hemi Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 Az adott téma pl jobban illik egy másik topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2004 A G ASTRA OPTIKAI-TUNING téma áthelyezésre került! Eddig a G Astra gondokban volt megtalálható, mostantól a TUNING topicban lesz. http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=50 Hozzászólás nem veszetttt el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Az eladó autókból lett eladó járművek, így tudja a pofa a robogóját is eladni. Adok veszekben lett állás A társalgóban a scifit kicsit fellendítettem. A technika rovatban: konkurrens márkák. Ha jobb helyet tudsz rakd át. A manta nevú júzernek meg adtam még egy tonna felügyelnivalót, mer' szorgos gyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 :shock: meg is vagyo zavarodva rendesen :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 A kérdezd a vezetőséget topic-ban Omega TD és Hemi beszélgetése adta az ötletet, hogy létrehozzak egy Tippek-trükkök találkozószervezőknek c. témát, amely talán felbátoríthatja a leendő taliszervezőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 A "Na csá" nevű szálat ellvartam és lezárva beletettem a társalgóba. Bár lehet, hogy törölni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus23, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2004 Egy jóember a Társalkodó Chat fórumrészben hirdeti az alkatrészeit. Kéretik törölni.......... vagy áthelyezni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus23, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2004 Hogy Te milyen szőrösszívű vagy, Ákos :D Mondjuk igazad van, na de akkor is :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 A Klubinformációkban a MOTE-val kapcsoltban készült pár hozzászólás ami nem oda való. Azért, áthelyeztem a Az Anyazás magasfokon... témakörbe, Opeles vitaklub néven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Laczika weboldal ajánlása bekerült az Opeles weboldalak> "Magyar weboldalak" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"MMMH" téma + a nem off jellegű hozzászólások áthelyezve : Társalgó -Chat>"MMMH" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Opel16v szponzorkeresésének új topikot nyitottam, mert sok lenne az autósport-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Amúgy lehetne valahol egy LPG topic is, ilyenek érdekelnének benne mint: - melyik külföldi országban lehet a mi rendszerünkkel tankolni, - meg ez a Gázosolaj hab téma, ki mikor tapasztalja (hogy jó sok tapasztalás legyen fölvezetve, - ki hol vette a spéci gázosolaját, - hol melyik szaki a tuti, mert tényleg ért Ő hozzá. - meg ami még nem jut eszembe. ha más is egyet ért köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 kérésed parancs :!: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=50255#50255 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Átneveztem egy két topikot az Általános műszaki problémák témakörbe... Mivel a nemklubtag nem tud topikot nyitni, igy megadjuk neki a lehetőséget, hogy jó helyre irja be a baját.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Minden egyéb találkozó, rendezvény-ből átkerült a Társalgó -Chat-be, az "Autósport". Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Astra G-H -> Autóápolás átkerült a "TUNING" részbe, mert a téma általánosabb annál, hogy egy tiípuson belül beszéljünk róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Konkurens márkák/Renault Twingo topikot átneveztem Renault-ra, így fér oda más is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Keresek...>"senator" Az új témát Karesz hozta létre. Hozzászólása módosítva, ezt követően "....Senator alkatrészt" néven él tovább a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Ákos "ez meg mi" kérdést hordozó témáját áthelyeztem a B Vectrából a C Vectrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Ákos "ez meg mi" kérdést hordozó témáját áthelyeztem a B Vectrából a C Vectrába ÚÚÚÚÚÚÚ bázzzzz...... :shock: rossz helyre raktam??? mostanában sokat hibázok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 ÚÚÚÚÚÚÚ bázzzzz...... :shock: rossz helyre raktam??? mostanában sokat hibázok... :lol: nem hagyott az asszony pihenni a nyaraláskor? :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Greggel gatyába ráztuk a veterán részt itt: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 "Astra G-H" topicból, "Astra G" lett. A fent említett topicból az "Astra H" téma átkerült az újonnan létrehozott "Astra H" topicba és "Egyéb csevegés" néven él tovább, szintén átkerült a "H elektronikák" és " Elektronikák, elketromos kérdések" néven lesz fellelhető ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 "Kérdések-válaszok a MOTE-val kapcsolatban" némi elnevezésben megejtett módosítást követően "Kérdések-válaszok a MOTE, MVOK kapcsán" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts