hemi Elküldve Január7, 2004 Elküldve Január7, 2004 A Társalgó topikban az unatkozooommm részben találtam kettő BUÉK nevű témát. A késöbb létrehozotttat töröltem. (Fbalazs álatal létrehozotttat) Csááááó
hemi Elküldve Január8, 2004 Szerző Elküldve Január8, 2004 Opel Astra F gondok / Opel Astra F fűtés téma http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=129 Közel 10 hozzászólást kellett törölnöm!!! Felkérném a kedves fórumozokat találkák meg a helyüket. Van elég OFF topik. Üdv hemi UI: Tessék odafigyelni.
redline Elküldve Január9, 2004 Elküldve Január9, 2004 Főnök, kellene szülni egy imoderálási utmutatót. Kellene 1 nekünk modiknak, hogy mikor modizzunk vmit, és kellene 1 a jónépnek, hogy tudják mihez tartsák magukat. Igy ha vmi van azt mondjuk, ott a szabályzat, ez vonatkozik mindenkire. kerestem a topikok között is meg a GYiK-ban is de nem találtam...lehet h. csak lammer vagyok? :shock: :shock: nekiállok építeni 1et
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Elküldve Február22, 2004 Az Astrás topik lakó olyan kis bohó egyede ( fehérgsi barátunk), hogy topik nyitógató hangulatban van. Én nem korlátozok csak törlök.Mindjárt vagy négy témát: szerviz a garázsban szerviz a garázsban 2 szerviz a garázsban 3 menetpróba Jó poénkodást, az indexen nyitogasotok baromnál barom topikot... Megyek kávézni hisz vasárnap van és elvileg pihenek:) A Találkozot keresek nevű topikot Redlinével ellentétben én kapásból törlöm:)) Na cá, szóval 5 téma törlésre került.
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Elküldve Február22, 2004 Calibra gondol topikban kedves Bigzool vagy ki szintén topiknyitógató hangulatban van:)) Törlés rulez. +halk bugás+ , azért lett törölve mert arra ott az Éltalános műszaki prob. topik. +direklégszürő+ Nem ide való, tuning témakör talán... 2db topik törölve letta Calibra gondok közül.
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Elküldve Február22, 2004 Hm az Elado autók topikot kicsit átformálom... káosz rulez. Pár topi ktörlés áthelyezés hasonló:))
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Elküldve Február22, 2004 Az Adás-évtel-keresk topickban töröltem a "Calibrához keresek" témát... hiszen van Calibra alkatrészek című is...
gsi.tamás Elküldve Február22, 2004 Elküldve Február22, 2004 Hemi Kicsit véreskezű voltál de kellett ez a rendezés mert már nagyon szerteágazó és követhettelen volt!
redline Elküldve Február23, 2004 Elküldve Február23, 2004 Astra F gondokból az elfolyik a hűtővíz topik törölve. Ok: miért kellett kettőt nyitni? Fehérgsi márkatársat megkérem ne nyisson mindenhez uj topikot, próbáljon helyet találni a már meglévők között.
hemi Elküldve Február23, 2004 Szerző Elküldve Február23, 2004 Astra F gondok - S.O.S és Háromhengerezés hidegen témák törölve lettek.
aztec Elküldve Február24, 2004 Elküldve Február24, 2004 Szia Hemi! Tudom nem ildomos ide írni, de jobb helyet nem találtam: közben eladtam az astrám és ki akartam volna törölni a témát, de íte már áthelyezted... plz töröld ki,mert már nem aktuell! thx ps:ha gondolod ezt is töröld :twisted:
hemi Elküldve Március12, 2004 Szerző Elküldve Március12, 2004 A G Astra topikban lezárt témák törölve lettek.
redline Elküldve Március16, 2004 Elküldve Március16, 2004 nandor_b által 2004-Márc.-16, 11:19 am-án nyitott "F-13-as törött váltót keresek S.O.S" topik törölve lett. A hozzászólás belekerült a "Váltók : kézi-automata" topikba.
redline Elküldve Május18, 2004 Elküldve Május18, 2004 Elado Alkatrészek / B Omega Gyári felni eladó olcsón topik törölve, mert már 2 másik helyen be lett hirdetve
manta Elküldve Június3, 2004 Elküldve Június3, 2004 astraF-ből pjoc hozzászólását töröltem a szervízeskönyves topickból :roll:
uhuhu Elküldve Június3, 2004 Elküldve Június3, 2004 astraF-ből pjoc hozzászólását töröltem a szervízeskönyves topickból :roll: miért??? mit irt???
manta Elküldve Június4, 2004 Elküldve Június4, 2004 csak :twisted: te is arra reagáltál, olvasd vissza és rágyüssz. Most ha megint ide írom, akkor az olyan, mintha nem is lett volna törölve. De pü-ben ment válasz.
hemi Elküldve Június8, 2004 Szerző Elküldve Június8, 2004 Egyenlőre csak bezártam a "Szekciók"-ban a MOTE Mantások, MOTE Calibrások, GSI rulez témákat. Késöbb törölve lesznek. Kb féléáve már nem léteznek ezek a szekciók, csak elfelejtődtek :)(( Ez az én hibám volt , hogy még most is éltek. Van Calibra, Manta, Astra, Corsa, ...stb témakör ott lehet haverozni:))) Remélem senkit nem sért ez a döntés. 5 helyen nem kell egy talit pl hirdetni. Üdv hemi
Jóska Elküldve Június8, 2004 Elküldve Június8, 2004 Egyenlőre csak bezártam a "Szekciók"-ban a MOTE Mantások, MOTE Calibrások, GSI rulez témákat. Késöbb törölve lesznek. Kb féléáve már nem léteznek ezek a szekciók, csak elfelejtődtek :)(( Ez az én hibám volt , hogy még most is éltek. Van Calibra, Manta, Astra, Corsa, ...stb témakör ott lehet haverozni:))) Remélem senkit nem sért ez a döntés. 5 helyen nem kell egy talit pl hirdetni. Üdv hemi Arra szeretnélek kérni - ha lehet -, hogy a MOTE CALIBRÁSOK topic-ot helyezd át légyszíves a CALIBRA főcím alá, valami általános topic névvel! Köszönöm, Jóska
hemi Elküldve Június8, 2004 Szerző Elküldve Június8, 2004 Donez, bár általánosnak ott az "Egyebek" nevű. Ezért meghagytam a nevét. Remélem így is elég jó.
amadeus Elküldve Június19, 2004 Elküldve Június19, 2004 A core-bol az eladjam-neadjam törölve lett, mivel jol kibeszeltuk es fel eve a kutya se nezte, meg ugyis csak az en hulyesegeim voltak ott.
Recommended Posts