Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hali emberek én a mai este folyamán elküldtem rendelésemet a szállásról. Apartmanház 2+2 fős-re, tehát 2 személy kerestetik aki megosztaná velünk a házat. Két éjszakára 28000 ezer a ház, tehát 14000 per szoba. Na valakik???

• Hozzászólások 132
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hali emberek én a mai este folyamán elküldtem rendelésemet a szállásról. Apartmanház 2+2 fős-re, tehát 2 személy kerestetik aki megosztaná velünk a házat. Két éjszakára 28000 ezer a ház, tehát 14000 per szoba. Na valakik???

Tomi023 is foglalt két két ágyasat ahol 2 főre van üres hely.

Szerintem meg kellene beszélni, hogy kell-e ennyi ház?

Elküldve
Tomi023 is foglalt két két ágyasat ahol 2 főre van üres hely.

Tomit ismerve, lehet, hogy arra a plusz 2 ágyra is csajokat "szeretne" beszervezni :rolleyes: :mellow:

Elküldve
Tomit ismerve, lehet, hogy arra a plusz 2 ágyra is csajokat "szeretne" beszervezni :rolleyes: :mellow:

Biztos, mert nagyon irigykedett tavaly :unsure: :D :lol:

Elküldve
Tomit ismerve, lehet, hogy arra a plusz 2 ágyra is csajokat "szeretne" beszervezni :mellow: :unsure:

Ha az egyik szőke lesz bevállalom :rolleyes:

Elküldve
Az nem volt szőke, nem is vállaltam be. :mellow:

Az igaz,hogy nem vállaltad be,de előszedem a képeket,mert emlékeim szerint volt egy szőke! :rolleyes:

Elküldve

Kecskemétieket szeretném megkérdezni, hogy valakinél van-e részemre hely egy faházban, akik foglaltak már faházat.

választ előre is köszi. :rolleyes:

vagy bárki jelezhet, ha van egy hely kiadó, és nem tud vele mit kezdeni. :mellow:

Elküldve

Apartman elfogyott. (persze ha valaki nem fizetne)

Klubtagok akik foglaltak:

- coupé

- telo

- tomi023

- mor16v

- czandras

és van 3db nem klubtag foglalás.

Nyaraló eddig:

Klubtag:

- Fbalázs

itt még van lehetőség

Elküldve
Nyaraló eddig:

Klubtag:

- Fbalázs

itt még van lehetőség

valamelyik nyaralóban szorítsatok helyet...a Balázska mellett még kibírom mert nem tul hangosan horkol :mellow: :rolleyes:

Elküldve
Apartman elfogyott. (persze ha valaki nem fizetne)

Klubtagok akik foglaltak:

- coupé

- telo

- tomi023

- mor16v

- czandras

Ja foglaltunk egy apartmant, de a másik szoba 2 főnek még kiadó!!! Jelentkezőket várom.

Elküldve
Mikor kell választ adni?

Ha most jól tudom akkor legkésőbb augusztus 3-ig kell befizetnem a 28ezret. De azért nem szeretnék addig várni jó volna ha minél előbb tudná valaki hogy kell neki a 2 hely. Csakhogy ne fussak majd ki az időből és két személy után 28at kelljen fizetnem :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.