Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Amiről Én tudlak tájékoztatni: 5db Nyaralóház van még, ami ügye 2+3 fösek.

Arról nem tudok nyilatkozni kinél van még hely.

• Hozzászólások 132
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gyorsan foglaltam egy faházat, de csak egy éjszakára, mert a gyerekekkel nem tudunk többet maradni.

OK:) Teljesen érthető:rolleyes:

Elküldve
hátde vazzz....ki jelentkezett itt először házba? ;)

vagy már ki is túrnátok az öreget suhancok? :rolleyes:

én sátorban nemalszom, nekem ágy kell meg hidegmelegvíz <_<

Milyen öreget??? Pisis...

• 2 weeks later...
Elküldve
A sikeres ON-LINE foglaláson elfogytak a faházak! A mai naptól már csak sátorra lehet ON-LINE foglalást rögzíteni!

Hogy egy kicsit bonyolítsam a dolgokat <_< :

Aki kocsiban alszik, mert olyan tágas a csomagtartója, annak mennyibe kerül a szállás? :rolleyes:

Elküldve
Szerintem ugyanaz az eset, mint a sátor :rolleyes:

Így van. Annak is sátort kell ON-LINE foglalni, vagy a helyszínen rendezni az egészet.

Elküldve

És mikor lehet megtudni, ki kapott faházat? Mert ugye elvileg aki két éjszakát foglal annak elsőbbsége van az egy éjszakásokkal szemben, akik csak aug. elején tudják meg mi a helyzet. Vagyis kérdezném, hogy nekünk jutott faház, vagy a pluszból jut-e?

Elküldve

Mindenki megkapta aki eddig regisztrált. A héten értesítek mindenkit.

Új szállás lehetőségekről is tájékoztatás nem sokára.

Elküldve

VÁLTOZÁS!

Új szállás lehetőségek :

2db nyaralóház 2+3 ágyas (u.a mint eddig)

1db panzió szállás 2 ágyas, WC-vel, zuhanyzóval.

3db Faház 4 ágyas (a rendszvény helyszíntől 100 méterre)

Kiegésztve, pontosítva 18:34

• 2 weeks later...
Elküldve

Minden ON-LINE jelentkezőt e-mailban értesítetem a megfelelő információkról.

Itt is jelezném. Az általunk küldött regisztrációs emailban sajnos hibásan szerepelt az utalandó számlaszám.

A rendezvény részvételi díját,(belépõdíj + szállás),legkésõbb 2007. augusztus 03.-ig, a következő, már helyes számlaszámra:

Erste Bank: 11600006-00000000-22304285 , Bebesi Kornél kell befizetni.

A megjegyzés rovatba írd : Blitz-Weekend és a polgári neved.

Elküldve

Sziasztok!

Szállásfoglalással kapcsolatosan szeretném kérdezni, milyen lehetőségek vannak még, és ezek mennyibe kerülnek, illetve milyen úton-módon lehetséges a foglalás.

A Coupe Klubból eddig olybá tűnik 8 autóval megyünk, sajnos azt hogy hány fő, még nem tudjuk, de már informálódok ezügyben

Köszi előre is a választ! :rolleyes:

Elküldve
Szállásfoglalással kapcsolatosan szeretném kérdezni, milyen lehetőségek vannak még, és ezek mennyibe kerülnek, illetve milyen úton-módon lehetséges a foglalás.

Hetek óta kint van információ a www.blitz-weekend.hu oldalon. Árak, foglalás, stb.

Elküldve
már csak sátor van? <_<

Mást írtam volna? :rolleyes:

Kérlek nézd meg a www.blitz-weekend.hu oldalt. Az On-Line foglalás már befejeződött.

Elküldve
Mást írtam volna? :rolleyes:

Kérlek nézd meg a www.blitz-weekend.hu oldalt. Az On-Line foglalás már befejeződött.

Az értem én is hogy online nem lehet, meg hogy kint van az oldalon, de sátorhely van még, vagy elfogyott az is?

Elküldve

A következőt írtam "Sátor lehetőség és a helyszínen."

Azt szeretem volna evvel leírni, hogy sátoros szállás lehetőség van és a találkozó ideje alatt a helyszínen lehet /kell jelentkezni.

Ha nem ok, neki futhatok még:)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.