Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Hemi! Akkor faház már nincs csak sátor??? Van hely a sátornak vagy az már nincs? <_< :rolleyes: ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 :rolleyes: Sátornak hely, sátrat nem tudunk biztosítani. A sátorhely, melyet a rendezvény ideje alatt a helyszínen lehet rendezni. A díj tartalmazza a részvételt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 <_< Sátornak hely, sátrat nem tudunk biztosítani. A sátorhely, melyet a rendezvény ideje alatt a helyszínen lehet rendezni. A díj tartalmazza a részvételt is. Na ne ilyen gyorsan... :rolleyes: Ha jól értem, faház már nem nincsen van, viszont faházat a helyszínen bárki építhet, kivéve a sátor mert arra amúgy is van mód. Viszont ha sátorhely nincsen, de faházat építeni nem van, akkor ha le, akkor most igen vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Látom gyógyulsz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Akkor én kérnék egy pisztáciát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nemrég kaptam mailt, hogy nem az opelklub, hanem Bkori számlájára kell utalni a szállás díját. Ezzel nincs is semmi baj, még nem utaltam. Most szeretnék utalni, viszont lenne egy kérdésem: az első jelentkezést visszagigazoló mailben még 28000 ft szerepelt, azaz 2 éjszaka 4 MOTE klubtagnak 2+2 fős apartman házban, most pedig 35, azaz 5 MOTE klubtag ára... Azt szeretném kérdezni, hogy akkor 5 fős faház jutott nekünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Nemrég kaptam mailt, hogy nem az opelklub, hanem Bkori számlájára kell utalni a szállás díját. Ezzel nincs is semmi baj, még nem utaltam. Most szeretnék utalni, viszont lenne egy kérdésem: az első jelentkezést visszagigazoló mailben még 28000 ft szerepelt, azaz 2 éjszaka 4 MOTE klubtagnak 2+2 fős apartman házban, most pedig 35, azaz 5 MOTE klubtag ára... Azt szeretném kérdezni, hogy akkor 5 fős faház jutott nekünk? Várjunk akkor még, amíg Hemi leellenőrzi az adatbázisban. Nem tudom, hogy otthonról meg tudja-e ezt nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nemrég kaptam mailt, hogy nem az opelklub, hanem Bkori számlájára kell utalni a szállás díját. Ezzel nincs is semmi baj, még nem utaltam. Most szeretnék utalni, viszont lenne egy kérdésem: az első jelentkezést visszagigazoló mailben még 28000 ft szerepelt, azaz 2 éjszaka 4 MOTE klubtagnak 2+2 fős apartman házban, most pedig 35, azaz 5 MOTE klubtag ára... Azt szeretném kérdezni, hogy akkor 5 fős faház jutott nekünk? Ne haragudj. Téves volt. Az a napom nem kicsit volt zavaros.... Tehát 28.000 Ft és a Kornél számlájára. Köszi az észrevételt és ne haragudj! ------ @Kori, megtudom nézni:) Tudod WinSCP rulz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ne haragudj. Téves volt. Az a napom nem kicsit volt zavaros.... Tehát 28.000 Ft és a Kornél számlájára. Köszi az észrevételt és ne haragudj! Köszi, már utaltam is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Köszi, már utaltam is... Örülök hogy megoldódott! Valakinek van ismeretsége a Hungarian GSi Devils Clubból? Esetleg valaki tag ott? Jönnek a Blitzre? Többet nem kérdezek, köszi előre is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ismerünk onnan 1-2embert....Szerintem ők sátorozni fognak,tavaly is azt tették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ismerünk onnan 1-2embert....Szerintem ők sátorozni fognak,tavaly is azt tették. Beírtam a gsi devils fórumba a részletes programot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Beírtam a gsi devils fórumba a részletes programot. Köszi!! Ez jó ötlet! Frankó az avatarod!! :) B) Főnixtuning linket találtam az oldalukon esetleg lejöhetnének kiállítónak, ehhez kerestem ismeretséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Köszi!! Ez jó ötlet! Frankó az avatarod!! :) :omg: Főnixtuning linket találtam az oldalukon esetleg lejöhetnének kiállítónak, ehhez kerestem ismeretséget. köszi :) Szerintem azok csak ott vannak,nem hiszem hogy támogatná őket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 a héten én is utalom a pénzt. a számlaszámot elküldenétek nekem please mert véletlen kitöröltem az üzikből :) thx. összeget tudom 4 fő apartman 28ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 a héten én is utalom a pénzt. a számlaszámot elküldenétek nekem please mert véletlen kitöröltem az üzikből :) thx. összeget tudom 4 fő apartman 28ezer. Minden ON-LINE jelentkezőt e-mailban értesítetem a megfelelő információkról. Itt is jelezném. Az általunk küldött regisztrációs emailban sajnos hibásan szerepelt az utalandó számlaszám. A rendezvény részvételi díját,(belépõdíj + szállás),legkésõbb 2007. augusztus 03.-ig, a következő, már helyes számlaszámra: Erste Bank: 11600006-00000000-22304285 , Bebesi Kornél kell befizetni. A megjegyzés rovatba írd : Blitz-Weekend és a polgári neved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2007 :) B) de buta vagyok thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Köszi, már utaltam is... Ma reggel megjött! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Ma reggel megjött! B) Te! Végén kiderül hogy nem is gerincműtét volt, hanem nővé operáltak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Te! Végén kiderül hogy nem is gerincműtét volt, hanem nővé operáltak? B) Megegyeztünk, hogy nem mondod el senkinek!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Megegyeztünk, hogy nem mondod el senkinek!!! :) Nem is tutttam... :omg: De ugye nem azért hogy a kedvemben járj? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Nem vóna nekem egy hely rendes faházban valakinél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Megegyeztünk, hogy nem mondod el senkinek!!! :) Ne reménykedj, korban nem illesz a sorba Gabinál. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Van egy 2ágyas panzió szobánk még. Ami 14.000 Ft a rendezvény teljes idejére tehát 2 éjszakára 2 főnek. Akit érdekel kérem PÜ-ben jelentkezzen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Van egy 2ágyas panzió szobánk még. Ami 14.000 Ft a rendezvény teljes idejére tehát 2 éjszakára 2 főnek. Akit érdekel kérem PÜ-ben jelentkezzen. Ákiék mondták hogy nem jutott nekik hely... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts