manta Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 diplo54 új témát hozott létre az eladó alkatrészek topikban manta Bhez címszóval. Ezt töröltem, és áttettem a manta alkatrészekhez, hiszen erre már megvolt ez a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június26, 2004 Megoszt Elküldve Június26, 2004 diplo54 új témát hozott létre az eladó alkatrészek topikban manta Bhez címszóval. Ezt töröltem, és áttettem a manta alkatrészekhez, hiszen erre már megvolt ez a téma. Fiuk, és lányok! egy úr az asztra g témába csinált egy asztra 1.4 gls topikot. dee a tartalma az asztra F hez szól. Átkéne helyezni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Egy másik úr meg csinált egy külön topicot az A Vectra 5 ajtós kalaptartó kereséséhez... Minek? Szerintem elég a Keres-be beírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2004 A Klubelnök kérésére a Nemzetközi tali alapján kialakult vita téma törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 A Linux-osok ide topic alol kitoroltem ket regi szalat, senki sem irt mar oda joideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Augusztus6, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2004 Tessék kimoderálni a Keresek/Autóbontókból az uhuhu Ákimáki 178Kb-os Corsa pudvaláda képit! Tudomásom szerint 100K alatti képet illik fórumba belinkelni (meg max 640x480-ast). Legyen rend a szentségit! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2004 Tessék kimoderálni a Keresek/Autóbontókból az uhuhu Ákimáki 178Kb-os Corsa pudvaláda képit! Tudomásom szerint 100K alatti képet illik fórumba belinkelni (meg max 640x480-ast). Legyen rend a szentségit! :twisted: köszi szépen ! :smt062 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus6, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2004 Tessék kimoderálni a Keresek/Autóbontókból az uhuhu Ákimáki 178Kb-os Corsa pudvaláda képit! Tudomásom szerint 100K alatti képet illik fórumba belinkelni (meg max 640x480-ast). Legyen rend a szentségit! :twisted: javitottam!! 640*480 ra! igy jó főnök??? :smt038 :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember10, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2004 Adok-veszekben csináltak külön topicot eladó B Omega motortartó baknak... Töröljuk, azaz tegyük a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember10, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2004 A kérdezd a mote vezetőségét be irt egy jóember egy tuning tábor nevü topikot. Az szerintem nem oda való. át kéne helyezni........., Ugyanez az ember a helyi tali toikba keresi a corsa clubot. 2-3 ejnyebejnyét érdemel......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2004 most értem haza.... a Boygo által nyitott TuninTábor nevű topikot töröltem, mert: - már van ilyen témájú topik - abszolute a legrosszabb helyen nyitotta Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2004 szintén törlésre került a Boygo által nyitott CorsaC1.2 topik a Találkozók-Rendezvények -> Helyi topikból, mert: - már van ilyen topik - (nagyon) nem jó helyen lett nyitva Boygo! Irtam neked PÜ-t (PrivátÜzenet) a fórum használatáról 1-2 kérést kérlek olvasd el és fogadd meg. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 "Omega B" > "DTI motor levegőmennyiségmérő ára??" Az új témát és a hozzászólást uvy hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: a "Keresek...">"Légtömegmérő/levegőmennyiségmérő" ui: nem volt véletlen, hogy elsőként válaszoltam neki, majd áthelyezésre került a témakör Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 "Astra G" > "Belső-levegő keringetés" Az új témát és a hozzászólást Dipa hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: "Astra G" > "Belső keringetés megbuherálása" Felesleges egy új témát indítani, ha már létezik olyan, amelyben be lehet pötyögni a kérdést, aki olvassa a témákat és tudja a megoldást így is megleli. Qpack-nak köszönhetően már érkezett is válasz Dipa-nak, a"Középkonzol kivétele"-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Corsa-Tigra>"Szomorú mese..." Témát és az első hozzászólást uhuhu hozta létre. Kérése a fent említett elemek végleges törlésére vonatkozott. Mivel így a neki írt válaszok elvesztették a jelentőségüket, így azok törlése is megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 a "sportos opel tipusok" részből a az eladó Vectra-s topikot töröltem, nagyon nem odaillő..mármint az adásvétel miatt megvan hirdetve az elado autok meg a Vectra-s topikban is, bőven elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Keresek...> "Váltók" Az új témát és a hozzászólást ascona20i hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: Keresek...>"Váltók : kézi-automata" Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Astra G/Sötétítés témát lezártam, mert a tuningban már van egy ilyen témakör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Astra G>"Hihetetlen" Az új témát és a hozzászólást Amusing hozta létre. Az eredeti hozzászólások és téma törölve. Amusing és Atommamnó hozzászólásának szövege, kicsit finomított formában áthelyezve: Anyázás magasfokon>"Magyarországon élünk...". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Rekord-Senator>"LADNÁM" Az új témát és hozzászólást inno hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: Eladó járművek>"Eladó Monza, Senator" Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október18, 2004 Megoszt Elküldve Október18, 2004 Sonique gsi-új topicot nyitott a "Keresek" témában: 'c20xe motor esetleg c20let' néven. Ezt töröltem és áttettem a MOTOR topicba, mivel oda tartozik, és fölösleges volt újat nyitni nekijjjje. Remélem talál majd 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2004 Megoszt Elküldve November8, 2004 Keresek...>"vectra B ültetés" Az új témát és hozzászólást fehérgsi hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve: Keresek...>"Futómű alkatrészek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Eladó alkatrészek>"'B' Corsa első lökhárító+ 1 vízpumpa" Az új témát és hozzászólást iván hozta létre. Az eredeti hozzászólás és téma törölve. Hozzászólásának szövege áthelyezve - némi, a típusra vonatkozó kiegészítéssel - : Eladó alkatrészek>"Corsa alkatrészek" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December1, 2004 Megoszt Elküldve December1, 2004 A Corsa- Tigra témából szfv "A Corsa hátsó ajtó" témáját töröltem, hirdetését átraktam a "Keresek - Corsa alkatrészek"-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Eladó alkatrészek>"F20 váltó cuccok" Az új témát és a hozzászólást fehérgsi hozta létre. Az eredeti hozzászólások - így Laci4 hozzászólásai is - és téma törölve. Hozzászólások szövege áthelyezve: Eladó alkatrészek>Váltók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts