forumadmin Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 -1- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :unsure: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :blink: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? ;) Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure: GTE ülés érdekelne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 GTE ülés érdekelne :unsure: Ez egy folyamatban lévő ügy. Sznupival kell majd beszélned, ha esetleg megszerzi a GTE-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Ahhoz a Gte-hez képest az én Gsim szalon autó volt. Pedig szarrá lett zúzva az is. Szóval a hűtő, meg a venit tuti, hogy esélytelen. Szerintem szakadt a balos féltengely is, valszeg kapott a gyújtás is, nem árt megnézni a tengelyét, nekem görbült el balesetnél. Meg valszeg a balos futómű is TK. :unsure: valóban, a hűtő és a venti szinte biztos hogy kuka, a lengőkar is , de én nem bíznék a bal féltengelyben és a gólyalábban sem. az ülésért jelentkezett már korábban Atis, szóval lesz vmi a dologból akkor az az övé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Felhívtam Kárászyékat és elszomorítottak. Azt mondták az első konikat fel tudják ujítani 8000/dbért de a hátsókat nem. Namost az első ujonan: 23966/db a hátsó: 27992/db. Ugyhogy ha valaki tud teloszámot aki csinál ilyet szoljon. Dinyvel pont beszéltünk erről tegnap neki is kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Felhívtam Kárászyékat és elszomorítottak. Azt mondták az első konikat fel tudják ujítani 8000/dbért de a hátsókat nem. Namost az első ujonan: 23966/db a hátsó: 27992/db. Ugyhogy ha valaki tud teloszámot aki csinál ilyet szoljon. Dinyvel pont beszéltünk erről tegnap neki is kéne. Demera háccsókat mérnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Demera háccsókat mérnem? Biztos nemértenek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Biztos nemértenek hozzá. Dömsödön is van valaki, aki Konikat javít, de sajnos nem tudok telefonszámot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Akkor most megraganám az alkalmat,és írnék az új fórumunkba.tök jó! ;) Szóval Sznupi engem érdekelne a GTE-ből a hűtő,ha túlélte a balesetet,mert szerintem már csapágyas a ventim! :unsure: az lenne a kérdésem még,h esteleg nincs-é valakinek izzóa digithez (Kadett GSI asszem a 8szelepes) mert amit tudok szerezni abban nem sokkk van...ugye Zoli??? :blink: 3500 ft-ért kitől veszel digitet kicsirigó????? úgyhogy öréljél ha nem lesz ketté flexelve ne rinyáljál......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Katona Gábor : 30/934-9529 60-349-529 Ha nem tudják felujítani esetleg tudok újra jobb árat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 3500 ft-ért kitől veszel digitet kicsirigó????? úgyhogy öréljél ha nem lesz ketté flexelve ne rinyáljál......... Annyiért még nekem is kellett volna... :blink: Akkor az lehetett volna az 5., vagy 6-ik. :unsure: Már nem is tudom. Viszont égöket nekem is kell vennem, pedig nem olcsóak ezek a kis halogén izzók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Annyiért még nekem is kellett volna... ;) Akkor az lehetett volna az 5., vagy 6-ik. :blink: Már nem is tudom. Viszont égöket nekem is kell vennem, pedig nem olcsóak ezek a kis halogén izzók. 2Eft/db ha jól tudom :unsure: Katona Gábor : 30/934-9529 60-349-529 Ha nem tudják felujítani esetleg tudok újra jobb árat. ;) első rövidített szárú konit megkérdeznéd nekem Tomi????????60-as rugóhoz kellene...... monjuk nagyon késöbb lesz aktuális....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Sárga miért akarsz gátló cserélni?Ami be lett szerelve az tökéletes nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Sárga miért akarsz gátló cserélni?Ami be lett szerelve az tökéletes nem? 60-as első rugóhoz gyári magasságú gátló nem a legoptimálisabb de egyenlőre marad úgy majd ha lesz cash meg ha találok olyant akkor esetleg......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Biztos nemértenek hozzá. Hát ha a Kárászyék nem tudnak az már tényleg gond. :unsure: Amúgy Katonáék Dömsödön Bilsteint csinálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Amúgy Katonáék Dömsödön Bilsteint csinálnak. Huh, tényleg... :unsure: De szerintem a konihoz is értenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Huh, tényleg... :unsure: De szerintem a konihoz is értenek. Beszéltem velük. Mindent csinálnak, bilstein cuccokkal. De lehet, h egyedi kérésre más alkatrészeket is beszerelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Beszéltem velük. Mindent csinálnak, bilstein cuccokkal. De lehet, h egyedi kérésre más alkatrészeket is beszerelnek. Felhivtad őket este negyed tizenegykor? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Felhivtad őket este negyed tizenegykor? ;) Hát nem. ;) :P:D Még régebben értekeztem velük. :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Sárga! A -50mm-es Koni gátló 19722,-/db és most van kint 17db. Max 1hónap a szállítás karácsony miatt. Ha jövőre kell akkor függ attól, hogy kint akkor van e raktáron ill. az ár is változhat minima az euró árfolyama miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Sárga! A -50mm-es Koni gátló 19722,-/db és most van kint 17db. Max 1hónap a szállítás karácsony miatt. Ha jövőre kell akkor függ attól, hogy kint akkor van e raktáron ill. az ár is változhat minima az euró árfolyama miatt. Aha ez lehet engem is érdekel majd Lurdynál megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts