Racce Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :unsure: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :blink:
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :unsure:
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :blink: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? ;) Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure:
Gelko Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure: GTE ülés érdekelne :blink:
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 GTE ülés érdekelne :unsure: Ez egy folyamatban lévő ügy. Sznupival kell majd beszélned, ha esetleg megszerzi a GTE-t.
sznupi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure: valóban, a hűtő és a venti szinte biztos hogy kuka, a lengőkar is , de én nem bíznék a bal féltengelyben és a gólyalábban sem. az ülésért jelentkezett már korábban Atis, szóval lesz vmi a dologból akkor az az övé.
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Felhívtam Kárászyékat és elszomorítottak. Azt mondták az első konikat fel tudják ujítani 8000/dbért de a hátsókat nem. Namost az első ujonan: 23966/db a hátsó: 27992/db. Ugyhogy ha valaki tud teloszámot aki csinál ilyet szoljon. Dinyvel pont beszéltünk erről tegnap neki is kéne.
Albert Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Felhívtam Kárászyékat és elszomorítottak. Azt mondták az első konikat fel tudják ujítani 8000/dbért de a hátsókat nem. Namost az első ujonan: 23966/db a hátsó: 27992/db. Ugyhogy ha valaki tud teloszámot aki csinál ilyet szoljon. Dinyvel pont beszéltünk erről tegnap neki is kéne. Demera háccsókat mérnem?
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Demera háccsókat mérnem? Biztos nemértenek hozzá.
Demó Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Biztos nemértenek hozzá. Dömsödön is van valaki, aki Konikat javít, de sajnos nem tudok telefonszámot.
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :unsure: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :blink: 3500 ft-ért kitől veszel digitet kicsirigó????? úgyhogy öréljél ha nem lesz ketté flexelve ne rinyáljál.........
gsi.tamás Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Katona Gábor : 30/934-9529 60-349-529 Ha nem tudják felujítani esetleg tudok újra jobb árat. :unsure:
Demó Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 3500 ft-ért kitől veszel digitet kicsirigó????? úgyhogy öréljél ha nem lesz ketté flexelve ne rinyáljál......... Annyiért még nekem is kellett volna... :blink: Akkor az lehetett volna az 5., vagy 6-ik. :unsure: Már nem is tudom. Viszont égöket nekem is kell vennem, pedig nem olcsóak ezek a kis halogén izzók.
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Annyiért még nekem is kellett volna... ;) Akkor az lehetett volna az 5., vagy 6-ik. :blink: Már nem is tudom. Viszont égöket nekem is kell vennem, pedig nem olcsóak ezek a kis halogén izzók. 2Eft/db ha jól tudom :unsure: Katona Gábor : 30/934-9529 60-349-529 Ha nem tudják felujítani esetleg tudok újra jobb árat. ;) első rövidített szárú konit megkérdeznéd nekem Tomi????????60-as rugóhoz kellene...... monjuk nagyon késöbb lesz aktuális.......
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Sárga miért akarsz gátló cserélni?Ami be lett szerelve az tökéletes nem?
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Sárga miért akarsz gátló cserélni?Ami be lett szerelve az tökéletes nem? 60-as első rugóhoz gyári magasságú gátló nem a legoptimálisabb de egyenlőre marad úgy majd ha lesz cash meg ha találok olyant akkor esetleg.........
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Biztos nemértenek hozzá. Hát ha a Kárászyék nem tudnak az már tényleg gond. :unsure: Amúgy Katonáék Dömsödön Bilsteint csinálnak.
Demó Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Amúgy Katonáék Dömsödön Bilsteint csinálnak. Huh, tényleg... :unsure: De szerintem a konihoz is értenek.
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Huh, tényleg... :unsure: De szerintem a konihoz is értenek. Beszéltem velük. Mindent csinálnak, bilstein cuccokkal. De lehet, h egyedi kérésre más alkatrészeket is beszerelnek.
Albert Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Beszéltem velük. Mindent csinálnak, bilstein cuccokkal. De lehet, h egyedi kérésre más alkatrészeket is beszerelnek. Felhivtad őket este negyed tizenegykor? :unsure:
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Felhivtad őket este negyed tizenegykor? ;) Hát nem. ;) :P:D Még régebben értekeztem velük. :unsure: :blink:
gsi.tamás Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Sárga! A -50mm-es Koni gátló 19722,-/db és most van kint 17db. Max 1hónap a szállítás karácsony miatt. Ha jövőre kell akkor függ attól, hogy kint akkor van e raktáron ill. az ár is változhat minima az euró árfolyama miatt.
Rattesid Dénes Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Sárga! A -50mm-es Koni gátló 19722,-/db és most van kint 17db. Max 1hónap a szállítás karácsony miatt. Ha jövőre kell akkor függ attól, hogy kint akkor van e raktáron ill. az ár is változhat minima az euró árfolyama miatt. Aha ez lehet engem is érdekel majd Lurdynál megbeszéljük.
Recommended Posts