hemi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 "Ákiék" pontosan kit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 "Ákiék" pontosan kit takar? Uhuhu Ákit Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Értem. Jelenleg szabin van. Majd megkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Már én is elutaltam apénzt Moor16V-nek majd ő utalja egyben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 ok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Én is meghirdetnék még egy szabad helyet nálunk a 2+2 ágyasban. Mellettem lenne még 1 hely. Sajnos úgy jött ki, hogy Bebida nem tud ott lenni. :) Akit érdekel, írjon PÜ-t, vagy hívjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Én is meghirdetnék még egy szabad helyet nálunk a 2+2 ágyasban. Mellettem lenne még 1 hely. Sajnos úgy jött ki, hogy Bebida nem tud ott lenni. B) Akit érdekel, írjon PÜ-t, vagy hívjon! én rámozdulnék, ha lehet 1 napig tartsd fenn nekem pls még nem látom tisztán, hogy lesz e helyem Balázskáéknál, de rákérdzek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Redi bazz...a check kontroll... :) Nem lepődnék meg ha csak olyannyira szerveznéd túl, hogy pont csak sátorhely maradjon neked a végén... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 vigyázni kell....a sátorban alvás nemvicc :) :omg: :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Ezért kell a kocsiban aludni! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 én rámozdulnék, ha lehet 1 napig tartsd fenn nekem pls még nem látom tisztán, hogy lesz e helyem Balázskáéknál, de rákérdzek :) Ok, még amúgy sem érdeklődött senki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Na ma végre volt időm utalni. Utalva sajátunk meg rtomiéké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Én meg azon agyaltam, hogy csak csöveznék a Pééknél, mert egy kétágyas szobában tuti elfér még egy hálózsák, vagy matrac. ebben az esetben mennyit kellene fizetni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2007 Én meg azon agyaltam, hogy csak csöveznék a Pééknél, mert egy kétágyas szobában tuti elfér még egy hálózsák, vagy matrac. ebben az esetben mennyit kellene fizetni? :) nekünk sokat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Én meg azon agyaltam, hogy csak csöveznék a Pééknél, mert egy kétágyas szobában tuti elfér még egy hálózsák, vagy matrac. ebben az esetben mennyit kellene fizetni? :) Ne mán.... ez most komoly? A sátor 4200 Ft ... A házak és a szobák fix személyesek. Nem szeretnék minden házat átkuttani, hogy van -e potyázóB) Mert nem erre koncentrálnék. Azok akik fizetnek, azoktól úgy is befogok kérni egy korrekt szoba / ház beosztást. Az IFA-hoz kellenek adatok és az így előre összegyűjtött adatok segítik a gördülékeny átvételt, tanulva a tavalyi káoszból:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Azért elképzeltem az arcokat, ahogy éjszaka egyszer csak: "Skacok, mindenki az ágy alá, meg a szekrénybeeeeeee...jön Hemi szobát ellenőrizniiiiii...." Mondjuk elképzeltem Piiistát, Darkot egy ilyen ágy alatt bújdokolni.... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Mondjuk elképzeltem Piiistát, Darkot egy ilyen ágy alatt bújdokolni.... :) B) Látom unatkozol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Piiista jól érzi magát a szekrényben, ezt már tudjuk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Zánkaaaaaaa rulez! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Sajnálom, de lehúzták a hó végi szabinkat, és nem tudunk menni Blitz Weekendre. Pedig nagyon készültünk rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én is sajnálom. OK, akkor meg probálom eladni a pár lemondott szállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Több visszamondás is érkezett a szállásfoglalás kapcsán. Így újra vannak szabad helyeink! Következőek: 3 ágyas panzió szoba. Ami klubtag esetén 21.000 Ft, nem tag esetén pedig 28.800 Ft/2fő/2éj a rendezvény teljes idejére tehát 2 éjszakára 2 főnek. Ebből van 1db Jelentkezni lehet : hemi@opelklub.hu Javítva: 2007.08.01. Már elfogyott 2 ágyás. 1db 3 ágyas van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Izé. Szeretnék akkor jelentkezni az egyik 2 ágyasra. Mégiscsak komfortosabb, mint a sátor. :) Küldök mail-t is Hemi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nálam még mindig van egy szabad hely, a 2+2-es faházban eddig csak 3-an vagyunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Sziasztok! Köszönöm szépen hogy gondoltatok ránk, de van szállásunk már. Stikában intéztünk egyet B) A nagylökhárítós kékasztrás Andrisékkal leszünk egy faházban. Viszont: Sajnos Ők nem klubtagok. Ők 19.200 at utaltak. Viszont mi mind a ketten klubtagok vagyunk, és helyettünk is tévedésből a nemklubtagi ár lett elutalva. Vissza lehet kapni ezt az összeget valahogy??? Köszönöm szépen .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts