opel16v Elküldve Június20, 2004 Elküldve Június20, 2004 SXP! Én is úgy emlékeztem, hogy a C20XE nem süllyesztett...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 SXP! Én is úgy emlékeztem, hogy a C20XE nem süllyesztett... de süllyesztett 1412.... még nem a 1413.... as motorszamtol pedig már az nem evvel van a gond hanem avval hogy a C20XE nyomolapjának atméröje 230mm az X20XE v. X18XE pedig 220mm igy ez nekem nem jo ezért elado ..
PetiGSI Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 Emberek jövő hónapban jár le a vizsgám :) Privibe tudtok infót ahol levizsgáztathatom a gépet? +kenőanyag infóval :)
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 Emberek jövő hónapban jár le a vizsgám :) Privibe tudtok infót ahol levizsgáztathatom a gépet? +kenőanyag infóval :) Kenöanyag... castrol gtx :wink: amugy mennyibe van mostanság egy kuplung szett? (tárcsa +szerkezet?) arrébb van, ugyan, de félek lassan kelleni fog.. néha frankon hallom a csapágyat.. :) (legalábbis sztem azt hallom... kinyomom elhallgat..)
opel16v Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 Laci4! Az még lehet akár nyelestengelycsapágy is. :)
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 az hool is van? váltóban? és mit is csinál? :shock: amugy amugy is valszeg kopott a kuplungom, legalábbis ezt mondta egz szaki..szerinte a k.pedálnak fentebb kellene lennie..talán még lehetne rajta állitani, ha megindulna az a rohadt anya a bowden végén :evil: (padloig kell nyomnom,h rendesen oldjon)
opel16v Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 Hát igen! Nem ártana állítani azon a bowdenen, mielőtt kinyírod a szinkrongyűrűket... Inkább vegyél egy új bowdent, nem drága! A nyelestengely az, amelyik belemegy a kuplung felől a váltóba. :)
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Elküldve Június21, 2004 háát az lesz..... mert ez igy nem mehet :? csak most abban a szituban vok, h még 2ezer forint is drága..meg amennyiért kicserélik..vagy megoldható kis ügyességgel házilag is? nem lehet túl bonyi...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Future! Nem akartam hízelegni, de tényleg jó a gép csak gondolom még nem sokszor próbálkoztál vele!!! :wink: Beszéltem a sráccal aki csinálta a kocsidat!!! :wink: A Gabi mindig riogat hogy városban szar lesz ha nagyobb tengelyt teszek bele!!! :) Tényleg szar??? Az alapjáratod hol van??? "Ma találkoztam Future-rel...... :oops: " Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Laci4! Kb. 5 perc alatt otthon, szerszám nélkül elvégezhető. :) Atommanó! Tengely+chip jól eltalált párosítás esetén... :) Ilyenkor a motorkarakterisztikában alulról elfogy a nyomaték, kicsit homorú lesz a görbe. Fent viszont sokáig egyenes a max. nyomaték közelében. :)
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Ha minden igaz ma hívom a Szuromit!!! :wink: Üdv.: Atommanó
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 De a Szuromi sorszámot tudjad! :) Majd írd meg privátban, mire jutottatok.
PetiGSI Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Hali Vmit nem értek.........a német e-bay en néztem 1-2 dolgot (chip tuning) és felsorolnak mindíg vmi számot :"Steuergerätenummer" ez mi az isten? (Azoknak a motorvezérlő elektronikáknak a száma amikbe belerakható a chip?!) Bitte beachten: Der Chip ist für Steuergeräte mit der Nummer: 0261 200 185 0261 200 191 0261 200 258 0261 200 376 0261 200 475 0261 200 481 Ha vkinek van vmi 5lete vagy pontos infója akkor nekíméljen :)
opel16v Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Igen, ez az azonosítója. pl. Partsneten is ez alapján azonosíthatod. Vagy az EPC-n.
Future Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Future! csak gondolom még nem sokszor próbálkoztál vele!!! :wink:Szeva Atommanó! Hát tényleg, ami tény, az tény!!!! Nem voltam idáig egy gyorsulásin se, max. a városban bohóckodtam vele......az igaz, ezt meg kell ám tanulni!! Beszéltem a sráccal aki csinálta a kocsidat!!! :wink: Ki is az??? :) (sajna nekem több tippem is van, de köztük van a Muha Csabi is!!) A Gabi mindig riogat hogy városban szar lesz ha nagyobb tengelyt teszek bele!!! :) Tényleg szar??? Az alapjáratod hol van??? 1általán nem szar....ezzel a kicsivel nagyobb tengellyel szinte semmi rosszat nem lehet tenni az autóval. Városban tökéletes, fogyasztásügyileg is pöpec a gép. Az alapjáratom olyan 950környékén van és tök egyenletes!!!!! Üdv, Future. :)
Future Elküldve Június22, 2004 Elküldve Június22, 2004 Ha minden igaz ma hívom a Szuromit!!! :wink: Üdv.: Atommanó Engem is érdekelnének a fejlemények!!!!!! Please contact me, too!!!!!! :) :) :)
PetiGSI Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Laci4! Ha majd olvasod a fórumot akkor üzenem : alakul a dolog :) Elöbb lettem kész a teszteléssel nem tudom mennyivel erősebb a gép de érezhető és sajnos a fogyi is több lett :) Persze még nem tökéletes és az elektronika is szétvan bombázva a gépben de már a végefelé halad a project. Tényleg nem tud vki olyan helyet ahol teljesítményt lehet mérni? Milyen árfekvés egy ilyen "bevizsgálás"?
opel16v Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Utoljára 6000ről hallottam, de az valahol Délebbre volt, JIM kartárs vitte oda az autóját.
GH Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Ha nyomom a gazt es kozben apro magasan nyikorgo hangokat hallok az mi lehet? Sik uton nincs de mar apro uthibanal is hallani.
Tápiószecső Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Ha nyomom a gazt es kozben apro magasan nyikorgo hangokat hallok az mi lehet? Sik uton nincs de mar apro uthibanal is hallani. Túl erős az autó, a kerék elforog a gumi meg nyikorog. :) Egyébként honnan hallod?
GH Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Túl erős az autó, a kerék elforog a gumi meg nyikorog. :) Egyébként honnan hallod? Nem hiszem hogy eleg eros lenne az 1.4 8V ahhoz hogy negyedikben kiporgesse a kereket :) Valahonnan jobb oldal felol de nemtom hogy futomutol vagy motorterbol... Kedden megyek lengokar szilent cserere de nem hiszem hogy az. Mennyi egyebkent egy lgk-szilent elettartalma?
Laci4 Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Laci4! Ha majd olvasod a fórumot akkor üzenem : alakul a dolog :) Elöbb lettem kész a teszteléssel nem tudom mennyivel erősebb a gép de ... Milyen árfekvés egy ilyen "bevizsgálás"? Olvastam :wink: Este gyere c6tre ha tudsz, és mesélsz :wink:
uhuhu Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 Nem hiszem hogy eleg eros lenne az 1.4 8V ahhoz hogy negyedikben kiporgesse a kereket :) Valahonnan jobb oldal felol de nemtom hogy futomutol vagy motorterbol... Kedden megyek lengokar szilent cserere de nem hiszem hogy az. Mennyi egyebkent egy lgk-szilent elettartalma? van a féktárcsa mögött egy takaro lemez. az szokott hozzáérni a féktárcsához. az tud ilyen sipolo hangot adni menet közben mert a két fém összeér, és az nyikorog. vagymég a fékbetét elkopott. a lengőkar szilent inkább kopog....
GH Elküldve Június25, 2004 Elküldve Június25, 2004 igen a lengokar szilent az mar annyira csattog hogy tok ciki mikor halljak a szomszed utcaban is hogy megerkeztem (macskako van :) ) amugy azert gondoltam hogy valami motorikus dolog lehet a nyikorgas mert csak akkor hallani ha nyomom a gazt... De amugy nem allando, most fel oraja mentem egy kort es nem hallottam. feszito gorgo nem tud nyikorogni/csorogni?
Recommended Posts