módon, nem drágán. :) Ha kezébe adod a hengerfejet, akkor 3-4 napon belül megcsinálja akár, kompletten, 25 körüli áron. :( Ez tartalmaz szelepfészek marrást, szelep becsiszolást, síkolást, szimmeringcseréket (szelepszár és vezérműtengely), hidrotőke pucolás, olajjáratok pucolása. Ezek után szinte új erőre kap a járgány. :) Ha valaki érdeklődik a dolog iránt, Szuromi elérhetőségét meg tudom adni.
warwolf Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Nem kell megijedni egy kis hengerfej-felújítástól... Egy jó szerelőt kell csak keresni, aki szakszerűen szereli le-fel a hengerfejet. A többit Szuromi bácsi megcsinálja mesteri módon, nem drágán. :) Ha kezébe adod a hengerfejet, akkor 3-4 napon belül megcsinálja akár, kompletten, 25 körüli áron. :( Ez tartalmaz szelepfészek marrást, szelep becsiszolást, síkolást, szimmeringcseréket (szelepszár és vezérműtengely), hidrotőke pucolás, olajjáratok pucolása. Ezek után szinte új erőre kap a járgány. :) Szuromi műhely (Pestszentimre, Bajcsy Zs. u.) száma, akit érdekel: 1/2953385 Jóól hangzik, az ár pedig baráti.Sztem.
ZAG Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Ma lehet én is megtaláltam,az alapjárati dadogás okát. Mégpedig a motor oldalán van az aktívszenes tartálynak a mágnesszelepe,és ami vákuumcső a tartály felé megy,az elvan dugulva,a mágnesszelepnél. Valaki pucolt már tartályt,szét lehet-e szedni?? Vagy első vagyok ezzel a bajjal?? Végül, ugyis megkell csinálnom,majd meglátom... :)
Pitt Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 hello ez nem opeles de motor:D van egy haverom akinek van egy 100 as audija a bibi az hogy a motor mikor már 90 felé ér akkor kinyomja a kiegyenlítőn a vizet, és mikor leállítja a motort akkor egy pár másodperc mulva visszaszivja a maradék vizet valahova. a fűtést már lekötöttük, mert ott is kinyomta a vizet, de nem javult, kiszedtük a termot is, ja és a lényeg az hogy 3 motor volt kiprobálva, de mindnél ezt produkálta valaki találozott már hasonloval??? ha tudtok valami okosat mondani szoljatok előre is köszi hello
ZAG Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 SZerintem ,nincs jól lelégtelenítve,vagy elvan dugulva a hütő..
opel16v Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 ZAG! Szerintem a tartályt nem lehet szétkapni, elég ha a csövet pucolod. Pitt! Eléggé hengerfejesnek hangzik... gondolom egyik motor sem mai gyerek volt, ami belekerült.
epk947 Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 hello ez nem opeles de motor:D van egy haverom akinek van egy 100 as audija a bibi az hogy a motor mikor már 90 felé ér akkor kinyomja a kiegyenlítőn a vizet, és mikor leállítja a motort akkor egy pár másodperc mulva visszaszivja a maradék vizet valahova. a fűtést már lekötöttük, mert ott is kinyomta a vizet, de nem javult, kiszedtük a termot is, ja és a lényeg az hogy 3 motor volt kiprobálva, de mindnél ezt produkálta valaki találozott már hasonloval??? ha tudtok valami okosat mondani szoljatok előre is köszi hello Nem is merem az Audit, de a jelenség arra enged következtetni, hogy a hűtővízkör nem tartja a nyomást. Lehet ez kiegyenlítőtartály fedél tömítés, vagy ha van a hűtőn betöltő sapka, akkor annak a tömítése lehet hibás. Különösen gyanús, hogy 3 motor esetében ugyanaz a jelenség. Persze lehet hengerfejes is, de akkor más jelenségek is járnak vele, pl: trutymós olaj a az olajbetöltőnél.
opel16v Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Persze lehet hengerfejes is, de akkor más jelenségek is járnak vele, pl: trutymós olaj a az olajbetöltőnél. Nem biztos. Ha csak a vízkörnél van átszakadva a hf, akkor semmi köze nem lesz az olajhoz, viszont a kipufogógáz tud nagy nyomást okozni a vízkörben.
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 ez a dadogás már engem is megőrjít,már multkor írtam róla hogy menetközben visszavéve a gázt és utána hírtelen padlózásnál rángat a motor, a haverommal már minden létező érzékelőt kicseréltünk és még mindig ugyanazt csinálja, a kompresszió jó, sőt még injektorokat is cseréltünk de sajna még mindig azt csinálja, a sárga lámpa nem jelez!!!
redline Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 nekem légtömegmérő csinált hasonlót, és csak 1x villant föl a sárga lámpa arra gondoltatok már, hogy a vudu helyett esetleg tech1-el megnézitek? nekem a légtömeget azonnal jelezte vagy tudok bp-en olyan helyet ahol kimérik a diagnosztikai porton, rákötnek oszci-t, beraknak műszert a kopmuter és kábelköteh közé meg minden
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 nekem légtömegmérő csinált hasonlót, és csak 1x villant föl a sárga lámpa arra gondoltatok már, hogy a vudu helyett esetleg tech1-el megnézitek? nekem a légtömeget azonnal jelezte vagy tudok bp-en olyan helyet ahol kimérik a diagnosztikai porton, rákötnek oszci-t, beraknak műszert a kopmuter és kábelköteh közé meg minden A légtömegmérőt egy G-astráról cseréltük át, de úgy tudom az nem jó az F-eshez ,,, nem is volt semmi változás úgy hogy még azt lehet hogy kifogjuk cserélni köszi, a segítséget
opel16v Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Mármint az IAT szenzorra gondoltok, mert ehhez a motorhoz csak az van. :) A többi meg a MAP szenzor dolga. :( AGR szelep le van zárva? :)
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Mármint az IAT szenzorra gondoltok, mert ehhez a motorhoz csak az van. :) A többi meg a MAP szenzor dolga. :( AGR szelep le van zárva? :) igen le van zárva!!! mármint az IAT a légtömegmérő helyett, vagy az a rövidítése??
opel16v Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 A mechanikus vagy forrófilmes légtömegmérő helyett ezeknél a motoroknál IAT szenzor (léghőmérséklet mérő), és MAP szenzor (szívócső-vákum mérő) együttese adja a légtömeg adatot.
epk947 Elküldve Május9, 2006 Elküldve Május9, 2006 Nem biztos. Ha csak a vízkörnél van átszakadva a hf, akkor semmi köze nem lesz az olajhoz, viszont a kipufogógáz tud nagy nyomást okozni a vízkörben. Ez igaz, de ha jól értettem akkor 3 motort is kipróbáltak az autóban. Nem valószínű, hogy mindegyik egyformán hengerfejes lenne. Ezért gondolom, hogy a motorblokkon kívül keresendő a hiba.
loree_gsi16v Elküldve Május10, 2006 Elküldve Május10, 2006 Mostanában azt hittem hogy hengerfejes a kocsi mert állandóan hűtővíz hiányra (kühlmittel stand)panaszkodott a MID :( Töltöttem is hozzá egy kis fagyállót többször is, de én szemrevélhetően nem láttam fogyást és folyást a tartályon. Ma kivettem a tartály úszóját és beraktam egy lavóába :) mire az úszó meg se mozdult vagyis maradt alaphelyzetben. Nem csoda mivel az úszó anyaga valamilyen habszivacs lehet ami nem gyengén van már elrohadva :) Biztos ami biztos azért még figyelgetem a hűtővizemet, és remélem még nem szomjas a motor ;)
opel16v Elküldve Május10, 2006 Elküldve Május10, 2006 Ez igaz, de ha jól értettem akkor 3 motort is kipróbáltak az autóban. Nem valószínű, hogy mindegyik egyformán hengerfejes lenne. Ezért gondolom, hogy a motorblokkon kívül keresendő a hiba. Lehet hogy 3 különböző motorhoz egy hengerfejet használnak. :) Nekem is két blokk van amit cserélgetek a versenyautóban ha szükséges, de ugyanaz a hf megy rá. :)
Recommended Posts