hemi Elküldve Január7, 2004 Megoszt Elküldve Január7, 2004 A Társalgó topikban az unatkozooommm részben találtam kettő BUÉK nevű témát. A késöbb létrehozotttat töröltem. (Fbalazs álatal létrehozotttat) Csááááó Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január7, 2004 Megoszt Elküldve Január7, 2004 Ok, vettük... és sorry, ezt én néztem el Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2004 Opel Astra F gondok / Opel Astra F fűtés téma http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=129 Közel 10 hozzászólást kellett törölnöm!!! Felkérném a kedves fórumozokat találkák meg a helyüket. Van elég OFF topik. Üdv hemi UI: Tessék odafigyelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 Főnök, kellene szülni egy imoderálási utmutatót. Kellene 1 nekünk modiknak, hogy mikor modizzunk vmit, és kellene 1 a jónépnek, hogy tudják mihez tartsák magukat. Igy ha vmi van azt mondjuk, ott a szabályzat, ez vonatkozik mindenkire. kerestem a topikok között is meg a GYiK-ban is de nem találtam...lehet h. csak lammer vagyok? :shock: :shock: nekiállok építeni 1et Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2004 nekiállok építeni 1et oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2004 Az Astrás topik lakó olyan kis bohó egyede ( fehérgsi barátunk), hogy topik nyitógató hangulatban van. Én nem korlátozok csak törlök.Mindjárt vagy négy témát: szerviz a garázsban szerviz a garázsban 2 szerviz a garázsban 3 menetpróba Jó poénkodást, az indexen nyitogasotok baromnál barom topikot... Megyek kávézni hisz vasárnap van és elvileg pihenek:) A Találkozot keresek nevű topikot Redlinével ellentétben én kapásból törlöm:)) Na cá, szóval 5 téma törlésre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2004 Calibra gondol topikban kedves Bigzool vagy ki szintén topiknyitógató hangulatban van:)) Törlés rulez. +halk bugás+ , azért lett törölve mert arra ott az Éltalános műszaki prob. topik. +direklégszürő+ Nem ide való, tuning témakör talán... 2db topik törölve letta Calibra gondok közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2004 Hm az Elado autók topikot kicsit átformálom... káosz rulez. Pár topi ktörlés áthelyezés hasonló:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2004 Az Adás-évtel-keresk topickban töröltem a "Calibrához keresek" témát... hiszen van Calibra alkatrészek című is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február22, 2004 Megoszt Elküldve Február22, 2004 Hemi Kicsit véreskezű voltál de kellett ez a rendezés mert már nagyon szerteágazó és követhettelen volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Astra F gondokból az elfolyik a hűtővíz topik törölve. Ok: miért kellett kettőt nyitni? Fehérgsi márkatársat megkérem ne nyisson mindenhez uj topikot, próbáljon helyet találni a már meglévők között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 "elfolyik a hűtővíz" Törölve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2004 Astra F gondok - S.O.S és Háromhengerezés hidegen témák törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Szia Hemi! Tudom nem ildomos ide írni, de jobb helyet nem találtam: közben eladtam az astrám és ki akartam volna törölni a témát, de íte már áthelyezted... plz töröld ki,mert már nem aktuell! thx ps:ha gondolod ezt is töröld :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március12, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2004 A G Astra topikban lezárt témák törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 nandor_b által 2004-Márc.-16, 11:19 am-án nyitott "F-13-as törött váltót keresek S.O.S" topik törölve lett. A hozzászólás belekerült a "Váltók : kézi-automata" topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Elado Alkatrészek / B Omega Gyári felni eladó olcsón topik törölve, mert már 2 másik helyen be lett hirdetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 astraF-ből pjoc hozzászólását töröltem a szervízeskönyves topickból :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 astraF-ből pjoc hozzászólását töröltem a szervízeskönyves topickból :roll: miért??? mit irt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 csak :twisted: te is arra reagáltál, olvasd vissza és rágyüssz. Most ha megint ide írom, akkor az olyan, mintha nem is lett volna törölve. De pü-ben ment válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2004 Egyenlőre csak bezártam a "Szekciók"-ban a MOTE Mantások, MOTE Calibrások, GSI rulez témákat. Késöbb törölve lesznek. Kb féléáve már nem léteznek ezek a szekciók, csak elfelejtődtek :)(( Ez az én hibám volt , hogy még most is éltek. Van Calibra, Manta, Astra, Corsa, ...stb témakör ott lehet haverozni:))) Remélem senkit nem sért ez a döntés. 5 helyen nem kell egy talit pl hirdetni. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Egyenlőre csak bezártam a "Szekciók"-ban a MOTE Mantások, MOTE Calibrások, GSI rulez témákat. Késöbb törölve lesznek. Kb féléáve már nem léteznek ezek a szekciók, csak elfelejtődtek :)(( Ez az én hibám volt , hogy még most is éltek. Van Calibra, Manta, Astra, Corsa, ...stb témakör ott lehet haverozni:))) Remélem senkit nem sért ez a döntés. 5 helyen nem kell egy talit pl hirdetni. Üdv hemi Arra szeretnélek kérni - ha lehet -, hogy a MOTE CALIBRÁSOK topic-ot helyezd át légyszíves a CALIBRA főcím alá, valami általános topic névvel! Köszönöm, Jóska Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2004 Donez, bár általánosnak ott az "Egyebek" nevű. Ezért meghagytam a nevét. Remélem így is elég jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Tökéletes köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 A core-bol az eladjam-neadjam törölve lett, mivel jol kibeszeltuk es fel eve a kutya se nezte, meg ugyis csak az en hulyesegeim voltak ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts