Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :) az a baj, hogy az akcios is prostituált drága. ugyanis a gyári közel tizezer / db. most ebből kedvezmény,= akkor is százezer körül van a tizenhat. meg tudom nézni ha akarod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 jaa télleg nálatok nincs utángyártott.... és mi a véleményed a szétszedésről, kivételről és megpucolásról??? javíthat az valamit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 jaa télleg nálatok nincs utángyártott.... és mi a véleményed a szétszedésről, kivételről és megpucolásról??? javíthat az valamit??? nézd, egy próbát megérhet. láttam már ooyat, akinek megjavult az aautója a hidró pucctól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 nekem nem kell, hogy megvaduljon, mert már így is alig birok a lovakkal :twisted: csak ne csörögjön már amikor elindulok vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Kess! Nem megvadult, hanem megjavult! Jóreggelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ja pont belógott egy csipa a látómezőmbe :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ha 3000Ft/db áron lenne tőke szerintem jópáran beneveznénk :) Kéne keresni vkit aki tud ennyiért 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 uhuhu te nemtucc akciósan szerezni hidrotőkét??? :wink: :) Haveromnak most cserélnek calibrában 4000Ft/db (gyári), nem tudom hogy csak neki ennyi e és másnak is lenne e ilyen akció!!!Megkérdezzem?Gondolom darabfüggő is lenne a dolog (több darab,olcsóbb ár)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ilyenkor ürölök, hogy az én autóm csak 8 szelepes! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ilyenkor ürölök, hogy az én autóm csak 8 szelepes! :twisted: Hajrá nyolcszelepesek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops: hát szerintem bontott tőke annyit ér mint a tied az autódban... amugy honnan mondod meg kiszerelve melyik a jó?, csak a válogatásra gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 uhuhu ebben tökéletesen igazad van :) Az a gond,hogy bazi drága ez a xemét hidro stößel :o Valahonnak kéne szerezni ólcsobban akár még utángyártottat is (ha létezik ilyen) vagy elfekvő raktárkészletből vagy megrendelnénk egyszerre 4 en 5 en akkor talán lenne kedvezmény......... :) Ez az adalék mondjuk érezhetően hat de szerintem nem C vitamin minnél elöbb leakarom cserélni az olajat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 neu problem.... tudok vlhogy átl. fogyit mérni ,hozzávetölegeset a nélkül hogy teli kéne tankolnom 2x egymás után?! :shock: kötke elöre is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ? Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :) Bocs a sok kérdésért :oops: Üdv! A bontó tatabánya mellett van környén! Válogatni biztos lehet de szerintem az életbe nem veszed észre hogy melyik jó melyik nem!!! :) A kérdésekkel meg ne kimélj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Szerintem se vegyetek bontott hidrotőkét. Itt vagyunk egy rahedli c20xe motorral, mindannyian szeretjük, de mindegyikben csörög a hidrotőke, sőt, én beszélgettem erről nem fórumosokkal is, azoknak is csörög. Francért lenne jobb ami a bontóban van? Nem jobb, max egy picivel, te meg fizeted a vételárat, plusz egy csomó szerelési ktg-t és szervízanyagot! UI: azok közül, akikkel beszéltem, egyenek sem csörgött, de az azért, mert újat vett. A kérdés inkább: Gyárit, vagy utángyártottat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 PetiGSI, nagyon meghalgatnám az autódat!!! Pl. az enyém nem is nagyon rossz, hidegen 3 sec kopogás, majd 5-10sec ciccegés (néha ez elmarad), majd ok. De egy tisztító adalékon nagyon gondolkodom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Én meg pont tegnap mondtam Gabinak és Mélykéknek, hogy amióta melegszik az ídőjárás olyan csendes lett a moci, hogy nem is gondoltam volna.... télen meg mint a varrógép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 C20NE motor keresek kompleten! (generátor, kábelek, stb..) Válaszokat emailban várok: hemi@burnout.hu Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít! Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :) Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :) Szerinem hatékony az adalék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít! Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :) Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :) Szerinem hatékony az adalék :) ez melyik adalék??? és hol vetted meg hogyé??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE 2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker) Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :) http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation. Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil. Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No. 300ml 1764 12 1009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE 2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker) Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :) http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation. Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil. Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No. 300ml 1764 12 1009 http://www.liqui-moly.hu/adalek/adalek.htm magyar oldal nem egyszerübb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 és akkó 3decivel kevesebb olaj kell bele, gondolom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts