Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Arra gondoltam,hogy ide lehetne beírni azokat az infókat amikről úgy gondoljuk,hogy mindenkinek hasznos lehet.

Pl:Alkatrész boltok,opelbontók címei.Esetleg weblapok amiknek köze van az autóinkhoz.

Kezdésnek itt van ez: www.opelalkatrészek.hu

Elküldve

Motorprofi Kft.

Debrecen, Vámospércsi út 141.

Tel./Fax: (52) 440-372

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 7-16 óráig

Ügyvezető igazgató:

(30) 945-4164

E-mail:

motorprofi@motorprofi.hu

balogh@motorprofi.hu

Vevőszolgálati vezető:

(30) 985-9364

Kereskedelmi vezető:

(30) 205-3225

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
Elküldve

valaki a CORA-nal lévő bontónak nem tudja az elérhetőségét? A Mikepércsi utiak nagyon el vannak szállva árilag B)

• 5 months later...
Elküldve

Srácok!

Nem tudtok itt debrecenben valahol a Diószegi úthoz minél közelebb egy kiadó műhelyet?

Annyi a lényeg csak,hogy legyen benne villany,és 2 autó férjen el benne.Akna nem fontos...

Fizetnék érte akár 40e-t egy hónapban!

A másik dolog pedig,amit nagyon keresek,egy bérelhető trailert,amibe beülök és megy,és lehet vele autót szállítmányozni.

Vannak itt,de mindegyikért kérnek letétet bérléskor...

Zalaegerszegen tudok egy olyat,ahol 15e/nap,és nem kell semmilyen több százezres letét,csak személyi meg jogsi.

akit tud,kérem segítsen,a műhely nagyon fontos lenne!

Elküldve
Holnap felhívlak, ha a számod az, ami a profilodban van! :)

De ez nem az igazi topik erre a célra.

(70) 600-3326 még mindig a számom,nincs semmi a profilomba. <_<

Nem találtam jobb topicot erre a célra,ugyanis nem fogok az egész országnak ilyesmiről írni,mikor debrecenben volna szükségem mindkét dologra...

Elküldve
Arra gondoltam,hogy ide lehetne beírni azokat az infókat amikről úgy gondoljuk,hogy mindenkinek hasznos lehet.

Pl:Alkatrész boltok,opelbontók címei.Esetleg weblapok amiknek köze van az autóinkhoz.

Kezdésnek itt van ez: www.opelalkatrészek.hu

Sziasztok, még új vagyok :D

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek astra könyve. (pl.: igy csináld, stb.)

Hallotam olyanról, h. a könyvnek van cd-s változata. (...esetleg pdf formában a neten :( )

Már régóta keresem a neten de nem találtam ilyet :) :lol:

Astra g a kicsike :P

köszike mindenkinek :hiya:

• 1 month later...
Elküldve

Figyelem - Felhívás - Achtungggggggg

Nagyon kellene valaki, vagy többen, akikkel felutazhatnánk ide:

(egyedül nem győzöm a benzint):

A gyártási és a fenntartartási technológiák találkozása! Autotechnika - autóDIGA

Két kiállítás, amelyet a gépészeti technológiák kötnek össze: gépjárműfenntartás, gépjárműalkatrész és főegység újragyártás és gépjárműhasznosítás technológiái együtt.

...és még?

Látogasson el hozzánk

2009. szeptember 22 - 25. között

a

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjának 201/H standjára,

és kielégítő választ kap a kérdésre.

• 2 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek egy szép tető kárpitja 5ajtós f asztrához.Nincs tetö abalkom.

Nagyon olcsón!

üdv Rics

• 11 months later...
Elküldve

Szio mi a baj a vizhőmérséklet jelzővel nem mutatt ugy érzed valósat?

Nekem igaz f-esem van de a végén kiderült azér mutat keveset mert termosztát vacakolt.Müszer egységgel, vizhőmérséklet érzékelő gombával nem volt baj.

Elküldve

Halihó!

Én vadonatúj vagyok, (fórumon is, és opel tulajként is) és egy kis segítségre lenne szükségem. Kocsim Vectra B 1.6i, motorkód x16xel. Alapjárat ingadozás van, de van úgy hogy, felmegy 1500-re és ott is marad tartósan. Előfordult az is, hogy 1000 alatt ingadozik. Olvastam más fórumokon, hogy alapjárati motort kell kitisztítani, de fényképet nem találtam a beépítési helyéről és kinézetéről. Ha valakinek van képe, és tapasztalata legyen szíves megosztani velem.

Előre is köszönöm!

U.i.: bocsi ha a témát nem ide kellett volna írnom....

Elküldve
Halihó!

Én vadonatúj vagyok, (fórumon is, és opel tulajként is) és egy kis segítségre lenne szükségem. Kocsim Vectra B 1.6i, motorkód x16xel. Alapjárat ingadozás van, de van úgy hogy, felmegy 1500-re és ott is marad tartósan. Előfordult az is, hogy 1000 alatt ingadozik. Olvastam más fórumokon, hogy alapjárati motort kell kitisztítani, de fényképet nem találtam a beépítési helyéről és kinézetéről. Ha valakinek van képe, és tapasztalata legyen szíves megosztani velem.

Előre is köszönöm!

U.i.: bocsi ha a témát nem ide kellett volna írnom....

Nem ilyesmi mocid van?

127069-20101122-kvGJTw.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.