warwolf Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 MOTE-sok talán láttak párszor a Centrum parkolóban. Suzuki beszállító cégnél dolgozom, mint minőség tervező (nem röhögni!). S, miért kellett olyan messzire költöznöd, szinte szó szerint az istenhátamögé?Amúgy emléxünk hát. A Suzukival kapcs. pedig, ismerkedj meg Opeltomival.Ő Esztergomban melózik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 S, miért kellett olyan messzire költöznöd, szinte szó szerint az istenhátamögé?Amúgy emléxünk hát. A Suzukival kapcs. pedig, ismerkedj meg Opeltomival.Ő Esztergomban melózik... :unsure: Asszonyság idevalósi és egyenlőre így alakult a helyzet, de ez nem végleges még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Na sziasztok, bemutatkozom én is, bár bevallom még tag nem vagyok.. :lol: Szóval Ő az én GSi-m, és hát mit mondjak... nagyon szeretem, lassan egy éve lesz az enyém, bár menni vele csak egy fél éve tudok, most meg már egy hónapja téli álmot alszik.. különösen a többi közlekedő fejét szeretem, mikor meglátják, hogy egy csaj ül benne! :) Elég sok lelkiismereti kérdést okozott, hogy sokszor úgy érzem, még nem értem fel Hozzá, de nagyon igyekszem.. :) amúgy az előző tulaját ismerem, nagyon gondos gazdi volt, és sok átalakítás Neki is köszönhető, bár azért igyekeztem - persze soksok segítséggel - én is alakítgatni rajta, meg voltak apróságok a motorjával is. Örömmel látom, hogy van még egy SEH-motoros Kadettos itt (xaba), azt hittem elég ritka fajta, de épp ezért nem gondolkozom motorcserén :D Jaa, lehet, hogy hamarosan csatasorba állítok egy 1.3-as '84-es Kadettot is, mert sokszor nincs szívem a GSi-t nyúzni, és hát picit megterhelő a fogyija is néha :) Hát szóval most ennyi, sziasztok :D ((Ha kicsit konfúz a tartalom, azért bocsánat :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 üdv itt........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve December15, 2006 Megoszt Elküldve December15, 2006 Örömmel látom, hogy van még egy SEH-motoros Kadettos itt (xaba) Szióka Hááát igen,eléggé kevés moci brümmög ilyen kódszám alatt mostanság.. Már akkór fölfigyeltem az autódra mikóó még ""Baresz""-é volt,naon tecc.. Grat hozzá.. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadett Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Sziasztok Opelesek! Én egy Kaposvári Kadett tulajdonos vagyok. Nem fiatal a kocsim ahogy énsem, de imádom! 1,2-es csodagép. Szervízbe még nem volt mióta az enyém lett adrága. Úgy 6-évebitorlom.A fék cserétől, a fényezésig mindent saját territóriumon belül végzek rajta. Egyenlőre ennyi! Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts