forumadmin Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 -1- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Tudtátok mit jelent a GTE? Én ma tudtam meg.... "Gran Turismo Einspritz" Ma kaptam emailben egy Jetike nevű kedves GTE építőtől :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Tudtátok mit jelent a GTE? Én ma tudtam meg.... "Gran Turismo Einspritz" Ma kaptam emailben egy Jetike nevű kedves GTE építőtől :blink: Tudtuk. ;) Miért nem kérdeztél? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Tudtuk. ;) Miért nem kérdeztél? :unsure: Tőlem kérdezte a srác és nem tudtam neki válaszolni, mondtam hogy fórumon biztos lesz olyan aki tudja.. Amiért szép hangvételű levelet irtam neki, megmondta :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 És a GSi minek a rövidítése? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 És a GSi minek a rövidítése? Grand Sport Injection ha jól tudom. Gyakorlatilag ugyanaz - angolul.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Grand Sport Injection ha jól tudom. Gyakorlatilag ugyanaz - angolul.. Igen így igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 A kocsim mai állapota: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (az enyémnek is olyan volt az eleje mint a másik kadettnek (az a haveromé :unsure: ) Ilyen volt amikor megvettem: 1 (itt már az opel logót lefestettem feketére + a szélvédő előtti műanyagot is) 2 Ezután ilyen lett sajnos: 1 2 De végre "elkészült" (komplett festés, néhány úh elem.... na de majd jövőre.) Szerintetek milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 A kocsim mai állapota: ... Szerintetek milyen lett? Hát nem semmi mennyit foglalkozol a vassal, nem kevés pénzed lehet benne lassan... Már csak egy rendes motor kell bele :unsure: Szép lesz az fényezés után nagyon!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Pénzt nem is számolom mert nem érdemes ellenben szerintem már sokkal szebb, jobb mint amilyen akkor volt amikor megvettem. jah... pl egy 2.0 16V :blink: Majd kiderül... Alufelni is sokat dobna rajta + pár centis ültetés... (sok nem kell mert ungarische streeten nem lenni jó aszfalt....) Oldalsó jobbos indexet is kicseréltem így most már egyformák (könnyűnek hangzik de ugye a lököst, sárvédőt le kell venni hozzá :S ), aláfeküdtem és a hátsódobnál lévő bilincset is lecseréltem így most nem pufog csak ahol kell, izzókat cserélgettem (kék helyzetjelző+kék burkolató de egyébként fehér h4-es izzókat raktam be (vmivel fehérebbek mint a sima). Lemostam... lényeges mert tegnap este egy galambokkal teli fa alá álltam be... fuj... belül is takarítgattam egy kicsit. Ha jó idő lesz akkor holnap a hátsó lámpákat bekötöm helyesen (most is jól világítanak csak ne mind mert a gyári lámpák után a gsi lámpa+lökös miatt teljesen más lett, be kell kötnim egy tolató lámpát + a ködlámpát :unsure: nem lesz túl nagy feladat). 4 kereket is mire lecseréltem, leszedtem óvatosan a dísztárcsát az is eltartott egy jóideig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Szerintetek milyen lett? Nem rossz. ;) Telifénnyel még nagyobbat fog mutatni. :unsure: Nekem is készül az új hűtőrácsom a Kadettre. Naon sép lesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Alufelni is sokat dobna rajta + pár centis ültetés... (sok nem kell mert ungarische streeten nem lenni jó aszfalt....) Ezt annyiban cáfolom, h ha nem vagy pesti (ez itten most nem személyeskedés). akkor nem nagyon lesz gondod az ültetéssel. Az enyém is nagyon le van ültetve és még nem csaptam oda sehova útközben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Pesttől messze vagyok de még ültetés nélkül is leért már az alja és nem én voltam béna hanem egyszerűen olyan rossz az út... Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy E kadettről a tetőcsomagtartó sínjét hogyan lehet levenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Pesttől messze vagyok de még ültetés nélkül is leért már az alja és nem én voltam béna hanem egyszerűen olyan rossz az út... Na neee... ültetés nélkül leért az alja??? :unsure: Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy E kadettről a tetőcsomagtartó sínjét hogyan lehet levenni? A sinjét sehogy mert az a kaszni maga. Max a műanyagot tudod róla. Amit szerintem simán csak le kell tolni vagy előre vagy hátra. Csak jó erősen kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Pesttől messze vagyok de még ültetés nélkül is leért már az alja és nem én voltam béna hanem egyszerűen olyan rossz az út... Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy E kadettről a tetőcsomagtartó sínjét hogyan lehet levenni? Hát én még nem vertem oda, de ezek szerint erre jobbak az utak. :unsure: :blink: ;) ;) A tetősínt előre tudod letolni. Csak vigyázz, mert könnyen törnek a kis műanyag pöckök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 A parkolókat úgy csinálják meg, hogy vagy földes az egész vagy zúzott kő és mindkettő tömörödik egy idő után és persze ott a legjobban ahol mindenki használja azaz a be/kijáratnál ilyen van több helyen is és ott ért le kb a közepénél vmi (talán a középdob bár az is a helyén van és amúgy is magasan van az alja...) nálunk a körúton is sikerült már olyat csinálnom, hogy 2 kátyuba belement a hátulja és akkor is leért vmi... persze olyan az út, hogy az x utca teljesen új szuper aszfaltal van megáldva majd a folytatása már 10 éve ugyanolyan pocsék és 50-el ráhajtok szegény autó azt sem tudja mit csináljon :blink: (hozzáteszem, hogy idén rengeteg utat megcsináltak de van ahol csak egy nagy kék tábla van, hogy "2007-ben felújítjuk az utat"...) Van ahol pl a kapubejáró elé is raktak padkát... káosz van az útépítők fejében... van ahol úgy volt a parkoló, hogy be tudott állni párhuzamosan 10 autó! most a parkoló felénél ott a padka és csak sorban tud megállni 3 autó... van olyan is ahol van egy szép kis parkoló kb 4 autónak és nem lehet bemenni mert végig ott a padka... voltak akik a kapubejárónál amit a munkások letettek nappal azt éjjel elbontotta, hogy másnap ki tudjon állni... Tetősín: majd akkor megnézem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Visszapillantók, díszléc (csomagtérajtón a rendszám fölött), ajtónyitók kerete fehérre festve :unsure: A bal oldali visszapillantót nem tudtam levenni... semmi gond... le lett fújva úgy, hogy a kocsin van :blink: csak annyival volt nehezebb, hogy le kellett takarni a kocsit + mivel azt nem tudtam bevinni lassan száradt. Izzókat is cserélgettem és végre működik "minden" lámpa (az elején) ahogy kell (vmiért hol az egyik hol a másik nem érintkezett rendesen. (Majd holnap kötöm be a hátsókat mert ma már nem volt kedvem a sötétban, hidegben szórakozni vele. Sokan megnézik a kocsim ;) A fehér elemek nagyon feltűnőek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Képek: 1 2 3 (Gonosz... nagyon gonosz...) 4 5 6 7 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Árulkodó az új avatarom, elvileg jövő hét végén lesz valami............. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Árulkodó az új avatarom, elvileg jövő hét végén lesz valami............. :unsure: :blink: Jeah Zoli,nagyon szép lett a szelepfedél... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Hátsó lámpák bekötve. Motorháztető alatti részen a lökös megigazítva. Hátsó lökös újra lefújva + lécek benne feketére fújva most szárad. Ebédelek és megyek megcsinálni az elsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Hátsó lámpák bekötve. Motorháztető alatti részen a lökös megigazítva. Hátsó lökös újra lefújva + lécek benne feketére fújva most szárad. Ebédelek és megyek megcsinálni az elsőt. Lökösök készen vannak az idei évre (jövőre majd le kell festetni szakemberrel :unsure: ). Lökösökben minden "léc" feketére fújva. Első jobbos index vmiért nagyon gyengén világított... nem csoda mert a fehér indexben ugye van egy sárga búra és abba is fehér izzó kell de a törött indexből volt benne a sárga izzó :blink: Biztosítékfedél a helyén bár nagyon gyengén áll ezért vmi rögzítést ki kell találnom neki. Régi lökös is visszakerült ameddig száradt az gsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 A sebességet, hogyan "méri" az E kadett? Ha változtatom a kerékméretet akkor elképzelhető, hogy helytelen értékeket mutat? Pl most a 155-ös gumival azt látom, hogy 50-el megyek pedig a kis kerekek miatt csak 45, ilyen lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 A sebességet, hogyan "méri" az E kadett? Ha változtatom a kerékméretet akkor elképzelhető, hogy helytelen értékeket mutat? Pl most a 155-ös gumival azt látom, hogy 50-el megyek pedig a kis kerekek miatt csak 45, ilyen lehet? Simán lehet, sőt még az óra is csal "gyárilag" valamennyit. Egyébként a váltóban van a kihajtás, szóval a kerékméret befolyásolja azt hogy mennyit csal, de szerintem nem olyan jelentősen. De ezt ki lehetne számolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts