Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Arra gondoltam,hogy ide lehetne beírni azokat az infókat amikről úgy gondoljuk,hogy mindenkinek hasznos lehet. Pl:Alkatrész boltok,opelbontók címei.Esetleg weblapok amiknek köze van az autóinkhoz. Kezdésnek itt van ez: www.opelalkatrészek.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Szervó klinika Debrecen Epreskert u. 21.Tel: 06/30 313-6396 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Motorprofi Kft. Debrecen, Vámospércsi út 141. Tel./Fax: (52) 440-372 Nyitvatartás: hétfő-péntek 7-16 óráig Ügyvezető igazgató: (30) 945-4164 E-mail: motorprofi@motorprofi.hu balogh@motorprofi.hu Vevőszolgálati vezető: (30) 985-9364 Kereskedelmi vezető: (30) 205-3225 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2007 http://www.bcweb.hu/miez.htm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Kis teljesítménymérő műszer, amit a műszerfalra építhetsz: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2143&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Habár még nem az igazi de már lehet böngészni rajta.Nem állítom hogy a legolcsóbb de támpontnak sem rossz http://www.astrabazis.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2007 Internetes útvonaltervező: http://terkep.t-online.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2007 http://opel.linkcenter.hu/ :rolleyes: http://opelforum.icnet.hu/index2.php http://opelalkatresz.try.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Mikerpércsi úti bontó 52-414-949 (ez a bontóban csörög) 30-9450-444 Astra F,G Vectra A,B jól jöhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 valaki a CORA-nal lévő bontónak nem tudja az elérhetőségét? A Mikepércsi utiak nagyon el vannak szállva árilag B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Tavaly még ez volt a szám: "A Cora melletti opel bontó :06 30 943 5522" Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Tavaly még ez volt a szám: "A Cora melletti opel bontó :06 30 943 5522" Köszönöm, hívom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Köszönöm, jó a szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Srácok! Nem tudtok itt debrecenben valahol a Diószegi úthoz minél közelebb egy kiadó műhelyet? Annyi a lényeg csak,hogy legyen benne villany,és 2 autó férjen el benne.Akna nem fontos... Fizetnék érte akár 40e-t egy hónapban! A másik dolog pedig,amit nagyon keresek,egy bérelhető trailert,amibe beülök és megy,és lehet vele autót szállítmányozni. Vannak itt,de mindegyikért kérnek letétet bérléskor... Zalaegerszegen tudok egy olyat,ahol 15e/nap,és nem kell semmilyen több százezres letét,csak személyi meg jogsi. akit tud,kérem segítsen,a műhely nagyon fontos lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Holnap felhívlak, ha a számod az, ami a profilodban van! <_< De ez nem az igazi topik erre a célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Holnap felhívlak, ha a számod az, ami a profilodban van! :) De ez nem az igazi topik erre a célra. (70) 600-3326 még mindig a számom,nincs semmi a profilomba. <_< Nem találtam jobb topicot erre a célra,ugyanis nem fogok az egész országnak ilyesmiről írni,mikor debrecenben volna szükségem mindkét dologra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szőke Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Arra gondoltam,hogy ide lehetne beírni azokat az infókat amikről úgy gondoljuk,hogy mindenkinek hasznos lehet. Pl:Alkatrész boltok,opelbontók címei.Esetleg weblapok amiknek köze van az autóinkhoz. Kezdésnek itt van ez: www.opelalkatrészek.hu Sziasztok, még új vagyok :D Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek astra könyve. (pl.: igy csináld, stb.) Hallotam olyanról, h. a könyvnek van cd-s változata. (...esetleg pdf formában a neten :( ) Már régóta keresem a neten de nem találtam ilyet :) :lol: Astra g a kicsike :P köszike mindenkinek :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Figyelem - Felhívás - Achtungggggggg Nagyon kellene valaki, vagy többen, akikkel felutazhatnánk ide: (egyedül nem győzöm a benzint): A gyártási és a fenntartartási technológiák találkozása! Autotechnika - autóDIGA Két kiállítás, amelyet a gépészeti technológiák kötnek össze: gépjárműfenntartás, gépjárműalkatrész és főegység újragyártás és gépjárműhasznosítás technológiái együtt. ...és még? Látogasson el hozzánk 2009. szeptember 22 - 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilonjának 201/H standjára, és kielégítő választ kap a kérdésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy szép tető kárpitja 5ajtós f asztrához.Nincs tetö abalkom. Nagyon olcsón! üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Kit ajánlotok, aki Debrecenbe át tudná nézni a hűtőfolyadék hőmérséklet visszajelzőmmel mi a baj? (G-Astra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Szio mi a baj a vizhőmérséklet jelzővel nem mutatt ugy érzed valósat? Nekem igaz f-esem van de a végén kiderült azér mutat keveset mert termosztát vacakolt.Müszer egységgel, vizhőmérséklet érzékelő gombával nem volt baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racsni Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Halihó! Én vadonatúj vagyok, (fórumon is, és opel tulajként is) és egy kis segítségre lenne szükségem. Kocsim Vectra B 1.6i, motorkód x16xel. Alapjárat ingadozás van, de van úgy hogy, felmegy 1500-re és ott is marad tartósan. Előfordult az is, hogy 1000 alatt ingadozik. Olvastam más fórumokon, hogy alapjárati motort kell kitisztítani, de fényképet nem találtam a beépítési helyéről és kinézetéről. Ha valakinek van képe, és tapasztalata legyen szíves megosztani velem. Előre is köszönöm! U.i.: bocsi ha a témát nem ide kellett volna írnom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Halihó! Én vadonatúj vagyok, (fórumon is, és opel tulajként is) és egy kis segítségre lenne szükségem. Kocsim Vectra B 1.6i, motorkód x16xel. Alapjárat ingadozás van, de van úgy hogy, felmegy 1500-re és ott is marad tartósan. Előfordult az is, hogy 1000 alatt ingadozik. Olvastam más fórumokon, hogy alapjárati motort kell kitisztítani, de fényképet nem találtam a beépítési helyéről és kinézetéről. Ha valakinek van képe, és tapasztalata legyen szíves megosztani velem. Előre is köszönöm! U.i.: bocsi ha a témát nem ide kellett volna írnom.... Nem ilyesmi mocid van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Inkább ez lesz az: Vecibe nem szerelték azzal a szívósorral. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts