Kess Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :)
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :) az a baj, hogy az akcios is prostituált drága. ugyanis a gyári közel tizezer / db. most ebből kedvezmény,= akkor is százezer körül van a tizenhat. meg tudom nézni ha akarod....
Kess Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 jaa télleg nálatok nincs utángyártott.... és mi a véleményed a szétszedésről, kivételről és megpucolásról??? javíthat az valamit???
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 jaa télleg nálatok nincs utángyártott.... és mi a véleményed a szétszedésről, kivételről és megpucolásról??? javíthat az valamit??? nézd, egy próbát megérhet. láttam már ooyat, akinek megjavult az aautója a hidró pucctól...
Kess Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 nekem nem kell, hogy megvaduljon, mert már így is alig birok a lovakkal :twisted: csak ne csörögjön már amikor elindulok vele :)
opel16v Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Kess! Nem megvadult, hanem megjavult! Jóreggelt! :)
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Ha 3000Ft/db áron lenne tőke szerintem jópáran beneveznénk :) Kéne keresni vkit aki tud ennyiért 8)
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops:
gsi16v.pizoman Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :) Haveromnak most cserélnek calibrában 4000Ft/db (gyári), nem tudom hogy csak neki ennyi e és másnak is lenne e ilyen akció!!!Megkérdezzem?Gondolom darabfüggő is lenne a dolog (több darab,olcsóbb ár)!
semseyp Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Ilyenkor ürölök, hogy az én autóm csak 8 szelepes! :twisted:
Agressor Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Ilyenkor ürölök, hogy az én autóm csak 8 szelepes! :twisted: Hajrá nyolcszelepesek! :)
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops: hát szerintem bontott tőke annyit ér mint a tied az autódban... amugy honnan mondod meg kiszerelve melyik a jó?, csak a válogatásra gondoltam...
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 uhuhu ebben tökéletesen igazad van :) Az a gond,hogy bazi drága ez a xemét hidro stößel :o Valahonnak kéne szerezni ólcsobban akár még utángyártottat is (ha létezik ilyen) vagy elfekvő raktárkészletből vagy megrendelnénk egyszerre 4 en 5 en akkor talán lenne kedvezmény......... :) Ez az adalék mondjuk érezhetően hat de szerintem nem C vitamin minnél elöbb leakarom cserélni az olajat :)
Lacee Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 neu problem.... tudok vlhogy átl. fogyit mérni ,hozzávetölegeset a nélkül hogy teli kéne tankolnom 2x egymás után?! :shock: kötke elöre is....
Szaszagsi Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops: Üdv! A bontó tatabánya mellett van környén! Válogatni biztos lehet de szerintem az életbe nem veszed észre hogy melyik jó melyik nem!!! :) A kérdésekkel meg ne kimélj! :)
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 Szerintem se vegyetek bontott hidrotőkét. Itt vagyunk egy rahedli c20xe motorral, mindannyian szeretjük, de mindegyikben csörög a hidrotőke, sőt, én beszélgettem erről nem fórumosokkal is, azoknak is csörög. Francért lenne jobb ami a bontóban van? Nem jobb, max egy picivel, te meg fizeted a vételárat, plusz egy csomó szerelési ktg-t és szervízanyagot! UI: azok közül, akikkel beszéltem, egyenek sem csörgött, de az azért, mert újat vett. A kérdés inkább: Gyárit, vagy utángyártottat?
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Elküldve Június10, 2004 PetiGSI, nagyon meghalgatnám az autódat!!! Pl. az enyém nem is nagyon rossz, hidegen 3 sec kopogás, majd 5-10sec ciccegés (néha ez elmarad), majd ok. De egy tisztító adalékon nagyon gondolkodom!
aztec Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Én meg pont tegnap mondtam Gabinak és Mélykéknek, hogy amióta melegszik az ídőjárás olyan csendes lett a moci, hogy nem is gondoltam volna.... télen meg mint a varrógép :)
hemi Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 C20NE motor keresek kompleten! (generátor, kábelek, stb..) Válaszokat emailban várok: hemi@burnout.hu Üdv hemi
PetiGSI Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít! Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :) Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :) Szerinem hatékony az adalék :)
Kess Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít! Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :) Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :) Szerinem hatékony az adalék :) ez melyik adalék??? és hol vetted meg hogyé???
PetiGSI Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE 2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker) Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :) http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation. Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil. Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No. 300ml 1764 12 1009
Sonique Gsi 16V Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE 2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker) Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :) http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation. Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil. Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No. 300ml 1764 12 1009 http://www.liqui-moly.hu/adalek/adalek.htm magyar oldal nem egyszerübb?
Kess Elküldve Június11, 2004 Elküldve Június11, 2004 és akkó 3decivel kevesebb olaj kell bele, gondolom....
Recommended Posts