coupe Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Naaa a régin semmi átláthatatlan nincs. Hibátlan a felépítése mert én csináltam és ezért is szakadunk le róla nehezen :unsure: De tényleg semmi átláthatatlan nincs rajta! Rosszul fogalmaztam ;) :P ;) Én még hasonlót se tudnék csinálni,minden elismerésem a tied :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én még hasonlót se tudnék csinálni,minden elismerésem a tied :unsure: :blink: Jóvanna túloztam közösen csináltuk igazából ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én örülök, hogy megprobáljátok! A fórumok 80%-ka ilyen felépítésű, tehát a az új hozzá szólás az utolsó. De nekem is nehéz volt anno, hiszen index.hu rulez volt. Ha nagyon nem bírjátok elvben megtudom fordítani erre a topikra, csak akkor kiesik az egységből:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Egész sokan irtak ma... Örülök :unsure: Jóóéjt! Ha nagyon nem bírjátok elvben megtudom fordítani erre a topikra, csak akkor kiesik az egységből:) Ne! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 na hy skacok! szerintem ne hamarkodátok el a döntést,h tetszik-e vagy nem a fórum... a nőket is ki kell próbálni ahhoz,h tudd jó-e vagy sem! ;) :unsure: jó mondjuk én (meg még Páran, Albi,Diny,Zoli) már réggebben regeltünk ide,de meg lehet szokni... szóval hajrá,tessék írni!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 Akkor a régi Kadettos fórum itt él tovább? :unsure: ez csak teszt jellegel megy egyelőre 1 hónapig. Igazából a másikat használjuk de mindenki lassan feljárkál és megnézi hogy hogyis müxik ez. Aztán majd 1 hónap mulva kb eldöntjük hogy élünk e a mote adta lehetőséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 kb egy éve párhuzamoson olvasom mind a két fórumot. felülről lefelé csökkenő dátum az jó nekem, mert nem kell annyit lapozni a vékony hozzászólások miatt. (bár lehetne egy oldalszámválasztó az utolsó hozzászólás környékén is ) ;) és nagyon családias :unsure: már szmájlik és a szolíd durvasága miatt is... (Unikum az indexhez képest.) ezt a fórumot mai napig nem tudtam megszokni. nekem 20 éves az E-m, PII a számítógépem, n3410-est örököltem, nincs otthon netem, nem megy ez a hájtekkérremszépen :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ezt a fórumot mai napig nem tudtam megszokni. nekem 20 éves az E-m, PII a számítógépem, n3410-est örököltem, nincs otthon netem, nem megy ez a hájtekkérremszépen :unsure: Na látjátok... B*sszunk ki Egykuttyal???????????? :blink: ;) ;) :P ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November29, 2006 Megoszt Elküldve November29, 2006 ez csak teszt jellegel megy egyelőre 1 hónapig. Igazából a másikat használjuk de mindenki lassan feljárkál és megnézi hogy hogyis müxik ez. Aztán majd 1 hónap mulva kb eldöntjük hogy élünk e a mote adta lehetőséggel. Hát jó lenne élni a lehetőségekkel mindenképp....... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 csak nekem van lehalva a másik fórum? már néhány napja van hogy egy hozzászólást csak 3-ra sikerül elküldeni, most meg sehogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Kicsit jó volt de most megint nem megy :) Mindegy másfél év után ennyi belefér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2007 Gondolom karbantartanak az sg.hu -s srácok. Nálam pl a kezdőlap a www.sg.hu , de ez titok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Gondolom karbantartanak az sg.hu -s srácok. Nálam pl a kezdőlap a www.sg.hu , de ez titok:) Szerencsére nem volt komoly kiesés, csak pár perc. Most már tök jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Nálunk nagyobb volt a kiesés:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Nálunk nagyobb volt a kiesés:)))) Nem volt vészes az sem :lol: Figyi picit összeszedem magam (most van pici hőemelkedésem) és kitalálom mi legyen a fórumunkkal oksa? Lehet személyesen is beugrok hozzátok ha van egy szabad fél órátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 2 hét múlva szvsz lesz időm, most havazás van (meló téren) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts