J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Tapasztaltátok -e már a G Astrában a vezető űlés nyikorgását? Borzasztó idegesítő tud lenni menet közben, van vmi jó megoldás erre házilag?? Van frankó hifi az autóban?Tekerd fel jó hangosra! :lol: Az ülés alját nézd végig és esetleg fújd be zsírsprayvel. Kormány bőrözéséhez le lehet e venni házilag a kormányt, vagy ne bántsuk a lufi miatt? Ha mester csinálja szerintetek a lufi ugyanolyan biztonságos marad? Itt Kecsekméten(Kadafalván) van egy mühely. Ebben a cikkben bővebben olvashatsz róla,itt pedig megtalálod a többi infót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Sziasztok! Ajtókárpit gyári szine nem tetszik igazán. Arra gondoltam, hogy szép kék színt kéne belevarázsolni. Csak a kárpitozott részre gondoltam. Valami ötlet? Textíl festése vagy hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Én nem festeném inkább áthúzatnám anyaggal. De leginkább hagynám gyárin hacsak nincsenek hosszútávú terveid mert mikor elakarod adni majd mindenki azért fog sírni hogy nem gyári a kárpit... Sziasztok! Ajtókárpit gyári szine nem tetszik igazán. Arra gondoltam, hogy szép kék színt kéne belevarázsolni. Csak a kárpitozott részre gondoltam. Valami ötlet? Textíl festése vagy hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Sziasztok! Ajtókárpit gyári szine nem tetszik igazán. Arra gondoltam, hogy szép kék színt kéne belevarázsolni. Csak a kárpitozott részre gondoltam. Valami ötlet? Textíl festése vagy hasonló? 'astra1.6' csinált ilyet: kék plüssszerű kárpittal huzatta át a gyári részeket az ajtókon. Plusz az üléshuzata is kék-fekete. Szerintem írj neki PÜ-t... Vagy keress bontott NJoy ajtókárpitokat. Azok is enyhén kékes színűek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Lacee, Telo köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Hi ! Itt a tél! Sajnálom tapozsgálni a gyári szőnyeget. tud valaki a neten olyan "boltot" ahonnan tudok méretpontos szőnyeget rendelni, ezzel a taposó izé mizével együtt? Érdekes, hogy más autókban télleg van egy műanyag lap vagy bármi. ebbe meg semm.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Tesco esetleg Auchan és vegyél bele gumiszőnyeg garnitúrát: a 4 db kb 4ezer ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Én már beletettem a méretpontos gumiszőnyegemet, de ilyenkor mindig sajnálkozok: sokkal szebb a plüssszerű másik szőnyeg....De ez legalább hamarabb kiszárad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Én már beletettem a méretpontos gumiszőnyegemet, de ilyenkor mindig sajnálkozok: sokkal szebb a plüssszerű másik szőnyeg....De ez legalább hamarabb kiszárad. Nekem is az van és Opelbótból nem sokkal volt több mint a 4000-es Teccós! Ez mégiscsak méretpontos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Valaki használ autó takaró ponyvát? Mik a tapasztalatok, hol, s milyet érdemes venni? Tescoban láttam 3200-ért, de Praktikerben 6-10e Ft között vannak. Autósboltokban (zegen, kisváros :( ) nem találtam, azt mondták, hogy próbáljam meg a 2 említett áruházat. Az Astram a telet kint tölti, csak tavasszal állok neki garázst csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Én a Praktikerben vettem, közel 7000 fointért, nagyon jó! Vastag, szóval méretes a zacskó, amiben van! Erre kell figyelni. Belül bolyhos, tehát nem karcolja meg az autót, még ha kerül valami alá. Jól bírja az időt: havat, napot, esőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Én a Praktikerben vettem, közel 7000 fointért, nagyon jó! Vastag, szóval méretes a zacskó, amiben van! Erre kell figyelni. Belül bolyhos, tehát nem karcolja meg az autót, még ha kerül valami alá. Jól bírja az időt: havat, napot, esőt. A tescos az kivül-belül egyforma, és én egy kicsit vékonynak találtam. Akkor lehet nem árt kicsit többet kiadni érte.... De vajon melyik a jobb? Ha egész télen ázik, a csillag garázs alatt áll, vagy pedig ponyva alatt? Ponyva jó, csak a szellözés miatt nembiztos...vagy mégis? Tudom, ponyvázok itt, és még a végén mégsem ponyva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 állítólag az enyém szellőzik is, bár hetekig nem szokott rajta lenni. Gumis alja van, tehát a szél se fújja le róla és macska/kutya se mászik alá. mindenféle méretben kapható, sajna, a nevére nem emlékszem, mert kidobtam a zacskót (ami kisebb bőrönd méretű volt), de egy S merci volt az elején ponyvával félig letakarva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Kényelmi kérdés: Ezelben a - 3 vagy - 9 fogokban, kicsit vacogva fázok be az autómba, mivel sajna garázsom nincs. Tudja valaki, hogyan lehetne ülésfűtést varázsolni a kocsiba? Láttam már ilyen szivargyújtós izé mizét, faternak vol is, de az olyan lassan melegedett be.. hogy kb mire fűtött a kcsoi addigra. Létezik a magsabb felszereltségű kategóriában ilyen ülés ami fűthető? Mert ha veszek mad 2 ülést akkro oylat veszek. Valahogy ráapplikálom a hátsóablak és a tükör fűtés kapcsolójára, és de jó lesz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Kényelmi kérdés: Ezelben a - 3 vagy - 9 fogokban, kicsit vacogva fázok be az autómba, mivel sajna garázsom nincs. Tudja valaki, hogyan lehetne ülésfűtést varázsolni a kocsiba? Láttam már ilyen szivargyújtós izé mizét, faternak vol is, de az olyan lassan melegedett be.. hogy kb mire fűtött a kcsoi addigra. Létezik a magsabb felszereltségű kategóriában ilyen ülés ami fűthető? Mert ha veszek mad 2 ülést akkro oylat veszek. Valahogy ráapplikálom a hátsóablak és a tükör fűtés kapcsolójára, és de jó lesz..... Az astra G-be rendelhető az ülésfűtés. Sok helyen lehet kapni füthető huzatot, lehet valamelyik nagyobb teljesítményű, és jobban fütt, és az lehet a drágább kategoria, nem a párezer Ft-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Felszereltségtől függ: van hozzá gyári fűtés, az űlés alatt a pirotechnikai övfeszítő nagy széles csatijában van a gyárinak is a külön csatija, itt található még a légzsák, övfeszítő csatlakozó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kényelmi kérdés: Ezelben a - 3 vagy - 9 fogokban, kicsit vacogva fázok be az autómba, mivel sajna garázsom nincs. Tudja valaki, hogyan lehetne ülésfűtést varázsolni a kocsiba? Láttam már ilyen szivargyújtós izé mizét, faternak vol is, de az olyan lassan melegedett be.. hogy kb mire fűtött a kcsoi addigra. Létezik a magsabb felszereltségű kategóriában ilyen ülés ami fűthető? Mert ha veszek mad 2 ülést akkro oylat veszek. Valahogy ráapplikálom a hátsóablak és a tükör fűtés kapcsolójára, és de jó lesz..... Hi! Én az egyszerű megoldást választottam. Vettem vateráról rendes ülésfűtés betétet, azt ráragasztottam kétoldalassal az eredeti ülésre, az egészre meg ráment az üléshuzat. Váltó elé két kapcsoló, áram a szivargyújtóról és kész is. Lemértem, ha jár a motor 8A-t vesz fel egy ülésnyi, ami kb. 110W. :huh: Pár perc alatt már jó meleg.. (a rátehetőekben általában 5Aes biztosíték van.. Szóval annyit biztos nem kér..) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolipress Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban, hogy a multikormányommal mi lehet a bibi? Bekötve be vagyon, a rádió kompatibilis vele, mégsem kell életre... Előre is köszi. Akit érdekel, az "OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol" kézikönyvet feltöltöttem az alábbi linkre, onnan letöltheti: http://www.sendspace.com/file/fgxpyh (130 MB) Fogyassza mindenki egészséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Kábelköteg megvan végig hozzá az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolipress Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Kábelköteg megvan végig hozzá az autóban? Ja bocsánat! Azt nem írtam, hogy nem sokkal többett értek az autóhoz,minthogy levezetek havonta 4-5.000 km-t :) Tehát honnan is induljak el felkutatni azt a köteget? Lehet,hogy egy autóvillamosságistól?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ja bocsánat! Azt nem írtam, hogy nem sokkal többett értek az autóhoz,minthogy levezetek havonta 4-5.000 km-t :) Tehát honnan is induljak el felkutatni azt a köteget? Lehet,hogy egy autóvillamosságistól?! :D Csak meg kéne nézni, hogy a kormányátvezető csatijából mennek-e ezek a kábelek: zöld és kék-piros. a zöld a rádiónál már piros-fehéren lesz (ez adja a rádió bekapcs után a tápot a kormánytávnak). a kék-piros a rádiónál is kék-piros és az 1-es pinbe megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Sziasztok! Tudna nekem segíteni abban, hogy a multikormányommal mi lehet a bibi? Bekötve be vagyon, a rádió kompatibilis vele, mégsem kell életre... Előre is köszi. Akit érdekel, az "OPEL_ASTRA_G_igy_csinald_98_marciustol" kézikönyvet feltöltöttem az alábbi linkre, onnan letöltheti: http://www.sendspace.com/file/fgxpyh (130 MB) Fogyassza mindenki egészséggel. milyen rádiód van??? nekem pl: Pioneer ami szintén kompatibilis, csak kő oda még egy adapter amit ha beszeresz akkor fog menni csak. az enyém már müködik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 milyen rádiód van??? nekem pl: Pioneer ami szintén kompatibilis, csak kő oda még egy adapter amit ha beszeresz akkor fog menni csak. az enyém már müködik :) Na ja! De az az adapter sem 2Ft szok lenni, vetekszik egy olcsóbb fej árával.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolipress Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 milyen rádiód van??? nekem pl: Pioneer ami szintén kompatibilis, csak kő oda még egy adapter amit ha beszeresz akkor fog menni csak. az enyém már müködik :) A gyári Blaupunkt, a csere egyelőre most nem esedékes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 jajj mááá, milyen tipusu?M CAR300 CAR 400 vagy mi??? igen, igen az adapter egy huszasba kerül az én pájonyíromba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts