Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ?

Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :)

Bocs a sok kérdésért :oops:

hát szerintem bontott tőke annyit ér mint a tied az autódban...

amugy honnan mondod meg kiszerelve melyik a jó?, csak a válogatásra gondoltam...

Megosztás:

uhuhu ebben tökéletesen igazad van :) Az a gond,hogy bazi drága ez a xemét hidro stößel :o

Valahonnak kéne szerezni ólcsobban akár még utángyártottat is (ha létezik ilyen) vagy elfekvő raktárkészletből vagy megrendelnénk egyszerre 4 en 5 en akkor talán lenne kedvezmény......... :)

Ez az adalék mondjuk érezhetően hat de szerintem nem C vitamin minnél elöbb leakarom cserélni az olajat :)

Megosztás:

Szaszagsi ez a bontó aminek megadtad a számát hol van? Bp. ?

Mennyiért vesztegethet egy tőkét? Van lehetőség a válogatásra? :)

Bocs a sok kérdésért :oops:

Üdv!

A bontó tatabánya mellett van környén!

Válogatni biztos lehet de szerintem az életbe nem veszed észre hogy melyik jó melyik nem!!! :)

A kérdésekkel meg ne kimélj! :)

Megosztás:

Szerintem se vegyetek bontott hidrotőkét.

Itt vagyunk egy rahedli c20xe motorral, mindannyian szeretjük, de mindegyikben csörög a hidrotőke, sőt, én beszélgettem erről nem fórumosokkal is, azoknak is csörög.

Francért lenne jobb ami a bontóban van? Nem jobb, max egy picivel, te meg fizeted a vételárat, plusz egy csomó szerelési ktg-t és szervízanyagot!

UI: azok közül, akikkel beszéltem, egyenek sem csörgött, de az azért, mert újat vett.

A kérdés inkább: Gyárit, vagy utángyártottat?

Megosztás:

iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít!

Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :)

Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :)

Szerinem hatékony az adalék :)

Megosztás:

iqbéla : Ha pár másodrec amig cirreg akkor az adalék tutira segít!

Mióta beletöltöttem azóta sokkal rövidebb lett és tompább,halkabb a cirregés,kopogás megszünt! Pedig nekem az az 1 tőke iszonyú volt :)

Tegnap éjszaka megküldtem kimentem az autópályára 4-5000es fordulat 50Km......ma reggel beindítottam és nem is volt olyan vészes a kopogás majd cirregés....ahogy picit bemelegszik meg is szünik minden hang :)

Szerinem hatékony az adalék :)

ez melyik adalék???

és hol vetted meg hogyé???

Megosztás:

Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE

2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker)

Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :)

http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash

HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE

Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation.

Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil.

Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No.

300ml 1764 12 1009

Megosztás:

Ez a liqui-moly cég terméke : HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE

2900Ft és a Unix-Trade nél van. (XIII.ker)

Hozzá kell tölteni az olajhoz 300ml a flakon tartalma és az egészet bele kell csűrni :)

http://www.liqui-moly.com/web/lmhomeen.nsf...ges/index_flash

HYDRAULIC LIFTER ADDITIVE

Damps the noise produced by worn hydraulic lifters. Cleans valves and holes in the lifter and promotes optimum operation.

Operational area: Added to engine oil. For all petrol and Diesel engines with and without turbo-charging. Tested for compatibility with catalytic converters. Can be mixed with all commercially available engine oils. 300 ml is sufficient for up to 6 litres of engine oil.

Container Contents Pallet Unit Packaging Unit Part- No.

300ml 1764 12 1009

http://www.liqui-moly.hu/adalek/adalek.htm

magyar oldal nem egyszerübb?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.