mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Budapesti régió" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >" Lurdy mini talik" Új fellelhetősége : Opel Club, Budapest - http://budapest.opelclub.hu Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >" Kecskeméti régió" Új fellelhetősége : Opel Club, Kecskemét - http://kecskemet.opelclub.hu Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >"Baranya ill. Dél-dunántúl?" Új fellelhetősége : Mediterrán szekció Valamint a Opel Club, Budapest - http://budapest.opelclub.hu > " Chat - Budapest" esetén a téma új elnevezése : " Budapest és környéke -CHAT" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 A "Rekord-Senator" topic "Rekord-Commodore-Senator" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Korcsolya, mint olyan..." Az új témát npasi hozta létre. Az ő és Tom hozzászólása ezt követően a Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Korizás" témában él tovább, amelybe belolvadt a "Korcsolya, mint olyan...". Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Bocs, elnéztem. Pedig annyira néztem, van-e ilyen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Bocs, elnéztem. Pedig annyira néztem, van-e ilyen... :) Semmi gond, sok a téma és mivel rég nem írt a korizásba hozzászólást senki, áttolódott a második oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 A 6 legaktívabb dízelessel megegyeztünk, és kérésükre nyitottam a társalgóban egy dízeles chat topicot. Cserébe azt kérjük, hogy a technikai részben levő dízel topic innentől kezdve, csak technikai hozzászólást és kérdést tartalmazzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Minden egyéb találkozó, rendezvény > "Rakparti Szlalomparty" Az új témát hemi hozta létre. Fenti téma beleolvadt a Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Rakparti Szlalomparty"-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Minden egyéb találkozó, rendezvény > "II. Rainbow Hóvirág rally 2006.03.19." Az új témát gsi.tamás hozta létre Egybeolvadt a Minden ami sport > "Opel16v Racing Team" témával. Annyi változtatással, hogy opel16v egy hozzászólása törölve lett, mert a másik témára utalt és ami már nem elérhető, hiszen a két témábó lett egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Mivel a konkurens márkák/VOLKSWAGEN persztízsmárka v. népautó? címe nem felelt meg teljesen a témában szereplő hozzászólásoknak, pontosabban a beszélgetés nem mindig erről történt, azért átneveztem egy álltalános témakörnek.Így elkerülendő akár Speedel, akár Bazs kollégával az értelmetlen vitákat. Lehet beszélgetni a márkáról, kötetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 magyarítottam (a magyar nyelvű fórumon) a Speed által létrehozott téma címét Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 magyarítottam (a magyar nyelvű fórumon) a Speed által létrehozott téma címét Én meg át is helyeztem, mert nemkicsi buli lesz akkor. Szervezés alatt............... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...20entry203654 ez a topik szerintem nem jó helyen van. vagy az egyéb talik, vagy a budapesti szekcio topikba jobb lenne szerintem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Moderálás > "Kérések, kérdések az adminokhoz!" téma áthelyzésre került a "Kérdések, kritikák és észrevételek" topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Moderálás > "Újak létrehozása" téma beleolvadt a Moderálás > "Téma áthelyezés / átnevezés" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Moderálás > "Kérés a hozzászólás törlésére/áthelyezésére/zárolására" téma beleolvadt a "Kérés a moderátorokhoz!" témába. Egy, témanyitó hozzászólás nem lett áthelyezve, amit uhuhu ejtett meg és taralma : "Ilyen még nem volt." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A "Keresek/Vectra A-t", valamint a "Keresek/Vectra A alkatrészt" topicok összevonásra kerültek. Ezentúl keresek Vectra A-t és / vagy alkatrész címmel él tovább a téma. A „Keresek/Corsa B-hez ültető rugót keresek”, a „Keresek /Corsa B GSI”, és a Keresek /Corsa B GSI-t. topicok összevonásra kerültek. Ezentúl ”Keresek/Corsa B-t, GSI-t, és / vagy alkatrészt” néven él tovább. A „Keresek/ calibrához” topic törlésre került. Ezentúl a ”Keresek/ Calibra -t és / vagy alkatrészt” topic szolgál a téma folytatására. A régi hsz-ok is oda lettek áthelyezve. A „Keresek/ manta kasztni” topic törlésre került. Ezentúl a ”Keresek/ MANTA alkatrész” topic szolgál a téma folytatására. A régi hsz-ok is oda lettek áthelyezve. A „Keresek/ LCD Tacho....”, és a „Keresek/ Műszerfal Gsi Astrába” topic összevonásra, és törlésre került. Ezentúl a ”Keresek/Műszerfal” topic szolgál a téma folytatására. A régi hsz-ok is oda lettek áthelyezve. A „Keresek/ Veterán alkatrész”, és a „Keresek/ Veterán Opelt keresek” topic összevonásra került. Ezentúl a ”Keresek/Veterán Opelt, és / vagy alkatrészt” topic szolgál a téma folytatására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Kérésre, "konzultáció" után Téli felkészítés, avagy, hogyan készítsük fel autóinkat a télre címmel új topik létrehozva. Amennyiben igény mutatkozik rá, illetve szükséges, akkor összemosódhatna a téli gumis topikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 "Frontera, Campo, 4x4" topik "Opel terepjárók + 4x4" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Mivel két Külföldi találkozós topic is volt ezért összevonásra kerültek. Egy topic-ként él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 ScatMan kérésére az általa létrehozott PÜF-PAF, azaz hol, mit ne vegyetek... topic áthelyezésre került. A továbbiakban a társalgóban lesz fellelhető pontosan itt. Mivel a téma az eredeti helyén is ott volt hagyva, csak zárt állapotban, ezért okozhatta, hogy az új helyen beírt hsz. miatt olvasatlanként jelölte meg a fórum. Eredeti téma törölve (2007-03-30-án), remélhetőleg a fenti probléma is megszünt ezzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 A (MOTE, MVOK Évnyitó 2007.május 5. Budapest) téma kiemelését visszavettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Hic nyitott egy CarPc témát a Tuning részben. Az eddig ebben a témakörben született hozzászólásokat áthelyeztem a topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 A Vau topikot átneveztem Házi kedvenceink-re, mivel jogosnak tartottam az észrevételét RTominak a topikban elhangzottakról. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Technika- F astra- Fék topik újra megnyitva. Lássuk, mennyire van rá igény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Pár hozzászólást nem kecskeméti chatbe valónak ítéltem meg, ezért áthelyeztem egy nem látható topicba. Az érintettekkel beszéltünk a dologról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts