Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Automata váltó topic átnevezve, ezentúl Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Sebességváltó néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Az ellopot Coupénak kiemelt téma a Hírek rovatban, így megjelenik a főoldalon is. Astra G technikai topikból hozzászólások átemelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Osceola írt egy ellopott autóról kecskemét chat topicban. Átraktam a hírekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Hardware > "HW Problémák" téma ez követően "Hardware - CHAT" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Találkozók-rendezvények > Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "A Mediterrán "szekció" találkozói" téma hozzászólásai átekerültek a MOTE klubok > Mediterran > "Chat" témába és előbbi téma törlésre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Találkozók-rendezvények > Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "A Mediterrán "szekció" találkozói" téma hozzászólásai átekerültek a MOTE klubok > Mediterran > "Chat" témába és előbbi téma törlésre került. Észrevettük és köszönjük! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > "Toyota Celica" téma ezt követően "Toyota" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Pista javaslatára konkurens márkákban létrehoztam egy Erőgépek topicot. Egyrészt, hogy a saját őrültségeim egy helyen legyenek, másrészt, hogy ne más topicot offoljak szét, ha valamiről véletlenül traktor jutna eszembe. Bár kicsit mókás az elhelyezés, mert egy traktor mikor konkurense egy Opelnak? Mondjuk a Porsche is gyártott traktort, a Lamborgini pedig traktorból nőtte ki magát. Na tessék, ezek miatt van létjogosultsága ennek a topicnak, megmentek másokat az ilyen agymenéstől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Manta > "X" téma ezt követően "Chat" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Lincshangulat alakult ki a névváltoztatás következtében, ezért a mai napon a topic neve visszaváltozott X-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Lincshangulat alakult ki a névváltoztatás következtében, ezért a mai napon a topic neve visszaváltozott X-re. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Opel Club, Budapest > "Kérdések - válaszok" téma kapott egy témaleírást, a további félreértések elkerülése végett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 A Debreceni villámtalik témáról levettem a kiemelt jelzőt. A tavalyi nagy találkozónál volt aktuális, azóta úgymaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Az Adok-veszek-cserélek > Keresek... topikokat egy kicsit átrendeztem: Egy-két témát összevontam, és néhányat átneveztem az egységesítés érdekében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Az Astra F topicban átneveztem 4 altopicot, mert felesleges elé az Astra F megjelölés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Dáwid felhívta a figyelmemet, hogy az Astra F-ben 2 db riasztó topic van. Ezért összevontam azokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 új rendszer mától az "Adok-veszek-cserélek" topicban, így pár korábbi téma törlésre, mások áthelyezésre kerültek a hozzászólásokkal egyetemben, pár speciális esettől eltekintve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Manta, Calibra és a Sportos Opelek témakör összevonva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Corsa-Tigra-Adam téma kiegészítve az Agilával. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Téma átalakítások: Meriva, Zafira, Sintra, Combo Tour -folyamatban Téma összevonás: Omega <<-- >> Rekord - Commodore - Senator - Monza Megszűnt az "Opel 4x4 és terepjáró" és a "Vivaro / Movano" mai naptól: Antara / Mokka -Frontera / Monterey - Vivaro / Movano / Campo Több Gy.I.K témakör létrehozásra került. (Astra, H, Corsák, Vectrák, stb) ezekben a tartalom feltöltés alatt. Kis türelmet kérjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február1, 2016 Megoszt Elküldve Február1, 2016 Sajnos a mai nappal, az Opel Club, Budapest (MOTE) és az Opel Club, Kecskemét (MOTE) inaktivitás és taglétszám csökkenés miatt megszűntek! Így a klubok témai, topikjai az archívumba kerültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts