forumadmin Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 -1- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Honlapunk kezdőoldala is azzal büszkélkedik hogy már itt is van lehetőségünk fórumozni. Ezen kívűl megcsináltam a bal oldalon a menüt hogy egyből ide lehessen jutni. Sőt a Tagok tegnap új designt kapott oldalát is frissítettem Jánoska segítségével, már nem picik a tagok nevei! Ha valamit nem látsz azok közül amit elmondtam, nyomd meg az F5-öt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Engin klubtagunk csinált szép új kinézetű oldalt: Ha tetszik cserélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Engin klubtagunk csinált szép új kinézetű oldalt: http://kadettklub.hu/enginfoldal1.jpg http://kadettklub.hu/engingyikfaq.jpg Ha tetszik cserélem! Tetszik!!!!!!! :lol: - ejnye képpel idézni - Albert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Új honlap még nincs, de a régit ma egész nap tuningoltam. Addig jutottam hogy a bal oldali menüben az Új fórum menüt lecseréltem Találkozókra, és feltűntettem benne az összes eddigi saját, és Opelklubos talinkat. Legtöbb tali már kattintható, és van olyan is amelyikre elő is jön lap :lol: Ezenkívűl az Extrák menüpont gazdagodott a Subi-féle GSi történelemmel valamint megindult a szerelési leírások gyűjteménye ugyanitt, ami majd szép lassan kap valami normális pofát is és talán majd fel is lesz töltve nem egy leirással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Töxép lett az Extrák menü, lettek benne új leírások, meg motortáblázat, sőt új tagunk is lett (aki kint volt csütörtökön Lurdyban immáron másodszor) mindjárt korrekt történettel + képekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts