Probert Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 kartámaszt szeretnék venni. tud valaki tapasztalat alapján ajánlani márkát? ár nem számít, csak minél olcsóbb legyen :D valahol a két szélsőség (gyári, ill. tesco gazdaságos) között gondoltam. jó lenne ha passzolna a helyére szépen, nem zörögne lötyögne, s esetleg még nézne is ki valahogy... köszi Kartámasz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 kartámaszt szeretnék venni. tud valaki tapasztalat alapján ajánlani márkát? ár nem számít, csak minél olcsóbb legyen :D valahol a két szélsőség (gyári, ill. tesco gazdaságos) között gondoltam. jó lenne ha passzolna a helyére szépen, nem zörögne lötyögne, s esetleg még nézne is ki valahogy...köszisziahttp://www.metroman.hu/product/Auto-felszereles/univerzalis-auto-kartamasz/Autos-konyoklo-univerzalis-kartamasz-48006A-fekete-fekete 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 A gyári szövetszőnyeg hogyan van rögzítve a padlóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 A gyári szövetszőnyeg hogyan van rögzítve a padlóhoz? A padlókárpit, vagy a szőnyeg? A szőnyeg az enyémben két kerek műanyag tárcsával a kárpithoz van rögzítve. De csak a vezető oldali. A kárpit nem tudom hogy van rögzítve, gondolom ragasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 A padlókárpit, vagy a szőnyeg? A szőnyeg az enyémben két kerek műanyag tárcsával a kárpithoz van rögzítve. De csak a vezető oldali. A kárpit nem tudom hogy van rögzítve, gondolom ragasztva. Szia, Azon a műanyag tárcsán nincs valami cikkszám vagy azonositó esetleg mert nekem a szőnyegen megvan a két lyuk de nincs mivel rögziteni. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Szia, Azon a műanyag tárcsán nincs valami cikkszám vagy azonositó esetleg mert nekem a szőnyegen megvan a két lyuk de nincs mivel rögziteni. Üdv Szia! Nekem sem volt meg. Sajna nem kaptam hozzá mikor megvettem a kocsit. Utána nétem mert szerettem volan bele de lemondtam róla hugyanis 4500Ft darabja! Megoldottam másképp, ha érdekel este felteszem hogyan. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Szia! Nekem sem volt meg. Sajna nem kaptam hozzá mikor megvettem a kocsit. Utána nétem mert szerettem volan bele de lemondtam róla hugyanis 4500Ft darabja! Megoldottam másképp, ha érdekel este felteszem hogyan. Üdv. Ha megtennéd megköszönném :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Ha megtennéd megköszönném :icon1: Szia, pofon egyszerű a dolog. A szőnyeg lyukánál nagyobb tárcsákat esztergáltatsz valakivel, közepét kifúrod, hegesztesz rá egy 4-es anyát abba pedig teszel egy rövid 4-es csavart, összekontrázod. A műanyag tartók közepébe ami a kárpitban van fúrsz egy lyukat amibe passzentosan megy bele egy 4-es anya, beleragasztod és voálá, kész a lefogató! :icon1: Ízlés szerint lehet festeni a tárcsát, nálam a képen porszórva van. A lényeg hogy így nem kerül 4500Ft-ba darabja. u.i: a két lyukkal ne törődj a tárcsán, az még az első verzió próbálkozása volt ami nem nagyon jött be 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Szia, pofon egyszerű a dolog. A szőnyeg lyukánál nagyobb tárcsákat esztergáltatsz valakivel, közepét kifúrod, hegesztesz rá egy 4-es anyát abba pedig teszel egy rövid 4-es csavart, összekontrázod. A műanyag tartók közepébe ami a kárpitban van fúrsz egy lyukat amibe passzentosan megy bele egy 4-es anya, beleragasztod és voálá, kész a lefogató! :icon1: Ízlés szerint lehet festeni a tárcsát, nálam a képen porszórva van. A lényeg hogy így nem kerül 4500Ft-ba darabja. u.i: a két lyukkal ne törődj a tárcsán, az még az első verzió próbálkozása volt ami nem nagyon jött be Köszi.Ha lesz rá időm megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Köszi.Ha lesz rá időm megpróbálom. Közben megtaláltam a telken a gyárilag csomagolt patentokat és 2 perc alatt rögzitettem is a szőnyeget. A patenton van egy számsor de a gugli semmit nem adott ki rá,valszeg nem cikkszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Közben megtaláltam a telken a gyárilag csomagolt patentokat és 2 perc alatt rögzitettem is a szőnyeget. A patenton van egy számsor de a gugli semmit nem adott ki rá,valszeg nem cikkszám. A lényeg hogy megvan a patent és így a gyári rögzítést használhatod :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy van e-itt valaki aki megtudja mondani a G-Astra Mid-emről cikkszám alapján mit tud? Vagy mit kellene tudnia? Most csak a megtehető távot mutatja és nem tudom léptetni. Vettem egy másik ugyan olyan cikkszámút, de azzal is ugyan ez a problémám. A vásárláskor a Bc-s kapcsoló sem volt az autóba. A lámpa controll modult sem irja ki, de azt én raktam bele. 2000-es évjáratú X20DTL Esetleg valaki győr környékén meg tudná csinálni értelmes áron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 A MID-ek gyárilag mind ugyanazt tudják, nincs köztük különbség cikkszám szerint. Ha nem tudod léptetni, akkor valószínűleg nem jól van bekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Január12, 2015 Megoszt Elküldve Január12, 2015 Sziasztok! Új vagyok itt, pár kérdés. Adott egy G astra 2004.07 havi. Pár kényelmi dolgot szeretnék belevarázsolni. -Csomagtértálcát hol tudnék venni bele? Találtam egy helyet ott kérdik hogy ez astra 1 vagy 2? Passz.. :-) -bele lehet varázsolni ebbe az astrába olyat hogy a távirányítóval működtethessem a hátsó csomagtérajtó nyitást? Nagyon tetszik ez a megoldás az új astrákon! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Január13, 2015 Megoszt Elküldve Január13, 2015 Sziasztok! Új vagyok itt, pár kérdés. Adott egy G astra 2004.07 havi. Pár kényelmi dolgot szeretnék belevarázsolni. -Csomagtértálcát hol tudnék venni bele? Találtam egy helyet ott kérdik hogy ez astra 1 vagy 2? Passz.. :-) -bele lehet varázsolni ebbe az astrába olyat hogy a távirányítóval működtethessem a hátsó csomagtérajtó nyitást? Nagyon tetszik ez a megoldás az új astrákon! THX Astra G, ennyiből tudniuk kéne. 3/5 ajtós, kombi vagy szedán? http://bolthely.hu/carstyler/id/00191_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_3___5_ajtos_1998- http://bolthely.hu/carstyler/id/00193_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_Caravan___kombi_1998- http://bolthely.hu/carstyler/id/00192_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_szedan_1998- Én nem vásároltam még innen, szóval több infóval nem tudok szolgálni. A csomagtérajtó nyitást biztos bele lehet varázsolni, a kérdés, hogy mennyibe kerül. Érdeklődj olyan helyeken, ahol utólagos központizárat tudnak beszerelni, ők talán tudnak segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Január14, 2015 Megoszt Elküldve Január14, 2015 Astra G, ennyiből tudniuk kéne. 3/5 ajtós, kombi vagy szedán? http://bolthely.hu/carstyler/id/00191_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_3___5_ajtos_1998- http://bolthely.hu/carstyler/id/00193_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_Caravan___kombi_1998- http://bolthely.hu/carstyler/id/00192_csomagtertalca_Opel_Astra_G___Classic_II_szedan_1998- Én nem vásároltam még innen, szóval több infóval nem tudok szolgálni. A csomagtérajtó nyitást biztos bele lehet varázsolni, a kérdés, hogy mennyibe kerül. Érdeklődj olyan helyeken, ahol utólagos központizárat tudnak beszerelni, ők talán tudnak segíteni. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ti használtok valamilyen HUD-ot? Head Up Displayt? Androidon? Ha igen meilyiket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ti használtok valamilyen HUD-ot? Head Up Displayt? Androidon? Ha igen meilyiket? Néha... a tesóm suzukiát... HUD-..... a rendszáma! Igaza van Zsolti kollégámnak és tényleg be kell szerezzek végre egy odanyúlós telefont, mert elszalad mellettem a világ. Az én szegénységem, de ebből a mondatból gyakorlatilag nem értek semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
helgi Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Néha... a tesóm suzukiát... HUD-..... a rendszáma! Igaza van Zsolti kollégámnak és tényleg be kell szerezzek végre egy odanyúlós telefont, mert elszalad mellettem a világ. Az én szegénységem, de ebből a mondatból gyakorlatilag nem értek semmit. :) Én sem,veled megyek venni egy olyat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ti használtok valamilyen HUD-ot? Head Up Displayt? Androidon? Ha igen meilyiket? Nem, teljesen feleslegesnek találom. Épp annyi idő a km órára nézni mint a visszapillantóba. Legtöbbször úgyis tempomatot használok így nem kell sokat nézegetnem. Telefont amúgy hova raknád? Mert a műszerfalon kevés a sík terület. Néha... a tesóm suzukiát... HUD-..... a rendszáma! Igaza van Zsolti kollégámnak és tényleg be kell szerezzek végre egy odanyúlós telefont, mert elszalad mellettem a világ. Az én szegénységem, de ebből a mondatból gyakorlatilag nem értek semmit. :) Én sem,veled megyek venni egy olyat :D HUD - head-up display, szem elé vetített kijelző. Szélvédőre kivetített kép. Okostelefont összekötöd ODB-n keresztül a kocsival és a sebességet a telefon kijelzőjére kiírja. Ezt leteszed a műszerfalra és tükrözve felvetíti a szélvédőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Köszi, erre gondtam, és ezt használom. Sajna nekem nincs tempomatom, sokat nem is megyek pályán. Nekem nem odb hanem gps alapu androidos prg van. Nekem tetszik, csak tapasztalatükra voltam kiváncsi, hogy ki milyen alkalmazást használ, venni én sem vennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 (edited) Köszi, erre gondtam, és ezt használom. Sajna nekem nincs tempomatom, sokat nem is megyek pályán. Nekem nem odb hanem gps alapu androidos prg van. Nekem tetszik, csak tapasztalatükra voltam kiváncsi, hogy ki milyen alkalmazást használ, venni én sem vennék Csak tájékoztatásként, hogy nincs szoros összefüggésben a tempomat használat és az autópályázás! Én akár 1km-re is szoktam használni és garantálom, hogy ha egyszer kipróbálnád, akkor soha nem mondanál le róla!!! Ráadásul a Te autódba nem ördöngösség beépíteni! Módosítva Február18, 2015 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Csak tájékoztatásként, hogy nincs szoros összefüggésben a tempomat használat és az autópályázás! Én akár 1km-re is szoktam használni és garantálom, hogy ha egyszer kipróbálnád, akkor soha nem mondanál le róla!!! Ráadásul a Te autódba nem ördöngösség beépíteni! Nem vezettem még tempomatos autót, így most kicsit kíváncsivá tettél! Mit kell hozzá beszerezni? Van erről beszerelési leírás már valahol? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Nem vezettem még tempomatos autót, így most kicsit kíváncsivá tettél! Mit kell hozzá beszerezni? Van erről beszerelési leírás már valahol? THX Ha megnézed az aláírásomat ott rátalálsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz1978 Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Ha megnézed az aláírásomat ott rátalálsz! Köszi! Nem vagyok nagy szerelgető típus, de megkérdem a havert, hátha ő bevállalja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts