hemi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Amiről Én tudlak tájékoztatni: 5db Nyaralóház van még, ami ügye 2+3 fösek. Arról nem tudok nyilatkozni kinél van még hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Gyorsan foglaltam egy faházat, de csak egy éjszakára, mert a gyerekekkel nem tudunk többet maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Gyorsan foglaltam egy faházat, de csak egy éjszakára, mert a gyerekekkel nem tudunk többet maradni. OK:) Teljesen érthető:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 hátde vazzz....ki jelentkezett itt először házba? ;) vagy már ki is túrnátok az öreget suhancok? :rolleyes: én sátorban nemalszom, nekem ágy kell meg hidegmelegvíz <_< Milyen öreget??? Pisis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Van még valahol 2 hely egy igazi nyugdíjasnak?? Nem sátorhelyre gondoltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Van még valahol 2 hely egy igazi nyugdíjasnak?? Nem sátorhelyre gondoltam.... http://www.aranyalkony.hu/ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 http://www.aranyalkony.hu/ :rolleyes: De Gabi! "A lenyugvó napnak is van ereje" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 A sikeres ON-LINE foglaláson elfogytak a faházak! A mai naptól már csak sátorra lehet ON-LINE foglalást rögzíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 A sikeres ON-LINE foglaláson elfogytak a faházak! A mai naptól már csak sátorra lehet ON-LINE foglalást rögzíteni! Hogy egy kicsit bonyolítsam a dolgokat <_< : Aki kocsiban alszik, mert olyan tágas a csomagtartója, annak mennyibe kerül a szállás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Szerintem ugyanaz az eset, mint a sátor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Szerintem ugyanaz az eset, mint a sátor :rolleyes: Így van. Annak is sátort kell ON-LINE foglalni, vagy a helyszínen rendezni az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Így van. Annak is sátort kell ON-LINE foglalni, vagy a helyszínen rendezni az egészet. :rolleyes: Köszi az infót! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Úgy nézz ki lesznek még faházak:) Amint tudok konkrétat jelzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Úgy nézz ki lesznek még faházak:) Amint tudok konkrétat jelzem Barterban építünk még párat? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 És mikor lehet megtudni, ki kapott faházat? Mert ugye elvileg aki két éjszakát foglal annak elsőbbsége van az egy éjszakásokkal szemben, akik csak aug. elején tudják meg mi a helyzet. Vagyis kérdezném, hogy nekünk jutott faház, vagy a pluszból jut-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mindenki megkapta aki eddig regisztrált. A héten értesítek mindenkit. Új szállás lehetőségekről is tájékoztatás nem sokára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 VÁLTOZÁS! Új szállás lehetőségek : 2db nyaralóház 2+3 ágyas (u.a mint eddig) 1db panzió szállás 2 ágyas, WC-vel, zuhanyzóval. 3db Faház 4 ágyas (a rendszvény helyszíntől 100 méterre) Kiegésztve, pontosítva 18:34 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Minden ON-LINE jelentkezőt e-mailban értesítetem a megfelelő információkról. Itt is jelezném. Az általunk küldött regisztrációs emailban sajnos hibásan szerepelt az utalandó számlaszám. A rendezvény részvételi díját,(belépõdíj + szállás),legkésõbb 2007. augusztus 03.-ig, a következő, már helyes számlaszámra: Erste Bank: 11600006-00000000-22304285 , Bebesi Kornél kell befizetni. A megjegyzés rovatba írd : Blitz-Weekend és a polgári neved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Sziasztok! Szállásfoglalással kapcsolatosan szeretném kérdezni, milyen lehetőségek vannak még, és ezek mennyibe kerülnek, illetve milyen úton-módon lehetséges a foglalás. A Coupe Klubból eddig olybá tűnik 8 autóval megyünk, sajnos azt hogy hány fő, még nem tudjuk, de már informálódok ezügyben Köszi előre is a választ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Sátor lehetőség és a helyszínen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Sátor lehetőség és a helyszínen. már csak sátor van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Szállásfoglalással kapcsolatosan szeretném kérdezni, milyen lehetőségek vannak még, és ezek mennyibe kerülnek, illetve milyen úton-módon lehetséges a foglalás. Hetek óta kint van információ a www.blitz-weekend.hu oldalon. Árak, foglalás, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 már csak sátor van? <_< Mást írtam volna? :rolleyes: Kérlek nézd meg a www.blitz-weekend.hu oldalt. Az On-Line foglalás már befejeződött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mást írtam volna? :rolleyes: Kérlek nézd meg a www.blitz-weekend.hu oldalt. Az On-Line foglalás már befejeződött. Az értem én is hogy online nem lehet, meg hogy kint van az oldalon, de sátorhely van még, vagy elfogyott az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 A következőt írtam "Sátor lehetőség és a helyszínen." Azt szeretem volna evvel leírni, hogy sátoros szállás lehetőség van és a találkozó ideje alatt a helyszínen lehet /kell jelentkezni. Ha nem ok, neki futhatok még:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts