_Seth_ Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Simán lehet, sőt még az óra is csal "gyárilag" valamennyit. Egyébként a váltóban van a kihajtás, szóval a kerékméret befolyásolja azt hogy mennyit csal, de szerintem nem olyan jelentősen. De ezt ki lehetne számolni. Értem, pl egy 175/70-es gumihoz képpest sokkal kisebb. Ha minden jól megy hamarosan lesz gps is a kocsiban és majd azzal lemérem a pontos sebességet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Értem, pl egy 175/70-es gumihoz képpest sokkal kisebb. Ha minden jól megy hamarosan lesz gps is a kocsiban és majd azzal lemérem a pontos sebességet :unsure: Nekem pl. 155/80 gummával 5-öt csal lefelé 50-nél, én is GPS-el tudtam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Akkor legalább szabályosan megyek amikor azt hiszem, hogy gyorsan hajtok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzsolt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 jónapot emberek ! Albert ! köszönöm a segitséget és a közreműködő kollégáknak is ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Még szerencse, hogy ilyen szép lett a kocsim... jól mutat a parkolóban... menni úgy sem tud :unsure: Az akksi lemerült ;) (vszeg a sok indítás miatt amikor sokáig kell indítózni, hogy elinduljon a rossz szivító miatt + sokat is állt az utóbbi hónapban a szerelgetések miatt és városon kívül alig használtam ellenben zene, elektromos ablak, lámpák voltak használva....) Mocitető nélkül is állt vagy 2 hetet amikor a legnagyobb párás idő volt.... az is biztosan jót tett az akksinak... + vmelyik nap vettem észre, hogy az egyik ablakemelő kapcsoló beragad ha felhúzom az ablakot... ki tudja hányszor maradt úgy miközben mentem vele az meg csak szívta az akksit mert olyankor erőlködik még tovább mintha nem lenne még felhúzva - tegnap csináltuk meg ezt is -.) Az akksira 2 év gari van a praktikerben... ilyenre is vonatkozik? Szerk: nem... csak gyártási és anyaghibákra terjed ki szal elviszem feltöltetni valahova :blink: Lámpák+fűtés 8V Indításnál lemegy 1.9V-ra is az akksi Alapállapotban 11.67V szal még menthető ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 :unsure: Most indulunk Csabinak nézni egy D Kadett GTE-t jujjj,de jó lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 :unsure: Most indulunk Csabinak nézni egy D Kadett GTE-t jujjj,de jó lesz.... csak nem azt a piros 50ezer forintost, amit használtautón hirdetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 csak nem azt a piros 50ezer forintost, amit használtautón hirdetnek? Nincs alja :unsure: - max alkatrész :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nincs alja :unsure: - max alkatrész :blink: te is voltál velük, vagy már korábban láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 te is voltál velük, vagy már korábban láttad? Telefonon mondták a srácok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 viszont alktrésznek nagyon jó lenne ám.... :unsure: bár mindíg fáj a szívem,ha egy D-t bontok,de nézzük a jó oldalát! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 viszont alktrésznek nagyon jó lenne ám.... :unsure: bár mindíg fáj a szívem,ha egy D-t bontok,de nézzük a jó oldalát! :blink: motorja jó? ülések, felnik, gumik? kell szerezni egy nem szétrohadt 5ajtós bódét és abba bele.... ámbár ha megvenném én bontanám, nekem nem kell több autó, az aszkonámat kéne meggyógyítani, de hol, mikor.. ;) gondolom forgalomban van, mer ilyesmit csak ugy érdemes megvenni ha ki van vonva, vagy nem irnak igazi névre adásvételit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 motorja jó? ülések, felnik, gumik? gondolom forgalomban van, mer ilyesmit csak ugy érdemes megvenni ha ki van vonva, vagy nem irnak igazi névre adásvételit. első ülések kuka,felni gyári gte jo állapotban,moci hátsóajtó,géptető,ajtók,üvegek,kárpit stb. jók. Forgalomba van de most fog lejárni a müszakija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 nekem van még tartalék D Kadettem,tudok 2db-ot ami régóta áll csak utánna kell járni,már mind a 2 project 50%an áll ezügyben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 :unsure: Most indulunk Csabinak nézni egy D Kadett GTE-t jujjj,de jó lesz.... Na ne Csabi is D-ben gondolkodik,szombaton még mást emlegetett. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Na ne Csabi is D-ben gondolkodik,szombaton még mást emlegetett. :unsure: 1.3 T rulez...... én még ott tartok vagy gondolkodott c20xe-n......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 1.3 T rulez...... én még ott tartok vagy gondolkodott c20xe-n......... Én is így tudtam tegnap meg GTE-t nézegetett.Még szerencse hogy nem vette meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Én is így tudtam tegnap meg GTE-t nézegetett.Még szerencse hogy nem vette meg. beszélni kell a fejével Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 beszélni kell a fejével Jó a GTE. Féltek hogy bekormolja a pofitokat, amikor elhúz???? Valaki tudja milyen festékkel érdemes lefesteni a blokkot??? Sima Trinát leégne róla??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Valaki tudja milyen festékkel érdemes lefesteni a blokkot??? Sima Trinát leégne róla??? Ha nem lesz beindítva akkor jó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Jó a GTE. Féltek hogy bekormolja a pofitokat, amikor elhúz???? Valaki tudja milyen festékkel érdemes lefesteni a blokkot??? Sima Trinát leégne róla??? hammerite de nem a rozsdára, vagy vmi hőálló kályhafesték....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Friss képek Még a belsején lesz egy kis festés de már nem kezdek bele semmilyen komolyabb átalakításba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Friss képek Még a belsején lesz egy kis festés de már nem kezdek bele semmilyen komolyabb átalakításba... még jó h van kép és video gyüjtemény :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Jogos :unsure: Legközlebb oda teszem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ez is egy Kadett! ;) :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts