rtomi Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Ja foglaltunk egy apartmant, de a másik szoba 2 főnek még kiadó!!! Jelentkezőket várom. Ha a GéjesiTomiéknak nem kell akkor mi Bogival lestipistopiznánk azt a másik szobát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 OK addig akkor várok. Nem élnénk a lehetőséggel köszönjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Nem élnénk a lehetőséggel köszönjük! Mi élnénk vele,ha lehet. :rolleyes: Addigra kigyógyulok a horkolásból. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Szóval 1 nyaralót foglaltam, itt egy hely Redinek fenntartva (meg majd ő utalja a nagy zsééét), így 3 hely van még szabadon :rolleyes: Mélykék? FutóÚr? Gelko? Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Szóval 1 nyaralót foglaltam, itt egy hely Redinek fenntartva (meg majd ő utalja a nagy zsééét), így 3 hely van még szabadon :rolleyes: Mélykék? FutóÚr? Gelko? Valaki? Norbi is foglalt egy komplett házat.... hogy is lesz ez:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Norbi is foglalt egy komplett házat.... hogy is lesz ez:)? mert olyan menupontra nem emlékszem, hogy "valakinél csövezek" :rolleyes: ugy emlékszem volt sátor meg ház Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 mert olyan menupontra nem emlékszem, hogy "valakinél csövezek" :rolleyes: ugy emlékszem volt sátor meg ház Mert azt nem is nekem kellene jelezni:-) Amennyiben valaki nem tartaná fent a foglalását kérem jelezze nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 wazeee, Redi :rolleyes: Változtass aláírást: "Ezt elkúrtam, nem picit, nagyon!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2007 Mi élnénk vele,ha lehet. :rolleyes: Addigra kigyógyulok a horkolásból. <_< OK beköltözhettek ;) csak jelezd nekem mondjuk PÜ. nehogy ne nézzem meg itt, ha komoly a szándék, akkor nem keresek mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Szóval 1 nyaralót foglaltam, itt egy hely Redinek fenntartva (meg majd ő utalja a nagy zsééét), így 3 hely van még szabadon :rolleyes: Mélykék? FutóÚr? Gelko? Valaki? mk76 Úr és én benne vagyunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Jelezném, hogy Tomi023, és szerény személyem mellett is van még egy kiadó 2 ágyas szoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Jelezném, hogy Tomi023, és szerény személyem mellett is van még egy kiadó 2 ágyas szoba. Nekem meg épp kéne két férőhely valahol ha megoldható :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nekem meg épp kéne két férőhely valahol ha megoldható :rolleyes: Részemről kiadva. Tomival meg egyeztetünk. Megegyeztünk, tiétek a másik szoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Részemről kiadva. Tomival meg egyeztetünk. Megegyeztünk, tiétek a másik szoba. Köszi. Többi része PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 mk76 Úr és én benne vagyunk <_< Akkor viszont lehet hogy lemondom a sátrat és leszek én a 4, ha okés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Akkor viszont lehet hogy lemondom a sátrat és leszek én a 4, ha okés. :rolleyes: nekem okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 OK Akkor már csak Redi kérdéses... őt kihúzzuk, és keressünk mást? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 OK Akkor már csak Redi kérdéses... őt kihúzzuk, és keressünk mást? <_< Ezért kérdezem, hogy akkor ez hogy legyen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 OK Akkor már csak Redi kérdéses... őt kihúzzuk, és keressünk mást? ;) hátde vazzz....ki jelentkezett itt először házba? :D vagy már ki is túrnátok az öreget suhancok? :rolleyes: én sátorban nemalszom, nekem ágy kell meg hidegmelegvíz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 ...meg hidegmelegvíz :rolleyes: Ilyen sorrendben? Megkapod! <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 hátde vazzz....ki jelentkezett itt először házba? ;) vagy már ki is túrnátok az öreget suhancok? :rolleyes: én sátorban nemalszom, nekem ágy kell meg hidegmelegvíz <_< Itt a kavarás abból van, hogy te egyedül foglaltál még 1 komplett nyaralót, ahogy azt Hemi korábban írta. Ha lezsírozod vele, hogy az a foglalás storno, akkor jöhetsz hozzánk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Itt a kavarás abból van, hogy te egyedül foglaltál még 1 komplett nyaralót, ahogy azt Hemi korábban írta. Ha lezsírozod vele, hogy az a foglalás storno, akkor jöhetsz hozzánk... <_< megoldom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 PÜ-ben kérném, ha valaki szállást mondana le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Lassan nekem is intézkednem kellene szállás ügyben, mert a Corsában nem valami kényelmes aludni... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Beírná vki, hogy mi az ami szabad még, a sátorhelyen kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts