mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Több mint 1 hete lezárt témák törölve : Astra G - Astra H>"12 16v" Eladó alkatrészek>"ELADÓ C26NE + AR25" Illetve a korábban szintén lezárt Astra F>"computer" csak "hat napot élt meg". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Tom@ új témája a Corsa-Tigra - ban lezárva, hozzászólását áthelyeztem a Corsa B szervíz témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Több mint 1 hete lezárt témák törölve : Eladó alkatrészek>"Külföldi autóvásárlás". Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Czinki nyitott egy topikot az Astra G / Astra 1.7TD tuning címen. Zároltam , áthelyeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Astra F>"Astra cabrio" Az új témát és a hozzászólást cabrio hozta létre. Táma lezárva. Az eredeti hozzászólás szövege áthelyezve : Astra F>"Egyéb csevegés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Keresek...>"Úthossz jeladót" Az új témát és a hozzászólást Jánoska hozta létre. Táma lezárva. Az eredeti hozzászólás szövege áthelyezve : Keresek...>"....Kadett E alkatrészt". Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=802 ezt a topikot lezártam,mert már általános motorproblémák voltak találhatóak ott. folytatás a Astra F /Motor topikba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 lezártam egy csomó topkot az Astra F, Astra G, Corsa-Tigra mappában. Valaki átnézheté, hogy nem zártam e le olyat is, amire még szükség lehet.... unatkoztam reggel 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Kadett - Ascona>"Kadett D alkatrészek" Az új témát és a hozzászólást dea191 hozta létre. Táma lezárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Több mint 1 hete lezárt témák törölve: Astra F>"Astra cabrio" Keresek...>"Úthossz jeladót" Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Társalgó /Miért nem és miért igen egy fizetős autós klubra? című téma törölve HEMI kérésére, értelmetlenség és az értelmetlen vita elkerülése miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 A minden egyéb találkozó rendezvényen belül lezártam a - 2004.március 18-19 - Formula-1 Magyar Nagydíj 2004 augusztus 13.-14.-15. topikokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Lezártam még ugyanitt a "Daewoo tali 2004 09 18"-t, mert van egy másik topic Deawoo tali néven. Ezt talán nem kéne törölni késöbb sem...megmaradhat emléknek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Átmenetileg, vagy véglegesen lezárva az alábbi témák: MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók>"The TUNING PARTY 2004 - Hradec Králové" MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók>"Fehérvár Rally" MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók>"Korizás" MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók>"Blitz Hits 2004" MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók>"Rakparti Szlalomparty" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Windows társalgó>"Chat" A téma lezárva az újonnan létrehozott "Chat, icq, MSN, Skype, stb." témában lehet ezt követően tapasztalatokat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Társalgó -Chat> "2005 élményei,tapasztalatai,tanúlságai" Az új témát opeltomi hozta létre. Zárva és kiradírozva. Felevetése + mondandója itt olvasható a továbbaikban : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=90...er=asc&start=45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Átmenetileg, vagy véglegesen lezárva az alábbi témák: Mediterrán szekció > "Baranya ill. Dél-dunántúl?" Opel Club, Kecskemét - http://kecskemet.opelclub.hu > " Kecskeméti régió" Opel Club, Budapest - http://budapest.opelclub.hu > " Budapesti régió" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Zárva : Automobil 2005 - Budapesti Autószalon" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "EVO Gyorsulási Verseny 2005-ös szezonja" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Tátra és Skoda múzeum látogatás, Csehország" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Atomerőmű látogatás, 08.25-én !!!!!!!" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "19.Michelin-Budapest Rallye" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "II. FRT.HU Kupa" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Opel Blitzen Luckau 2005.07.15-17." Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Blitz Hits 2005" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Szelidi összeröfi /július 22-23-24/" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "KIA MOTORS Nemzetközi Gyorsulási Verseny Rába Ring-Écs" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "gsi.opelclub.hu minimííít" Megnyitva : Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >"Korizás" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Az eladó alkatrészen belül nyitott G astra felnit keresek topicot töröltem, és a beírt hozzászólásokat áthelyeztem az eladó alkatrészek/ felni gumi topicba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 A társalgóból töröltem ember2 által létrehozott "Új szekció" topic-ot. Szerintem amiről társalogni szeretne, azt megteheti a régió topikban is. Fölösleges ugyanabban a témakörben két topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Opeldevils 5 új topicot nyitott ugyanazzal a címmel és tartalommal. A témák(topicok) törölve lettek. Egy hozzászólása megtalálható: ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Hello! Irtam vmit a szorakoztassatok- unatkozom topikba, de rájöttem hogy tán nem kellett volna!!!! Viszont nem tudom törölni!!! SEGITSETEK PLZ!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Hello! Irtam vmit a szorakoztassatok- unatkozom topikba, de rájöttem hogy tán nem kellett volna!!!! Viszont nem tudom törölni!!! SEGITSETEK PLZ!!! :blink: Mardhat, de legközelebb viszont ne ebbe a topicba jelezd, hanem van egy értesítés gomb, avval tudod értesíteni a moderátorokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 A Technika--->Vectra b témakörben sok változás történt az ott fórumozok kérésére. Amit töröltünk: - Váltógomb - Delco Electronik CD player - Tempomat utólag - Kijelző javítás Ezeket a témákat megtudják az új "Elektromos" topicban beszélni. Az i500 topic maradjon nyálcsorgatásnak a 2000 DTI topic hozzászólaásai meg bekerültek a motor címszó alá így egyszerűsítve a témák sokaságát. Új témák amik létrejöttek: -Futómű, gumik, felnik -Motor -Egyéb csevegés -Fogyasztás -Elektromos Kellemes fórumozást kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2006 Lezártam a "Kérdések, kritikák és észrevételek" témakörben a "Kérdések, kritikák és észrevételek a fórumról" illetve a "Klubinformációk" témakörben a "Fórummal kapcsolatban" topikot. című topikot. Nincs értelme sajnos, mert sok problémát a "Hibabejelentő - Opel Fórum" címűben újra megkérdezitek. Úgy gondáljátok minden probléma az a Fórum hibája. Lásd, Avatar, Keresé, Email stb... Akkor innentől csak a "Hibabejelentő - Opel Fórum" mükszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 kavics kérésére a Találkozók-rendezvények > Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók> "KIA MOTORS Nemzetközi Gyorsulási Verseny Rába Ring-Écs" téma megnyitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts