zotya975 Elküldve December3, 2016 Elküldve December3, 2016 2 perce, Szabadij írta: Megszaglásztam,nem égett meg,igazándiból még a capuccino mennyisége sem változott.A kezelés közben nem melegedett túl a motor sem. A tiltás meg azért van szerintem,hogy felette már káros lenne a motorra nézve és szerintem egy kis tartalékot is tesz rá a gyártó,tehát ezt el kell viselnie. De mondjuk annyira berágatott ez a minden tökéletes és mégis szarakodás dolog,hogy az sem hatott volna meg ,ha a blokk oldalán kijöttek volna a hajtókarok,úgyis régen szereltem már egy jót... Ezt a nézetet eddíg egyedül én állítottam itt a fórumon, most már ketten vagyunk...
Petiref Elküldve December3, 2016 Elküldve December3, 2016 16 órája, Szabadij írta: Miért akarod a szerkezetet cserélni?Elég csak a görgőt,azt kb 5 papírból megúszod.A szerkezet ritkán megy szét. 5 órája, daykiller írta: Én is cseréltem már komplett feszítőt, de nem kellett volna, mivel csak a görgő ment szét. Azért cseréltem végül egybe, mert volt egy komplett tartalékba. Ami meg fent volt, az meg már láthatóan cserélt csapágyas volt, mivel csavarral volt összefogatva a görgő. Gyárilag ugye szegecselt. 16 órája, Petiref írta: Mások írták hogy hiába cserélték csak a görgőt utána végül az egész szerkezetet is ki kelett. Nem szeretnék feleslegese költeni. De persze ez relatív mert ha nincs baja a szerkezetnek akkor meg azt felesleges lecserélni.Az biztos hogy a görgő megviseltnek látszik (futófelületére gondolok) Karcos hosszanti csíkok vannak rajta. De holnap kiderül Köszönöm a segítségeket megvan a hiba és a zaj felelőse. Valóban a feszítőgörgő az. Maga a feszítő jónak tűnik illetve a szíj sem vészes. Szóval görgőt cserélek elsőnek aztán kiderül
gabor18118 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 Sziasztok! Szóval nekem az a problémám, hogy ha meleg a motor (90 fokot mutat a műszerfalon) akkor gázadásra elkezd rángatni és nem gyorsul. Az összes fokozatban így van bármilyen fordulaton. Hideg motornál nincs semmi gond. Mi lehet az oka ennek?
pszilaj Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 (edited) 9 perce, gabor18118 írta: Sziasztok! Szóval nekem az a problémám, hogy ha meleg a motor (90 fokot mutat a műszerfalon) akkor gázadásra elkezd rángatni és nem gyorsul. Az összes fokozatban így van bármilyen fordulaton. Hideg motornál nincs semmi gond. Mi lehet az oka ennek? Szerintem a kétvezetékes hőérzékelő egységet kellene kimérni elsőre. Mert lehet, hogy folyamatosan azt mutatja a vezérlőnek, hogy hideg a motor és a sok benzintől befullad... Vagy a lambda-szonda döglött, de azt meg sárga lámpával jelezné a vezérlő. üzemmeleg motornál 1-2száz Ohm ellenállásnak kell lennie. Hideg motornál meg több mega Ohmnak. Módosítva December15, 2016 : pszilaj
gabor18118 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 Köszi! Azt hol lehet megnézetni? Az számít hogy 1.4-es 16v 66kw? Ha jól tudom x14xe, az előző gazdája kiszedte a katalizátort.
pszilaj Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 1 órával ezelőtt, gabor18118 írta: Köszi! Azt hol lehet megnézetni? Az számít hogy 1.4-es 16v 66kw? Ha jól tudom x14xe, az előző gazdája kiszedte a katalizátort. A kunkori csőtől balra látszik a jeladó. A katalizátor nem érdekes, csak a vizsgánál... Itt vannak az ellenállás értékek: 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm
aholy Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 1 perc, pszilaj írta: A kunkori csőtől balra látszik a jeladó. A katalizátor nem érdekes, csak a vizsgánál... Itt vannak az ellenállás értékek: 100C ~ 180 Ohm 80C ~ 320 Ohm 60C ~ 650 Ohm 40C ~ 1.18 kOhm 20C ~ 2.45 kOhm 0C ~ 5.6 kOhm -10C ~ 9.45 kOhm -20C ~ 15 kOhm Már akinek
gabor18118 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 Köszi szépen! Akkor a lambdaszonda valószínűleg jó? Mert nem világít semmi a műszerfalon. Vagy próbáljam meg kihúzni a csatlakozóját és ha akkor sem világít a hibajelző lámpa akkor az is lehet a baj? Szép tiszta a motororja a kocsidnak, hogyan lehet ilyen tisztára mosni? :D bocsi a sok kérdésért.
wookie Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 A lambdaszonda működőképessége és a sárga lámpa között nincs összefüggés ezeknél a régi gépeknél, mert annyira buta a vezérlő, hogy nagyon későn veszi észre. Én többszáz kmt elmentem már több halott szondával is, és nem dobált rá hibalámpát. Bezzeg mikor a működőt kilőtt, arra azonnal. :D
zotya975 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 19 perce, wookie írta: A lambdaszonda működőképessége és a sárga lámpa között nincs összefüggés ezeknél a régi gépeknél, mert annyira buta a vezérlő, hogy nagyon későn veszi észre. Én többszáz kmt elmentem már több halott szondával is, és nem dobált rá hibalámpát. Bezzeg mikor a működőt kilőtt, arra azonnal. :D Amikor nagyon beszeszelek, tehát legalább 70% Etanol van benne akkor szokott néha hidegen szegény keverék hibakódot bedobni, de indulás után kialszik.
pszilaj Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, gabor18118 írta: Köszi szépen! Akkor a lambdaszonda valószínűleg jó? Mert nem világít semmi a műszerfalon. Vagy próbáljam meg kihúzni a csatlakozóját és ha akkor sem világít a hibajelző lámpa akkor az is lehet a baj? Szép tiszta a motororja a kocsidnak, hogyan lehet ilyen tisztára mosni? :D bocsi a sok kérdésért. Sajnos nem az én autóm, csak egy talált kép a netről... Az enyém nem csak sáros a földutaktól, de olajsáros a szivárgó olajtól... Módosítva December15, 2016 : pszilaj
gabor18118 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 Ja értem :D nekem sosem volt még szerintem takarítva. Egyébként most nem jelentkezett a probléma, pedig 20 percig mentem vele. Utána kihúztam a lambdaszondát és jelentkezett a hiba. Visszadugtam és megint semmi. Akkor koszos lehetett a csatija?
zotya975 Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 1 órával ezelőtt, gabor18118 írta: Ja értem :D nekem sosem volt még szerintem takarítva. Egyébként most nem jelentkezett a probléma, pedig 20 percig mentem vele. Utána kihúztam a lambdaszondát és jelentkezett a hiba. Visszadugtam és megint semmi. Akkor koszos lehetett a csatija? Akár kontakthiba is előfordul idősebb autónál.
Imike20 Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 Sziasztok! Kérdés olajnyomás ügyben ebben a hidegben soká alszik ki a lámpa 5-6 másodperc ez csak első indításnál van ha sokáignincs használva|! Megkérdeztem 3 ismerősöm akinek C20XE moci van benne náluk is hasonló a jelenség........ Olaj 10w40
zotya975 Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 1 órával ezelőtt, Imike20 írta: Sziasztok! Kérdés olajnyomás ügyben ebben a hidegben soká alszik ki a lámpa 5-6 másodperc ez csak első indításnál van ha sokáignincs használva|! Megkérdeztem 3 ismerősöm akinek C20XE moci van benne náluk is hasonló a jelenség........ Olaj 10w40 Legközelebbi olajcserekor ki lehet takarítani az olajpumpa visszacsapó szelepét, és az olajgombát, illetve a fészkét. Ha gyanú merül fel, lehet olajnyomást méretni, ha az jó akkor olajgomba csere, ha nem, akkor olajpumpa csere.
Imike20 Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 Olajgomba új! Nyáron cseréltem közben megnézem a kis szelepet is szép tiszta minden! Majd jövőhéten lesz mérve nyomás akkor minden kiderül!
zotya975 Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 4 perce, Imike20 írta: Olajgomba új! Nyáron cseréltem közben megnézem a kis szelepet is szép tiszta minden! Majd jövőhéten lesz mérve nyomás akkor minden kiderül! Nekem is viszonylag későn alszik el, talán úgy 2-3 másodperc múlva, a szelepet megnéztem az olajgombát még nem. De a vezérműtengelynél nem láttam kenéshiányból adódó berágódást, azt mondanám ha ott fent elég az olajnyomás akkor máshol is az.
petiww Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 6 órája, Imike20 írta: Sziasztok! Kérdés olajnyomás ügyben ebben a hidegben soká alszik ki a lámpa 5-6 másodperc ez csak első indításnál van ha sokáignincs használva|! Megkérdeztem 3 ismerősöm akinek C20XE moci van benne náluk is hasonló a jelenség........ Olaj 10w40 Próbáld meg 5w40-el, a miénk érezhetően könnyebben jár hidegen vele mert jobb a szivattyúzhatósága.
Razor01 Elküldve December18, 2016 Elküldve December18, 2016 Nekem is 4-5 mp, melegebb időbe 2-3mp, pedig a nyomás tökéletes, (2-2,5 bar melegen, alapjáraton), még lehet sok is. Szelepet én is kipucoltam, de nem is volt koszos. Nekem ugye van mérő is a műszerfalon, azon látnám, ha rossz lenne a szenzor, de az is jó. Sőt még az olajpumpa is csak 1 éves. Senki nem tudta megmondani még, hogy miért van... Ha nem terheled addig a motort akkor "elvileg" semmi baja nem lesz. 5w40-ben (ha nem eszi és jó a nyomás akkor esetleg 5w30?) lehet valami, mert most a nagyobb hidegekben szabályosan zümmög az olajpumpa, amíg meg nem melegszik kicsit az olaj.
zotya975 Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 11 órája, Razor01 írta: Nekem is 4-5 mp, melegebb időbe 2-3mp, pedig a nyomás tökéletes, (2-2,5 bar melegen, alapjáraton), még lehet sok is. Szelepet én is kipucoltam, de nem is volt koszos. Nekem ugye van mérő is a műszerfalon, azon látnám, ha rossz lenne a szenzor, de az is jó. Sőt még az olajpumpa is csak 1 éves. Senki nem tudta megmondani még, hogy miért van... Ha nem terheled addig a motort akkor "elvileg" semmi baja nem lesz. 5w40-ben (ha nem eszi és jó a nyomás akkor esetleg 5w30?) lehet valami, mert most a nagyobb hidegekben szabályosan zümmög az olajpumpa, amíg meg nem melegszik kicsit az olaj. Olajnyomás mérő? Hogyan-merre-milyen-hova? 1
Bundee Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 46 perce, zotya975 írta: Olajnyomás mérő? Hogyan-merre-milyen-hova? Nekem is van bibí
Razor01 Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Olajnyomás mérő? Hogyan-merre-milyen-hova? Nem Astra De a motor alkatrészek nagyrésze megyegyezik. (F Astrahoz kaptam a pumpát, de a rugó a szelephez 1.4esé stb) Amúgy csak néha benézek ide hátha tudok segíteni valakinek, én is kaptam segítséget itt (Az aláírásban ott a szekér, mobilról nem látszik... ) Módosítva December19, 2016 : Razor01
zotya975 Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 1 óra, Razor01 írta: Nem Astra De a motor alkatrészek nagyrésze megyegyezik. (F Astrahoz kaptam a pumpát, de a rugó a szelephez 1.4esé stb) Amúgy csak néha benézek ide hátha tudok segíteni valakinek, én is kaptam segítséget itt (Az aláírásban ott a szekér, mobilról nem látszik... ) Ja igen persze...
Imike20 Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 Holnap érkezik a Lincos olajnyomás mérő! És kiderül mennyi az annyi! Mást nem tudok tenni! Illetve Olaj csere lesz másfajta szűrő! Ami a pumpába van kis szelep lehet venni újonnan ... ?
zotya975 Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 10 órája, Imike20 írta: Holnap érkezik a Lincos olajnyomás mérő! És kiderül mennyi az annyi! Mást nem tudok tenni! Illetve Olaj csere lesz másfajta szűrő! Ami a pumpába van kis szelep lehet venni újonnan ... ? Lehet, de szerintem az nem romlik el, hacsak a rugó nem törik el benne.
Recommended Posts