Geopake Elküldve Október3, 2012 Megoszt Elküldve Október3, 2012 Nekem jó bele az a gumiszőnyeg ami benne van.Nem csúszkál pedig semmi patent nincs sehol.Gondolom az előző tulaj vette vagy 2 ezer forintért:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október4, 2012 Megoszt Elküldve Október4, 2012 Ez is egy megoldás... ez volna az előző képen látható 7X-el jelzett készlet, de tudod mennyi a gyári (szalon) új ára? 76e.... :blush: gyári textilt vettem 6e-ért (de titok) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoki1958 Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Helló Urak ! Tudna valaki tanácsot adni ,hogy lehet kicserélni a kesztyűtartó villát, mert az egyik eltört.Vettem másikat de fogalmam sincs hogy kell kiszedni a régit.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Helló Urak ! Tudna valaki tanácsot adni ,hogy lehet kicserélni a kesztyűtartó villát, mert az egyik eltört.Vettem másikat de fogalmam sincs hogy kell kiszedni a régit.Köszi. Óvatosan ki kell törni! Másképp nem jön ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Helló Urak ! Tudna valaki tanácsot adni ,hogy lehet kicserélni a kesztyűtartó villát, mert az egyik eltört.Vettem másikat de fogalmam sincs hogy kell kiszedni a régit.Köszi. Szia, én épp 2 hete cseréltem, mert nekem is eltörött és folyamatosan ment a kesztyűtartó-világításom. Egyszerű cserélni, kiveszed a kesztyűtartót, kipakolsz belőle, fogsz egy jó fogót és izomból kitéped az ajtóból, sajnos máshogy nem jön ki. Nem kell félteni, a régi töröttet én még jobban megtördeltem, hogy jobban hozzá lehessen férni a fogóval. Volt aki megfúrta, és úgy szedte ki, tulajdonképpen bármilyen 'barbár' módszert lehet alkalmazni, csak az ajtóba ne tegyél kárt :) Az új bepattintása már gyerekjáték. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoki1958 Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Köszi a tanácsokat,a kesztyűtartó villa cseréhez. Támadok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Köszi a tanácsokat,a kesztyűtartó villa cseréhez. Támadok ! mennyiért vettél hozzá olyan villát/zsanért/kengyelt/ nem tudom melyik szó jó rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy milyen árban mozoghatnak az első fényszórók polírozása valamint fóliázása színtelen fóliával. Azért kérdezem ezt mert bemattult az első fényszóróim.Válaszokat előre is köszönöm! vagy ha valaki tud normális fóliázót helyiségnévvel :) akkor azt megint csak megköszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy milyen árban mozoghatnak az első fényszórók polírozása valamint fóliázása színtelen fóliával. Azért kérdezem ezt mert bemattult az első fényszóróim.Válaszokat előre is köszönöm! vagy ha valaki tud normális fóliázót helyiségnévvel :) akkor azt megint csak megköszönöm :) Szia! Én itt rakattam fel fóliát első és hátsó üvegre. Nekem tetszett ahogy dolgoznak. A fényszórópolirozás engem is érdekel, de nem mertem még nekiállni, nehogy nagyobb kárt okozzak.... Még jól látok csak oldalról nézve mintha rücskös lenne a lámpa, málás nyomai vannak, nem is mattulás. Gyári sötétített black búráim vannak. http://www.zozofolia.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Szia! Én itt rakattam fel fóliát első és hátsó üvegre. Nekem tetszett ahogy dolgoznak. A fényszórópolirozás engem is érdekel, de nem mertem még nekiállni, nehogy nagyobb kárt okozzak.... Még jól látok csak oldalról nézve mintha rücskös lenne a lámpa, málás nyomai vannak, nem is mattulás. Gyári sötétített black búráim vannak. http://www.zozofolia.hu/ Tán nem dunaújvárosi vagy? Én úgy emlékszem talán tgabika76 csináltatott polírozást, de kb. két évig volt jó neki, utána inkább cserélte az egészet. Sajnos mivel nem üvegbúra ezért csak a csere a tartós megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Tán nem dunaújvárosi vagy? Én úgy emlékszem talán tgabika76 csináltatott polírozást, de kb. két évig volt jó neki, utána inkább cserélte az egészet. Sajnos mivel nem üvegbúra ezért csak a csere a tartós megoldás. :) köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Tán nem dunaújvárosi vagy? Én úgy emlékszem talán tgabika76 csináltatott polírozást, de kb. két évig volt jó neki, utána inkább cserélte az egészet. Sajnos mivel nem üvegbúra ezért csak a csere a tartós megoldás. Én is így érzem, hogy ha a gyári kezelés már elkopott, nem lehet sokáig húzni a dolgot. Egyelőre így marad.... Nem városi vagyok, de a közelben élek, viszonylag gyakran járunk oda vásárolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Én is így érzem, hogy ha a gyári kezelés már elkopott, nem lehet sokáig húzni a dolgot. Egyelőre így marad.... Nem városi vagyok, de a közelben élek, viszonylag gyakran járunk oda vásárolni. Üdv., Karosszériaápolás topikban volt erről szó mostanság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Szerintetek ezekkel a konzolokkal be lehet tenni ezt a kartámaszt,van valakinek ilyen? Vagy inkább a tipusspecifikus talppal rendelkezőt vegyem? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/utaster_csomagter/konyoklo_kartamasz/univerzalis_kartamasz_igenyes_tobbfunkcios_1679658518.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Szerintetek ezekkel a konzolokkal be lehet tenni ezt a kartámaszt,van valakinek ilyen? Vagy inkább a tipusspecifikus talppal rendelkezőt vegyem? http://auto-motor.va...1679658518.html szia nekem van ilyen, de a típus specifikus talpal. Szerintem kéne hozzá a talp úgy néz ki jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 szia nekem van ilyen, de a típus specifikus talpal. Szerintem kéne hozzá a talp úgy néz ki jól. A váltókar mennyire van kézre a támaszhoz,nem túl magas? Egy képet tudnál feltenni róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy milyen árban mozoghatnak az első fényszórók polírozása valamint fóliázása színtelen fóliával. Azért kérdezem ezt mert bemattult az első fényszóróim.Válaszokat előre is köszönöm! vagy ha valaki tud normális fóliázót helyiségnévvel :) akkor azt megint csak megköszönöm :) A kornyekunkon 12000Ft a ket lampa polirozasa, alig 20000ft-ert mar kapsz ket depo lampat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 A váltókar mennyire van kézre a támaszhoz,nem túl magas? Egy képet tudnál feltenni róla? a kézit be lehet húzni tőle, de útban van ha téli racingolást akarsz végrehajtani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy milyen árban mozoghatnak az első fényszórók polírozása valamint fóliázása színtelen fóliával. Azért kérdezem ezt mert bemattult az első fényszóróim.Válaszokat előre is köszönöm! vagy ha valaki tud normális fóliázót helyiségnévvel :) akkor azt megint csak megköszönöm :) helo Nyíregyházán itt poliroznak én is itt csnáltattam az alsó 2 kép az öcsém kisbusza korrekt és jó lett http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Auto_Lampa_Polirozas_3000Ft_par_7315977.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 A kornyekunkon 12000Ft a ket lampa polirozasa, alig 20000ft-ert mar kapsz ket depo lampat... Dunaújvárosban 2 ezerért polírozták fel a kettőt műszaki előtt mert matt volt. Volán telepi fényező. Mintha új lenne. Ha megint bemattul 2k ért még egy párszor megcsináltatom egy új árán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve December16, 2012 Megoszt Elküldve December16, 2012 helo Nyíregyházán itt poliroznak én is itt csnáltattam az alsó 2 kép az öcsém kisbusza korrekt és jó lett http://www.jofogas.h...par_7315977.htm Dunaújvárosban 2 ezerért polírozták fel a kettőt műszaki előtt mert matt volt. Volán telepi fényező. Mintha új lenne. Ha megint bemattul 2k ért még egy párszor megcsináltatom egy új árán. Ennyiért lakkozták is? Mert ha nem, akkor igen hamar vissza fogtok térni újrapolíroztatni, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 szia nekem van ilyen, de a típus specifikus talpal. Szerintem kéne hozzá a talp úgy néz ki jól. Megvettem talppal együtt,beraktam,a talpat úgy fogattam le,hogy a hamutartó még nyitható,így a 2. és a 4.fokozat kapcsolásakor a csuklóm megvan mozgatva :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Szerintetek egy kombiból való csomagtér rolót be lehet szerelni egy ferde hátú G Astrába? Kiszedném a kalaptartót hogy jobban lehessen pakolni, ha meg nem pakolok semmit, akkor elhúzom.A roló nem emelkedne az ajtóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 kartámaszt szeretnék venni. tud valaki tapasztalat alapján ajánlani márkát? ár nem számít, csak minél olcsóbb legyen :D valahol a két szélsőség (gyári, ill. tesco gazdaságos) között gondoltam. jó lenne ha passzolna a helyére szépen, nem zörögne lötyögne, s esetleg még nézne is ki valahogy... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts