uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 gondoltam rá is, de most várakozom, majd január első heztében ráfekszem a témára... jó lenne megtanulni angolul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 gondoltam rá is, de most várakozom, majd január első heztében ráfekszem a témára... jó lenne megtanulni angolul... XVIII.kerben tudok de neked az nagyon messze van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 az nagyon, de nagyon.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ....majd csak januárban leszel szerintem.... Erre azért ne vegyél mérget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Erre azért ne vegyél mérget :lol: Köszi Pista, szólok Sznupinak mert úgyis jön ma hozzánk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Elfelejtettem megmondani mer nagyon pörögtünk :) Na majd holnap Lurdyban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Elfelejtettem megmondani mer nagyon pörögtünk :) Na majd holnap Lurdyban :lol: Ez legyen a legnagyobb elfeledkezésed vmiről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznupi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Erre azért ne vegyél mérget :lol: én mondtam Albinak hogy tag vagyok! :) amugy meg kösz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Mondtad azzal nem is volt problem csak én úgy értettem hogy ez látszik a fórumon is pedig máig nem láccott amíg Pesta meg nem csinázta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Namostakkor észrevételem, hogy itt mintha tök ugyanaz a szerkezet lenne, mint a kadettklub.hu-n, mégis mások a megszólalások, akkor ez teljesen más ugye? Najó mind1, érdekes,. hgy uazok az emberek több helyen is beszélnek egymással, nem gabajodtok össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Namostakkor észrevételem, hogy itt mintha tök ugyanaz a szerkezet lenne, mint a kadettklub.hu-n, mégis mások a megszólalások, akkor ez teljesen más ugye? Najó mind1, érdekes,. hgy uazok az emberek több helyen is beszélnek egymással, nem gabajodtok össze? Igen ez egy másik fórum és sokan nem jönnek fel ide. Nem kavarodunk meg, ez ilyen próbaüzem, januárban le lesz tisztázva mi hogy működik. Amúgy van kadettklub.hu-s matrica a legtöbb autón :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 .... Amúgy mi az a kaddklub.hu ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Amúgy mi az a kaddklub.hu ? :lol: Pesta javaslom a Bemutatkozás topikot: "Én vagyok az Admin aki mindenbe beleköt" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Pesta javaslom a Bemutatkozás topikot: "Én vagyok az Admin aki mindenbe beleköt" :) Túlzott jelentőséget tulajdonítasz az adminságnak. Szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Túlzott jelentőséget tulajdonítasz az adminságnak. Szerintem :lol: Lehet de inkább erre legyen büszke az ember minthogy hogy berúgott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Lehet de inkább erre legyen büszke az ember minthogy hogy berúgott :) Hogyan lehet minthogy-hogy berúgni? Ahhoz mit kell inni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Lehet de inkább erre legyen büszke az ember minthogy hogy berúgott :lol: Mindössze annyit akartam jelezni, hogy az adminságtól nem lesz senki minden6ó, csak 1 a sok klubtag közül. Csak kicsit több gomb van, amit nyomványolhat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Vigyázz Tomi, mert te is kapsz mindjárt egy jellemzést Alberttől a bemutatkozós topikba! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Vigyázz Tomi, mert te is kapsz mindjárt egy jellemzést Alberttől a bemutatkozós topikba! :lol: :) Rólam csak szépet és jót lehet írni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Rólam csak szépet és jót lehet írni. :) mondtam én hogy nem olyat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 mondtam én hogy nem olyat? :) Azt sem mondtad hanem írtad. :) :D Na megyek aludni asszem. Délután meg a Kadett GSI (hátsó)ültetőrugókért. :lol: Az elsők már megvannak. Köszi Tom. :D Remélem jó lesz. :) Ezt ma hozta a Postás. 300 Forintért vettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Azt sem mondtad hanem írtad. :lol: :) Tudom... csak úgy képletesen gondoltam... naaa. :) elhúzok... valakinek dógozni is kell menni. pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Ezt ma hozta a Postás. 300 Forintért vettem. :lol: http://img.vatera.hu/photos/137086/big/16439635.jpg Na megyek aludni asszem Majd legközelebb jössz talira hozd el lécci Aludni ilyenkor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Majd legközelebb jössz talira hozd el lécci Aludni ilyenkor? :lol: Ok elviszem. Persze,hogy aludni. Itt van Bogi keresztlánya és rá kell pihennem a délutánra. :) Eléggé letud fárasztani a kiscsaj. (minnyá 4 éves lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 mi van kadettklub.hu fórumjával emberek??????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts