Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Skf csapágyak nem rosszak.

Sőt ha jól emlékszem akkor az a gyári is.

56k ennyért szerelik, vagy mindenestül?

Cakli pakli :) Alkatrész + szerelde. :D ja és ebből lejön 2 rugó ha nem nálluk veszem az olajat :P mert ott 9.000 ft aral ha jól emlékszem a metabondot meg 7114-ért tudom szegeden megvenni

Ja meg szerelésnél nem szoktak ott lenni a tulajok? ;) Apummal annakidején akárhányszor voltunk a zsigával szervízbe mindig ott voltunk a kocsival.

Ezeknél meg ott kellene hagyni hogy kiszedjenek mindent belőle meg ne azt rakják bele amit én adok....meg az olajat ne cseréljék csak felét. ;)

Elküldve
Cakli pakli :) Alkatrész + szerelde. :D ja és ebből lejön 2 rugó ha nem nálluk veszem az olajat ;) mert ott 9.000 ft aral ha jól emlékszem a metabondot meg 7114-ért tudom szegeden megvenni
Az jó pénz, főleg ha garit is vállalnak rá.
Elküldve
Az jó pénz, főleg ha garit is vállalnak rá.

Azt mondták egy évet.

A vezérműszíjra 2 év gari van? :) Akkor akkor is cserélni kellene ha nem ment le vele az ipse 10000kmt?

Elküldve
Azt mondták egy évet.

A vezérműszíjra 2 év gari van? :) Akkor akkor is cserélni kellene ha nem ment le vele az ipse 10000kmt?

mennyibe kerül? mert sztem ne ezen sz@rozz

amugy azt hiszem 6 évente és/vagy 60K km-ként kötelező cserélni

Elküldve
mennyibe kerül? mert sztem ne ezen sz@rozz

amugy azt hiszem 6 évente és/vagy 60K km-ként kötelező cserélni

De akkor miért csak 2 év gait mondott rá. :) azt mondta eredeti

Elküldve
Grancia tök mindegy. Ha szakad, akkor sem fizetik ki a motorgenerálod. :D

Itt most nem is az a kérdés hanem hogy akkor elvileg csak 2 évig garantálják a minőséget. :)

Elküldve
Én úgytudom, hogy az 1-es az A, és alatta van a B, de ha jól látom ott nincs semmi érintkező bent? :)

Na majd megnézem én is az enyémet.

megvan, ez a simtec 56.5 16 pin érintkezős cucc. A hibakód táblázat felett leírja az érintkezőket.

Köszi.

Elküldve

16 pines az X14XE csatija, asszem 5-6 lábat kell összekötni, és a simtec kódokat fogja

villogni, de egyébként multec vezérlőről van szó. Cseles. :)

Silver!

Annyi sincs nekik előírva, ugye a kötelező vállalás az 1 év. ;)

Úgyhogy lehet örvendezni a két évnek is. :D

Viszont teljesen mindegy, ha minőségit veszel, az nagy valószínűséggel

ki fogja bírni a 60000km-t, ha nem azt veszel, akkor meg nem alszol nyugodtan addig... ;)

Elküldve
16 pines az X14XE csatija, asszem 5-6 lábat kell összekötni, és a simtec kódokat fogja

villogni, de egyébként multec vezérlőről van szó. Cseles. :D

Silver!

Annyi sincs nekik előírva, ugye a kötelező vállalás az 1 év. ;)

Úgyhogy lehet örvendezni a két évnek is. ;)

Viszont teljesen mindegy, ha minőségit veszel, az nagy valószínűséggel

ki fogja bírni a 60000km-t, ha nem azt veszel, akkor meg nem alszol nyugodtan addig... :P

A szerelésre ey év a gar a szíjra mondták hogy két év van rá.De kevesebben vannak akik 2 év alatt lenyomnak 60k-t vagy rosszúl gondolom :)

Elküldve

Nekem kialszik és nem villog semmit. Az jó jel?

Talán múlt héten mentem vele úgy, hogy 1/2 órát világított egy bukkanó után, de már több alkalommal is előfordult.

Mi lehet a baja? Nincs valami tippetek?

Legközelebb lesz nálam mindig gémkapocs :)

Üdv.: kj.

Elküldve

Én is arra gondoltam. :D

Gondolj már bele, miért adnának rá 6 év garit? Láttál már olyat, hogy valamire ennyit adnak, ami 5000-be kerül? :)

Joco!

Csak akkor kell villognia a hibakódot, ha a gémkapocs installálva van. ;)

Elküldve
Joco!

Csak akkor kell villognia a hibakódot, ha a gémkapocs installálva van. :)

Gemkapocs installálva volt. Alap állapotban szerintem nem alszik ki az ellenőrző lámpa.

Elküldve
Mi lehet a baja? Nincs valami tippetek?

Legközelebb lesz nálam mindig gémkapocs :)

Üdv.: kj.

Talán AGR szelep, de lehet még egy pár dolog. :D

Elküldve
Egy 1,6SI nagy generál nélkül kb mennyit fut el ha karban van tartva? :)

Ezt már mondtuk párszor...

Ha nem hajtották szét az agyát (főleg hidegen nem) és tényleg rendszeresen jól volt szervizelve akkor sokat elmegy (akár 400-500e-t is).

De ez lényegtelen, mivel

1: nem tudod mennyi van benne

2: nem tudod, hogy hogyan szervizelték

3: nem tudod, hogy mennyire gyilkolták

Amit meg tudsz tenni az az, hogy méretsz kompressziót, az ad némi viszonyítási alapot.

Elküldve
Egy 1,6SI nagy generál nélkül kb mennyit fut el ha karban van tartva? :)

Ez nagyon sok dologtól függ. Tönkre lehet vágni 100km alatt is, de elmehet akár 400e km-t is. :D

Uhu említett egy példányt, amelyikben ennél is több volt, bár nem emléxem, milyen motor volt benne. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.