bazs Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 A Corsa- Tigra témából szfv "A Corsa hátsó ajtó" témáját töröltem, hirdetését átraktam a "Keresek - Corsa alkatrészek"-be. szfv újra létrehozott két témát, megegyező tartalommal és címmel az egyiket töröltem, a másikba beleírtam, hol találja a választ, majd lezártam holnap törlöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2004 Megoszt Elküldve December10, 2004 Eladó járművek>"Elado Opel Astra G Club" Az új témát és hozzászólást hunor hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve + Aztec moderálásra vonatkozó "jövendőlése" is. Hozzászólásának szövege áthelyezve : Eladó járművek>"Eladó Astra G-ék" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Egy nagyon sajnálatos hibát követtem el :) Az "Alufelni - milyet,mekkorát tegyek fel?" helyett a "Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?" topicot töröltem :roll: Ezért létrehoztam ismét a "Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?" topicot, amelyben az eredeti hozzászólások szövege szerepel ismét. Sajnos a szavazás újra indul, mert nem volt ismeretem az eredeti állásáról. Minden érintett elnézését kérem a figyelmetlenségem miatt :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 TUNING!!!>"Alufelni - milyet,mekkorát tegyek fel?" Az új témát és hozzászólást aztec hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Aztec és kori hozzászólásának szövege áthelyezve : TUNING!!!> "Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Eladó alkatrészek>"astra gsi 2.0 8V" Az új témát és a hozzászólást fehérgsi hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólások szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Komplett, de bontásra ítélt autókból alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 gyurszi topikját lezártam, holnap törlöm ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=31...3#31983 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December23, 2004 Megoszt Elküldve December23, 2004 gyurszi topikját lezártam, holnap törlöm ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=31...3#31983 astra f/gumi felni topikot töröltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Astra G - Astra H > "G Spoiler" Az új témát és a hozzászólást GUWY hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólások szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Astra G felni,direkszűrő,rugó..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Eladó alkatrészek>"Keresek E Kadetthez" Az új témát és a hozzászólást niko hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Keresek...>"Kadett E alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Eladó alkatrészek>"Astra G utastéri klimaegység" Az új témát és a hozzászólás fatyo hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Astra G alkatrészek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Eladó alkatrészek>"törölni kéne ezt a topikot!!" Az új témát és a hozzászólásokat uhuhu hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Eladó alkatrészek>"törölni kéne ezt a topikot!!" Az új témát és a hozzászólásokat uhuhu hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. :prayer: jó sok munkát adok nektek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ugyanmár :) Köszi, hogy egy szó nélkül átpakoltad a másik témába :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Astra F>"Gumik, felnik" Az új témát és a hozzászólás levcsesz hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövegének áthelyezésére nem került sor, mert a korábbi, már meglévő "Gumik, felnik" témában is feltette kérdését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"Bosal kipufogódob" Az új témát és a hozzászólás Walcon hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Vectra B alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"vezermütengely fordulatszam jelado" Az új témát és a hozzászólás Zsigo hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Motor, motoralkatrész" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"Kormány" Az új témát és a hozzászólás Ronaldo hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Calibra alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"B Omega 2.5TDS motortartó bakok eladók" Az új témát és a hozzászólás Gaba hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Omega B alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"H+R ültető rogók" Az új témát és a hozzászólás Viktor hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma + gsi.tamás, uhuhu hozzászólásai is törölve, mert az áthelyezésük nem volt indokolt. Viktor hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Kadett E alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"Kadett GSI Recaro Bőr" Az új témát és a hozzászólás Viktor hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma + gsi.tamás, Atommanó hozzászólási is törölve, mert az áthelyezésük nem volt indokolt. Viktor hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Kadett E alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Az új témát és a hozzászólás castman hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólás szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Astra G alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"i" Az új témát és a hozzászólás fehérgsi hozta létre. Az eredeti hozzászólást és téma elnevezését fehérgsi modosította, ilyen formában már értelmezhetetlen. Ezeken felül gsi.tamás, Atommanó hozzászólásai is törölve, mert az áthelyezésük nem volt indokolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"astra C20Xe" Az új témát és a hozzászólás fehérgsi hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma + gsi.tamás, warwolf 1-1 hozzászólása is törölve, mert az áthelyezésük nem volt indokolt. fehérgsi és warwolf hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Astra F alkatrészek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"HIFI" Az új témát és a hozzászólás krama hozta létre. Az eredeti hozzászólások, téma törölve. krama, Shtirley hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>"Muzsika (AUTÓHIFI)" MeliZoli hirdetése már szerepelt az imént említett témában így, áthelyezése nem volt indokolt, ugyanez a helyzet opel16v, warwolf 1-1 hozzászólása estén is. gepard, Tiv., opel16v - ez utóbbi részben szerkesztve - hozzászólásainak szövege áthelyezve : TUNING!!!>"AUTÓHIFI" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Eladó alkatrészek>"Fékalkatrészek" Egyelőre a téma zárolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts